Jó reggelt! Igazi hős voltam ma! Berepült a melóhelyen a konyhára egy madárka. Sikerült elhessegetni az irodám felé, aztán leszállt az ablakomba, így sikerült megfognom és kiraknom a szűrét
Duma topic 14
Hiányzik a cicám. Itt punnyadok betegen a koleszban. >< Csak pénteken tudok hazamenni. Csütörtökön szülinapi buliba megyek, ahol az emberek 60%-át nem ismerem, és valószínű nem is fogok velük beszélni, mert a nagy társaság már csak ilyen. Addig is segít rajtam a Tescos tea, meg a Született feleségek, amit angolul kéne nézni, csakhogy én olyan lusta vagyok, hogy az már fáj...
Gman2 írta:
Mindenki áradozott, hogy micsoda táltos lett Cart, hogy szinte azonnal megcsinálja mindenki egyéni rangját. A kitüntetett figyelem egy különleges formájának tekintem, hogy esetemben máshogy alakul a dolog.
Új facebookot csináltam. Elegem lett a sebfeltépős plátói szerelmekből meg a hamis ismerősökből barátokból. Inkább legyen az asztalom szegényesen terítve, mint fullig pakolva látszat emberekkel. Prométheus megszabadult, Varjak máját többet nem metszik Aki megtalál persze mert tudja ki voltam. Azt visszajelölöm. A fórumon vannak érdekes emberek. De rosszall még nem találkoztam
mac001 írta:
Kevés lett volna, ezért inkább megkíméltem xD
Ugrás a fórumra: |