Attól tartok a köv részben 17 fog kiesni... :/
Dragon Ball Super anime (Tilos a spoiler!)
Ha Piccolo esik ki, akkor az openingben valóban arra utalnak a gömb csillagozások. Én erre leszek a következő 1-2 hétben a legkíváncsibb.KingBradley írta:
Attól tartok a köv részben 17 fog kiesni... :/
Nagyon remélem, hogy nem Piccolo esik ki, de C17-et sem szeretném.
Ha már Tien, végre csinált valamit, az arc eleje óta először.
Nem is baj, hogy kiestek a gyengébb pride tropperek, megmutatták mire képesek és igazából bennük ennyi volt. Még bent maradt 1 gyengébbnek tűnő, még őt kiszórják valamikor és marad a Jiren, Toppo, Dyspo hármas.
Kahseral meg bevégezte feladatát, megmutatta a képességeit, szóval mehet a Db gamekbe.
Ha túléli minden univerzum, remélem a nagyobb arcok közötti átvezető részekbe pl a Pride Tropperek egy napja és hasonlók lesznek, nekem jobban tetszene, mint Gokué idétlenkedései.
Azt a jelenetet, amikor Kale kitör a burokból nagyon jól megcsinálták. Látszik az arcán a nyugalom, hogy tényleg tudja szabályozni az erejét. Gokuéknak szokott hasonló tekintete lenni, amikor nagyon magabiztosak az erejükben.
Meglátjuk, épp ezért leszek kíváncsi. Ugyanakkor nem feltétlen erősorrendben esnek kifele, biztos lesz meglepetés kieső is az erősebbek közül még Tien és Rosi előtt. Ez pedig biztos nem Gohan, Goku és Vegita közül kerül ki. Vagy C17,18 vagy Piccolo. A számozást figyelembe véve, én Piccolora teszem. Meglátjuk jövőhéten mi lesz.
Plusz az előzetesben egy képkockára látszott, mintha bajban lenne.
Jó kis rész volt ez a mai is.
Ez az U11 igazság harcosai rendkívül hasonlítanak Dermesztő különleges egységéhez. Minden szempontból. Idegesítőek erősek és hülye pózokat vágnak.
Gokuékkal nekem az volt itt a baj, hogy miért nem mentek át ssj vagy ssjb-be? Akkor őt se szorították volna annyira vissza.
Kale is tanulja az átváltozást és kezdi már uralni az erejét ez jó. Nem vakítja el a düh és nem veszti el az ereje feletti kontrollt. Jó jel a jövőjére nézve.
C18 meg emilyen szépen kapja fel és dobálja az ellenfeleket az nagyon jó.
Az U2 csaj meg hát kíváncsi vagyok mit tud mert Vegita akkor is felvette vele a harcot ssj-ben nem kellet ssjb-be mennie. Egyébként attól hogy gyepálják C17 még nem biztos hogy kiesik. Csak kimeríthetetlen erőforrásuk van nem fáradnak és vannak társaik.
Amúgy megint érdekességképpen esnek ki az ellenfelek de megint csak mi ütjük ki őket meg az U6. Nem emlékszem senkire akit nem az U6 vagy mi (U7) ütött volna ki. Pedig lassan feleződik a társaság. A többiekkel mi van? Csak meghúzzák magukat és harcolgatnak vigyázva magukra vagy mi?
Amúgy hogy meg lett ritkítva az U11 most jön majd az U2 az előzetes szerint. Őket fogjuk szórni?
Egy képkockából nem lehet kiindulni! Én abban bízok, hogy ezeket a puszinyuszikat szívecskével Toriyamáék tényleg csak a többi anime és más univerzumok, mint pl Streetfighter (Az a szumós izé totál olyan, mint a Honda onnan...), Sailor Moon, stb... bosszantására találták ki, hogy megmutassák, fél-hivatalosan mit gondolnak erőviszonyok tekintetében más, nem Dragon Ball karakterekről! Piccolo biztos nem esik ki egyhamar,mert Toriyama kedvence, ergó ha más karakterek végzetét nem is, de az övét biztosan nagyon jól átgondolták!
Egyébként kicsit azt érzem, hogy nem akarták a nézőket azzal terhelni, hogy Krilin, vagy Tien-e az erősebb.... Mind a két karaktert megtartják a saját erősségeiben (Krilin esetében ez már múltidő) és ennyi. Tiennek is lesz egy-két jó technikája, mint anno a Z-ben volt, de mindent egybevéve nem gondolom, hogy az eljövendő harcai összehasonlítási alapként szolgálhatnak majd Krilinnel.
Roshira még figyelnünk kell! Ő azon harcosok egyike, aki túllépett önmagán!
Ha Gohannak is sikerülne végre felhagynia az aroganciával, akkor Ő lesz a második! Vegitának lazulnia kéne, néha úgy látjuk, hogy sikerül neki (segít Gokunak, kooperál vele, stb), néha nem. Most pl.: féltékeny volt Dermesztőre.
Goku semmit nem fejlődött ilyen téren, szörnyen figyelmetlen, egyre rosszabb!
C17 Megszólalása mindent elmond róla: "Hagyni Őket így elmenni az kimondott emberi tulajdonság, igaz?"
Az a nyugodt, morális és erkölcsi tulajdonságokat felfogni képtelen hűvös gépi logikát árasztó intellektusa annyira áthatja az egész karaktert! Az egyik legjobb döntés volt Őt visszahozni! Mindazonáltal szerintem ez lesz a veszte is! Logikus dologra számít majd, viszont valami teljesen érzelmi szemponttal fog szembesülni és emiatt valószínű, hogy majd kiesik!
Mellesleg valaki benyomhatná azt a kiesős táblázatot!
Goku miatt én nem aggódnék,szintlépésnél a stamina nem igazán számít,és tudjuk hogy lesz új szint szóval az a legkevesebb.
Szeritem Piccolo fog repülni,az előzetesben nagyon Ko feje volt,bár még azis lehet hogy csak valami alakváltó,és azért volt olyan a szeme.
Az előzetesek amúgy is becsapósak,bár nem hinném amúgy hogy erősorrend alapján esnének az emberek az nemlenne túl életszerű egy animében.
Jah ez jó rész volt U6-os csajokat egyszerűen jó nézni nagyon bírom a stílusukat.
Amugy nekünk is van egy Jirenünk U7-ben csak az nem Goku vagy Vegita, hanem Gohan. De csak gondoljatok bele még szinte semmit se harcolt. Goku meg Vegita üt ki kb minden erősebb enemyt. Ami a végén nagy esélyt teremthet Gohan-nak mivel kb kipihent lesz.
Ki-ben ott van a szeren Gohan sőt Goku vs Gohan alatt mintha még úgy is tűnt volna sokkal több a KI-je mint Gokunak csak nem tudja használni. Szóval ha összehoz egy badass átváltozást Gohan semmi se lehetetlen.
Jirenről is keveset tudunk. Lehet, hogy azok a mozzanatok amiket eddig mutatott valami tök egyértelmű magyarázattal megérthetőek.
Anno Hit-től is mindenki el volt kábulva, aztán Goku tök könnyen rájött az ellenszerére. Most is hasonló lesz. Gohant és Piccolot nagyon tartogatják!
Az eddigi részekben Vegita és Dermesztő sem kapott még nagy szerepet.
Nem kell aggódni, lesz még itt rampage!
Lassan kezd az az érzésem lenni Jirenről hogy ő is csak egy olyan harcos mint Momoka volt. Ő az ütőkártya legerősebb, de nem harcol soha. Biztos nagyon erős meg jó, de idegesít hogy mindig más harcol helyette és őt még nem láttuk harcolni. Félelmetes kisugárzása van, de hogy mit is tud az még mindíg rejtéy. Pláne ha úgy nézzük Gouék mennyit harcoltak már mennyi erőt vesztettek ő meg semmit nem csinált eddig lényegében. Megtartja az erejét. Ez már hol lesz az igazságoshoz (fer harchoz) a végén?
Ugrás a fórumra: |