Sajnos nem tudok eleget tenni a fórumszabályzatnak így erről nem beszélek. Legyen elég, hogy rasszista indíttatásaim vannak.
Amúgy annyira vicces, hogy az ország legszebb részein van a legtöbb etnikum.
Duma topic 14
Melyik megye mordor? Az világos, hogy miért és melyik tájékon, de mégis. Nógrád?
Nem vagyok magyarországi na
És ne aggódj Aes, ezért dobtam be a témát, unatkoztam Az elmúlt két nap Kuro sem jött el közénk, szóval duplán.
Szerk.: Bár azt nem gondoltam volna, hogy a momentumból szinte azonnal a kisebbségeknél fogunk kikötni
Járt valaki már Kassán? Hallott már valaki a legendás Luník 9-ről? Egy... izé, lakótelep Kassán.
[img]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/d/db/LunikIX.jpeg/270px-LunikIX.jpeg[/img] Nem jól adtad meg az elérési útvonalat.
"Legendás", én úgy tudom, hogy Közép-Európa legdurvább gettója. Egyszer közvetlenül mellette szálltunk meg egy versenyen, még általános iskolás koromban. Durva. (Mondjuk most már alig van meg belőle valami, fokozatosan bontják le.)
Szóval nem hiszem, hogy sokkal rosszabb lenne Magyarországon a helyzet, mint nálunk Szlovákiában, főleg a középső területeken. Nem csoda, hogy egy nyíltan fasiszta (de tényleg nyíltan), a Hitler-báb Szlovákiát majmoló ember 8%-t kapott csak azzal, hogy kimondta, hogy van cigánykérdés, és már előtte Besztercebánya megye elnöke volt. Ha hallottatok Kotlebáról. Egyszer konkrétan le akart dózerolni egy cigánytelepet.
Szomorú ez, és minél tovább van eltussolva a kérdés, annál inkább az ilyen kretének kapnak erőre, aztán egyszer csak nézünk, mint mi szlovákiaiak tavaly, hogy egy ilyen ember parlamentbe jutott. (Persze az olyan dolgok, hogy cigánygyerekek felgyújtották a krasznahorkai várat, sokat segít a propagandájukban.)
Mondom ezt úgy, hogy én nekem semmi bajom a cigányokkal, sőt, sok jó cigányismerősöm van. Valahol még bírom is őket néha. De azért elgondolkodtató az amikor pl. sétálok Budán, megállok a kereszteződésben, mellettem cigányok meg veszik elő és számolgatják a 10000-eseiket, hogy vajon hogyan működik a szociális rendszerünk.
Csörögben egyszer maga Bear Grylls is járt, még a Túlélés Törvényei miatt, de miután betette a lábát a faluba, ellopták a kamerákat, mikroportokat, ruhákat, késeket. Erről azért nem hallani sokat, mert a Discovery lelkesen tagadja, ráadásul bizonyíték sincsen rá, hogy Bear arra járt, és túl is élte.
Sőt, anno Nixon a karácsonyi bombázás alatt Csörög fölé is kirendelt egy B52-es bombázó századot, hogy porig rombolják a falut. Le is dobták a bombákat, de a falu fölötti kosz és savrétegben az összes helyben elrohadt. Errpl viszont vannak felvételek, talán éppen azokkal a kamerákkal vették föl, amit Bearéktől loptak.
Minden adómegtagadó gyökér, és mindig is az volt a történelemben.
Amúgy én sem tudom, kiről van szó.
RIP négyszavas szabály
Rá gondoltam:
http://444.hu/201...re-kellene
Hiei írta:
Aki azt mondja, hogy rosszabbul él mint 10 éve az szerintem hazudik. .
Ugrás a fórumra: |