Morbyd írta:
Én jobban örülnék annak, ha a már meglévő dolgokkal kombinálna valami újat (mint anno blue kaioken), minthogy teljesen új formát kapna. Bár mivel már 70+ rész óta nem kapott újat, így elég valószínű a dolog.
Goku új szint?Nem mintha eddig nem lett volna biztos, de egyre inkább úgy tűnik, hogy Goku szintet fog lépni a tornán. A Super egyik írója szólta el magát twitteren, hogy lesz új szintje Gokunak. Utána persze elnézést kért, hogy nem jó az angolja és csak új szintet szeretne elérni Goku.
Persze azt még nem tudni, hogy új szint lesz-e vagy csak tökéletesíti a kéket. Egyszer úgyis kiderül.
https://www.youtu...sjL5DtRwD4
(Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: Megnéztem a videót, de szerintem tényleg csak elírás volt az a tweet, látszik a "stílusából", hogy kicsit töri a madzsartot... Vagyis angolt Szerintem a mangában is látott Blue tökéletesítése lesz, (esetleg egy Hakai -al megfűszerezve. Kiváncsi lennék az istenek reakcióira ))
Én is bízom egy hasonlóban Morbyd. Ha még valóban hosszú életet szánnak a Supernek, akkor egy ilyen köztes forma jó opció lenne. Az SSJ1-nek is vannak egyéb tuningolt verziói. Mint a felizmosodás vagy az a tökéletes forma, amit napokig kell csinálni. (Utóbbit el lehetne lőni, mondván Vegita edzőtermében belement Goku, Whis botjába és ott megcsinálta ezt a több napos/hetes dolgot.
Persze úgyis hosszú életű lehet még a sorozat, ha már most SSJ2-be lép, de ilyen "köztes" formák kellenek. Elvégre a nézők szintlépéseket akarnak, mert egy idő után beleunnak és kell az új forma. Ezek után már csak új és izgalmas sztorik kellenek és simán megél még 200 részt is a Super.
Azonban nem mondom hogy nem örülnék egy totálisan új formának, de ugyanúgy izgalmas lenne a kék feltuningolt verziója is.