Végre Gohan. Igaz csak az U10 harcosok ellen megy, ez szerintem olyan lesz, mint amikor Goku és Vegita ment az U9 ellen, meglephetik, de nem fogja magát megerőltetni.
104.rész: Ez nagyon jónak néz ki! De vajon kik ellen harcolhatnak az U11-ből? Van pár tippem.
1.Dyspo és a kék kopasz űrlény vs Goku és Hit: Ennek örülnék a legkevésbé, a kopasz nem néz ki annyira erősnek (ettől függetlenül lehet az), ő nem kellene, hogy meglepje Hitéket.
2.Toppo és Dyspo vs Goku és Hit: Na ez már valami hihetetlenül jó lenne, Dyspo gyors, Toppo erős és Gokuék meg kénytelenek lennének összedolgozni.
3. Toppo, Dyspo és Jiren vs Hit és Goku: Nem tudom mennyire kellene még bedobni Jirent, ez is érdekes lenne, de én most az előző verziónak jobban örülnék.
Ken Xyro írta twitteren és én is hasonlóan gondolom, nem véletlen, hogy Dyspo a "Sonic Warrior". Ő szuper gyors és lehet ezzel tudja majd kijátszani Hit képességét. Nem mondom, hogy le is győzi, de el tudom képzelni mennyire felrobbanna az internet, ha Dyspo ejtené ki Hitet
Jó részeknek nézünk elébe, remélem a Goku és Hit összedolgozás nem annyi lesz, mint Goku, Kale és Caulifla "összedolgozása" az előző részben.