@harcos93: pótolva, felesleg eltakarítva ^^
@bakod: ma javítom ^^
Hibajelentés
Sziasztok!
Bocs, hogy megint én és megint a Kyou Kara Maouval, de most a felirattal akadtak gondok. A 47. résztől kezdve a feliratok egy része hiányzik vagy valamiért nem jeleníti meg. VLC-vel nézem, eddig semmi gond nem volt és bár egész jól megértem már a japánt, de azért mégis csak jobb felirattal. Lehet valamit tenni az ügy érdekében?
Javaslom, hogy próbáld meg egy másik lejátszóval. A VLC-nek van egy olyan fura beállítása, hogy ha belekattintasz a részbe, akkor az adott helyen megjelenítendő feliratot, vagy a következőt nem mutatja. Ugyanez igaz akkor is, sőt, halmozottan igaz mert általában több (3-4 sorokat) hagy ki, ha jobb klikk -> Felirat menüből rendeled hozzá a feliratot.
Megnéztem 1:50-től, kb 30-40 másodpercet (sokkal tovább azért a langyi dolgokat nem bírja az ember... xD), és tökéletesen jelenik meg a videóba pakolt felirat.
Kérdésem továbbá, hogy külső .srt feliratot töltesz a rész mellé, vagy azzal nézed, ami alapértelmezetten bele van pakolva az mkv-ba? Ugyanis nem szükséges külön leszedni a feliratot, mert a magyar felirat bele van rakva a videóba, csak éppen nincs beleégetve.
Szia!
A projekt adatlapok átszerkesztése miatt még nem jutottam el odáig, hogy berakjam a Shippuudent és a Fairy Tail animét a befejezettek közé. Bármelyik kapcsolódó anime, manga adatlapjáról elérhető a "Kapcsolódó projektek" menüpontnál, de itt a közvetlen link az adatlaphoz:
Shippuuden: http://www.naruto...page_id=50
Fairy Tail: http://www.naruto...page_id=33
Remélhetőleg ma már eljutok odáig, hogy a helyére kerül minden
Érdekes. Ha rákattintok a videó letöltése gombra, (ha visszakeresem a híroldalon) akkor eleve csak a 720p-t dobja ki, ha rámegyek arra, akkor meg ezt írja ki:
"The torrent you are looking for does not appear to be in the database."
De mindegy, mert aztán a befejezett projektek közül le tudtam tölteni.
Nem tudom, hogy ez konkrétan nálam lévő hibából eredő gond, vagy az oldallal van valami, de az elmúlt két napban a Chat néha előjön, néha pedig eltűnik. Nem nyúlok hozzá, nem zárom be, nem kínálom citromos sörrel sem - nem csinálok vele semmit. Egyszerűen önálló életet él.
Helló!
A Danmachi - Sword Oratoria új részét próbálnám Mega-ról lekapni, de olyan mintha beakadt volna a lemez... Elkezdi betölteni a kis piros kört, aztán a szürkét és utána megint jön a piros nem megy tovább normálisan az oldalra. Nálam lehet valami gond, vagy ez általános?
Ugrás a fórumra: |