Mondd hogy nincs benne E.N.D. Azt nehezen tudtam megemészteni ha benne lenne és így is kiábrándító lenne
Fairy Tail manga
Hát sajnos azt kell mondjam,hogy ez a fejezet nem volt valami nagy durranás.Eilenn mágiaja lényegében annyi volt,hogy megváltoztatta Fiore földrajzi helyzetét ha jol értettem,és mindenkit szétszort erre arra.Mondjuk ez arra volt jó,hogy most Zeref ott van Mavis-nál,és Acnologia meg kitudja merre van.Gajeel is életben van (mondjuk ez nem meglepő) de az érdekes volt,hogy Zeira-val találkozott aki azt mondta,hogy ő egy eredeti tündér.Bár már az első pár lapból lehetett gondolni,hogy Zeira is benne lessz valahogy a doogban,de azért kicsit engem meglepett.Natsu meg Lucy hozzák a formájukat,nameg Natsu megint bekajálta a robbanást és igy nemvolt hatása.Brandish meg meggyógyitotta August-ot,aki épp megakarta ölni. Szerintem Eileen érkezett a legjobb helyre bár ő is mondta,hogy először használta ezt a mágiáját és meg ő sem tudja,hogy merre van.Azért kicsit kiábránditó lenne,hogyha Acno-t valamerre messze elrepitették volna,mikor már elég közel járt a FT-hez.Mondjuk még nemtudjuk Acno helyzetét,de buli lenne ha feltünne Zeref és Mavis-nál,vagy esetleg Natsu-éknál.
Ezt a fejezetet még meg kell emésztenem. Nem hiszem el, hogy ezért számolgatott vissza Mashima. Annyira egyértelmű volt, hogy Zera visszatér, úgyhogy valami nagyobb durranásra számítottam. Meg szerintem Gajeel sem lepett meg senkit.
Az elég genya húzás volt Eileen-től, hogy az egyhuszadára csökkentette Fiore méretét is, de azt Brandish vissza tudná csinálni, ha akarná, legalábbis remélem. Elég furcsa lenne, ha így maradna.
Egyébként arra számítottam, hogy Zeref kicsit elérzékenyül, amikor meglátja a szívszerelmét. Vajon Mavis még Fairy Heart-ként működik így, hogy kiszabadult a kristályból? Vagy most mi van? Meg Zera, mint tündér? Ezek a fejezetek csak újabb kérdéseket vetnek fel, ahelyett, hogy választ adnának pár meglévőre.
Mother and child? Gondolom mindenki Eileen-re és Erzára akarja érteni, de szerintem ebből mást hoz ki a sensei majd.
Én sem mondanám rossznak a fejezetet csak ahogy blood írta, én is nagyobb durranásra vártam a visszaszámlálás miatt. Trollshima pls Legalább kaptunk egy fejezetet ami megmagyarázza Irene mágiáját amin ha elgondolkodunk nem is olyan bonyolult. Egyhuszadára csökkentette Fiore területét és szétszórta az embereket. (Irene és a crocusi palota...szakadok ) A fő cél persze Zeref, Mavishez juttatása és Acno eltávolítása volt a háború gyors lezárása érdekében. Az egyetlen dolog amit kissé negatívumként tudnék felhozni az Gajeel megjelenése. Biztos voltam benne, hogy visszatér de maradhatott volna egy kicsit több ideig is "halott" Anno Grey is csak egy fél fejezet erejéig volt élettelen.
Zeira megjelenésére meg már a fejezetcímből számítani lehetett.
Kövi fejezet: Mother and child
Tudom, hogy sokan mire gondolnak. Én csak annyit mondok, hogy a fejezet kijöveteléig semmi sem biztos, a mester már gyakran húzta keresztül a számításainkat. A kövi fejezetekben lehet kissé visszafogott lesz a háború de majd csak beindul
Ha minden ember máshova került akkor félő, hogy a börtönbe vetett Spriggan tagok és ellenfelek is szabadlábon vannak ugye?
Nekem úgy tűnik, hogy a Fairy Hearth valójában Zera, vagy az a szellem, aki most úgy néz ki mint Ő. Mavisnek mondja, hogy a "szívében" létezik. Túl sok az egybeesés. Talán egy feltámasztó mágia? Ezért akarhatja Zeref annyira. Ha van Ancselam aki elátkozza az élőket a halál átkával nem lehet, hogy van egy párja aki a holtakat megajándékozza az élet ajándékával?
Egyébként, azt nem tudjuk Gazille hol van, csak hogy egy ismeretlen helyen találkozik egy szellemmel. Attól még lehet a pokolban. Csak ez ilyen vidám fás patakos hely nem pedig ahogy Dante leírja
Zera megjelenése...hm..érdekes, pont mikor Mavis kiszabadul. Hirtelen beugrott, hogy Mavis úgy is teremthette Zerát, mint Zeref a démonait, persze nem akarattal. Mármint nem úgy értem, hogy démon, hanem él és virul, mágiából született. Még azt is el tudnám képzelni, hogy ez hozza elő Ancselam átkát(nem pedig a law), életet teremt, ezért az istenség megátkozza.(ha' me azt csak neki szabad xd) Zeref démona(Natsu) is meghal ha Zeref meghal, ezt ő mondta Natsunak, Mavis most feléledt, ezért visszajött Zera is. Lényeg a lényeg, egy halandó istenhez hasonlóan életet teremt, szerintem ez az ellentmondás átkának eredete. Zera pedig egy Natsuhoz hasonló élő mágia. Szerintem
Tegyük hozzá hogy Zera/Zeira eredetileg amikor élt akkor gonosz volt, mindig bántotta Mavist. Amikor a céh megsemmisült és csak Mavis maradt meg azt hitte hogy életben van Zera/Zeira és azt is hitte hogy megváltozott barátok lettek. Szóval mivel Mavis hozta létre az illúzióval így olyan lett amilyennek Mavis akarta ezért is élt a szívében. Egy kedves Zera/Zeira. Szerintem Gajeel valóban a pokolban van.
Zera/Zeira nem kedvesen vagy szelíden nézett hanem elég sunyin és gonoszan. Hiába mondja hogy ő az eredeti tündér szerintem az eredeti Mavis és ez is rá tesz egy lapáttal arra hogy Zerefnek kell. Annak örülök hogy eltaláltam hogy Zera/Zeira megjelenik és ezért lett a címe Fairy Tail Zero.
Mint ne mondjak lehet vissza kell, hogy szívjak pár dolgot, amit az előző fejezetekről írtam, mert Mashima visszatáncolt pár dologtól.
A visszaszámláláshoz meg csak annyi, hogy én gondoltam, hogy nem lesz nagy durranás.
Eillen mágiájához meg annyi, hogy nagyjából elvégezte a feladatát:
- Mindenkit elpaterolt a céhből, és Zerefet eljuttatta a Mavishez: pipa
- Acnologia is eltűnt a képből (ideiglenesen): pipa
Bár azt azért hozzáteszem, hogy elég érdekesen rakta a többieket, sok mindenkiről meg nem tudunk semmit se, illetve kíváncsi leszek a párosításokra.
August-ot és Gajeelt csalódásként éltem meg.
Eddig Eileen karaktere érdekel messze a legjobban a Spriganok közül. Sajnos a többiek eddig nem nagyon múlták fel a várakozásaimat.
Na mindegy kíváncsi vagyok a következő fejezetre, egyetértek, hogy most valóban nem lehet róla biztosat mondani.
linachan írta:
Tegyük hozzá hogy Zera/Zeira eredetileg amikor élt akkor gonosz volt, mindig bántotta Mavist.
Zera szerintem meg nem alapító tag. Mármint... Hogy lenne az?
Hát részben valószínűleg azért mert többet vártam, de nekem nem tetszett ez a fejezet egyátlalán. Elején nem éreztem a súlyát Zeref és Mavis találkozásának, Natsu Lucy már unalmas h mindig ilyen szituba kerül semmi komolyabb, Irene meg nyomott egy mágiát ami miatt visszaszámlálás volt de kb semmi nem történt, bár majd kövi 1-2 fejezettel kiderül mennyire volt hatással a háborúra. August fogyatékos mondjuk talán nem tudhatta h tűzsárkányölő Natsu..... Mest remélem halott A vége pedig.... Nagyonr emélem hogy ez valami másvilág mert ha így eltt visszahozva Gajeel az óriási csalódás számomra már csak az is hogy visszahozta Mashi. Zera meg egyszerűen annyira nem érdekel Meg nem tudom mivel tudná előrébb tolni a sztorit. Következő fejezet címe csaknem Irene és Erza címmel lelőni ezt a rejtélyt hülyeség. Másvilágon vannak és megjelenik Layla is aki beszél Lucy feladatáról xD
Ugrás a fórumra: |