A koffein jó dolog van amikor igénylem is, de van amikor szarul leszek tőle. ki érti ezt? Rám szállt egy gold digger élvezem de azért fáj hogy a nem létező fontomra hajt de bakker élvezem egy kicsit a figyelmet.
Duma topic 14
Hiei írta:
Coelho, akkor keress meg egy tornászt és kérdezd meg mennyi vér és verejtéket hullatott mire megtanult pár dolgot. Mocskosul fáj mivel, ahogy Micsudi is írja merev vagy. Például az egyik oldalra jobban megy a dolog biztos nem azért, emrt az agyam ferde.
A cikkben ez a székes példa volt, amit itt idézek (csak angolul találtam meg, remélem, nem okoz problémát).
http://www.fix-kn...tretching/
Pavel Tsatsouline illustrates this important point in his book "Relax into Stretch"; with the following example: extend one leg to the side, putting it on a bar stool or table, to create a 90° angle between your legs. Now try the same with your other leg. This should be possible without much of a problem. However, if you now try to spread both legs at the same time to attempt the "Russian Split", you won't be successful (and if you were successful, let's just assume for the sake of argument that you weren't). Why is that?
Tsatsouline proceeds to point out that "no muscles run from one leg to the other. No tendons, no ligaments, nothing but skin". The reason why you can't extend (or rather: abduct) both legs at the same time to do a Russian split is because your central nervous system doesn't want you to. The position you're trying to put yourself in is perceived as dangerous by the CNS, so it preemptively stops you from going there. This is the so called "stretch reflex". It is most certainly not because your muscles are too short.
Jól van meggyőztél. Ami nem igaz, mert utána olvastam az egyik Jóga könyvben és az is ezt írta.
Amúgy ezt a könyvet is olvastam, amiből idéztél.
Ez a pali amúgy egy állat. Mikor mély pontra jutottam az edzésemben. Az ő technikájának hála sikerült kimásznom onnan.
Több könyvéhez is volt szerencsém. Az edzés terve pedig zseniális azoknak, akik hirtelen akarnak látványos eredményt elérni.
Kettlebellnek tényleg a legnagyobb mestere. Ez nem biztos, de úgy rémlik talán ő is találta ki azt.
Én most csak kardió edzéseket tolok főleg bár van benne erősítés is. A combom meg a térdem szenved a legjobban a guggolásoktól a combom akar leszakadani meg kitörések stb. https://youtu.be/... ezt tolom. 2x letolom az az alfát aztán megpróbálom a bétát majd. aztán lehet keresek egy hosszabb programot, meg remélem lesz nemsokára cash kondira vagy legalább súlyokat venni.
A kondíciómat is növelni akarom, ugye sebesség, robbanékonyság, állóképesség. Később ha lesz cash elmegyek. De valahogy nincs kedvem itt elmenni Angliában.
Húú bakker rendesen le van lassulva itt az élet. Anno még a percenkénti hozzászólások száma is korlátozva volt ha jól tudom, meg emlékszem hányan írtak be az ember elé ha kicsit hosszabb hozzászólást írt. most meg napok fél napok telnek el csendben Esküszöm szomorú vagyok.
Azért az sem jó, hogy ha egy internetes fórum akkora helyet foglal el az ember életében, hogy túlságosan befolyásolja a lelkiállapotát. Legalábbis szerintem.
Bár egyébként megértem, szerintem is jó lenne, és kár, hogy pangás van, de biztosan nem véletlen, és mindenki életében van valami más, vagy csak simán már elveszítette az érdeklődését. Van ilyen, és teljesen természetes.
Új How to Basic ezúttal azt mutatja be, hogy hogyan nyissunk ki egy konzervet, konzervnyitó nélkül.
https://www.youtu...zMqQNCmFQE
Sajnos azt érzem egy sokadik szdsz klónról beszélgetünk ami így elsőre ártalmatlannak tűnik, nem jósolok nekik többet mint mondjuk a 4k-nak. És szerintem ez így van jól. Magyarországon nincs esélye még sokáig bármilyen baloldali dolognak. Sőt Jobboldalinak sem A Fidesz 2018ban nem leváltható mert semmilyen alternatívája nincsen. És szerintem a következő 9 évben nem is lesz. Bebetonozták magukat. Szerintem jelenleg még nincs is a politikába az az erő ami majd leváltja a Fideszt. De visszatérve a Momentumhoz az olimpia ellenességüket megértem. Muszáj volt kicsit pártpolitizálnom bocsánat.
Ugrás a fórumra: |