Nahát akkor. Először is azt emelném ki, hogy ennek a résznek milyen gyönyörű zenéi voltak. Csak ámultam végig, le a kalappal a zeneszerző előtt, ennél szebb dallamok még nem voltak szerintem egy részben sem.
Cersei végül is egyszerűen megoldotta a High Sparrow kiiktatását. Meg úgy mindenki másét is. Vajon arra gondolt, hogy ezután Tommen is jól meg akarja halni magát? Gondolom akkor otthagyta volna vele Gregort, hogy vigyázzon rá. Egyébként nekem Tommen halála nem igazán jött át, inkább komikusan hatott.
Walder Frey felszolgálólányáról pedig annyira le lehetett vágni, hogy az Arya igazából.
Habár valóban túl gyorsan ért ő is oda (biztos fertőző Kisujj teleportáló képessége), én azért örülök, hogy végre elkezdte kipipálgatni a listáját. Kíváncsi vagyok, hogy Jaqen fel fog-e még tűnni Arya környékén.
Számomra a rész csúcspontja a
King in the North!-os jelenet volt. Végig libabőrös voltam. A Mormont kiscsaj pedig megint hozta a szintet.
A Tower of Joy-nál pedig igazán megspórolhatták volna ezt a suttogásos hülyeséget, és Lyanna kimondhatta volna hangosan is, hogy mégis mi van.
Francnak húzzák már el ezt ennyire, mind tudjuk, hogy Jon kinek a fia.
Utolsó gondolatként pedig... Unom már, hogy évadzáró jeleneteknél mindig Dany-t kell nézni. :c Vajon végig fogják állni ilyen egyenes derékkal a hajóutat...? :c