303. fejezet: A Todoroki családos fejezetek sem voltak rosszak, de az igazán érdekes részek most jönnek. A One For All név kikerült a nyilvánosságra, szóval már nem lehet mindent eltitkolni Dekuról. Illetve, ha jól értem, most All Might Deku-val, és a többi előddel fog csevegni a testében. Azt gyanítom, hogy ahhoz, hogy erre képes, köze van annak, hogy csak elmosódottan látta All Might-ot Deku, de azért a részletekre nagyon kíváncsi lennék. Most akkor, mégis maradt valami az OFA-ból All Might-ban? Vagy elég, hogy van bent egy másolata, és még él?
Egyesítve 2021.03.05 19:25:29:
304.fejezet
Hát, még megvárom a rendes angol fordítást is, de ez így is, egy elégé jó fejezetnek tűnik. Nekem tetszett a válasz arra, hogy a kérdésre, hogy miért ennyire különleges Deku. Az, hogy ő lesz az utolsó OFA felhasználó, annyira nem lepett meg, nagyjából a "rád hárult a feladat, hogy beteljesítsd az OFA akaratát" mondat elhangzása után, volt egy ilyen sejtésem, még ha a miérteket nem is. Kíváncsian várom, hogy ezután milyen irányt vesz Deku személyiségfejlődése, azontúl, hogy nem lesz több "miért én kaptam meg az OFA-t tépelődés".
Szerkesztette: airking - 2021.03.05. 19:25