Dragon Ball a fénykorábban heti megjelenésű volt szerintem. És Rotcsa a mangára gondolsz vagy az animére? Mert az utóbbi hajlamos volt sokkal jobban elnyűjtani a dolgokat mint a manga.
Dragon Ball Super manga (Tilos a spoiler!!!)
Az egész Dragon ball heti megjelenésű volt. Ha egy fejezet olyan 15 max 20 oldalas az heti. Egy havi meg olyan 40-45 oldal környéki. Szóval csak nem kell nézni milyen hosszú és kiderül.
Amúgy igaz, hogy az animét sokkal hosszabbra nyújtották mint ahogy a mangában volt. Szóval olyan hülyeséget én nem beszélek.
Én inkább az animére gondoltam, de mivel az nagyon hosszú lett a buu részek alatt, ezért gondoltam, hogy a manga is jó hosszú lehetett.
Egyesítve 2021.04.22 22:21:47:
A neten olyan elméletet láttam ma a Youtube-os Sayian Scholar csatornán, hogy az UI lehetséges, hogy minden átváltozással használható lesz majd.
Egy másik csatorna pontosan amiatt panaszkodik, mint itt mi is, hogy már megint semmi értelme nem lesz az erőszinteknek és ismét teljesen logikátlan lesz az egész...
Nekem is elveszi a sorozat varázsát az, hogy semmilyen folytonosság és logika nem lesz majd az erők és formák között!
Eddig legalább ez a UI volt úgy számontartva, mint az über technika, ami mindent visz, de most meg össze kell méregetni a Hakai-al... De méééé?
Egyesítve 2021.04.22 22:49:58:
Beerus füllbevalója a Hakai-használók jele. Van még a nyakán egy gyűrű, valamint a karjain és a csuklóján is. Azok is jelenthetnek valamit?
Lehet azok valami isteni szimbolúmok Rotcsa.
És nézz sokkkal kevesebb Youtube csatornát, nagyrészt csak felhúznak.
Az UI az über szint, de elmondták, hogy Goku még nem a legprofibb benne. Meg valahogy az még nem a saját stílusa...
Tehát eltudok képzelni nála még egy power upot ahol a Saiyan erőt meg az UI-t kombinálja.
Egy Super Saiyan + UI kombóval
Ahol az isteni erőt meg a saiyent kombinálná bár elég elborult lenne. Vagy tovább gyakorol és profibb lesz az UI-ban vagy kapunk egy sablonos perfected UI-T vagy ilyesmit.
Tudom itt felvetettük párszor de azért csak Gokut hozzák ki mindig a legerősebbnek Vegita meg a Number Two. Szóval lehet kap egy power upot a Hakai erővel de nem lesz Goku szintjén ezáltal.
Az előző arcban is elvileg baromi sokat erősödött, de azzon kívül, hogy egy kicsit legyengítetet Morot nem nagyon láttuk ennek a hatását. Meg megtanulja az azonnali átvitelt, hogy utána soha többet ne használja
Szóval nagyjából tiszták itt a dolgok.
Olyan netes oldalakat You Tube csatornákat én nem is nézek. Fölösleges! Leginkább csak spekulálnak. Mondjuk mint mi itt. Semmi hitelessége nincs.
Az erőszinti különbségek megértésük már a Super óta a kukában vannak. Semmi sem érthető belőle, hol is járnak. Már kicsit nagyon is túl van spilázva. Nem olyan átgondolt. Belegondolva a Szuper elején mikor Beerus felbukkant az animében már az univerzum remegett bele kettőjük harcába. Azóta meg Gokuék jóval erősebbek még sincs semmi. Már valahogy nem érzek különbséget egy SSJ és egy SSJB között. Csak hogy változtatják a hajszint az mutatja hogy elvileg feljebb kapcsoltak.
Az UI-ról meg annyit hogy elvileg az nem ad nagyobb erőt nem? Az csak a támadások és védekezések hatékonyságát nagyságát segíti. Szóval lehet még valami amitől Goku nem csak jobb UI lesz hanem erősebb is. Akár tényleg valamilyen egyfajta SSJ UI kombó is akár.
Goku te is jobban figyelj a részletekre oda
Amikor kijött a film nem gondolta senki, hogy lesz anime folytatás akkor eltúlozták a dolgokat kicsit. Utána muszáj volt erősíteni Beerust és gyengíteni Gokut különben furán jött volna ki a folytatás. Habár már akkor is arról volt szó, hogy Beerus nem adott bele mindent a Goku ellene csatába.
SSJ meg SSJB között van különbség. Mangában nem annyira jön át, de animében jobban látszódik ha nem lusták az animátorok.
Az SSJB formában sokkal gyorsabban tudnak mozogni és nagyobb erejá támadást tudnak végrehajtani. Staminát jobban szívja de hatékonyabb a KI kontrollrt tekintve mint az SSJ.
Az UI pedig nem nagyon lett kifejtve még, de egyrészt sokkal hatékonyabb védekezést meg támadást tudsz végrehajtani. Tehát ez is nagymértékű sebbeség boostal jár, de ugyanakkor a KI csapások erejét is jelentősen növeli. De míg az SSJB használ Saiyan erőt is addig az UI csak isteni KI-t használ ezáltal hamarabb kimerül tőle Goku.
Amugy ha hivatalosan tanitvány lenne Goku vagy meghalna de bevennék az angyalokhoz és csak isteni ereje lenne akkor sokkal erősebb lenne csak UI használatával
És Goku meg Vegita jelenlegi edzése arra is irányult, hogy alap formában sokkal erősebbek lettek. Szóval amugy a mostani harcban nem kéne még teljes erőre kapcsolniuk szerintem az túlzás lenne.
Jaeger, Engem nem húznak fel ezek a csatornák. Szeretem mások narratíváit megismerni és így elgondolkozni azon, hogy esetleg én mit gondolok másképp, vagy esetleg nem is tudok még a DB-ből, ezért alapvetően hiányos a gondolatmenetem. Ide is azért járok, hogy lássak néhány elemzést, gondolatot.
SSJ+ UI kombó? Úgy érted, h sima SSJ, azaz most amikor UI-ben van fehér hajjal, akkor az alap erőnek megfelelő forma erejét használja és inkább a sárga hajas SSJ1 erőt szeretnéd kombóban látni az UI-vel? Én eddig azt gondoltam, hogy már a teljes Godki-t is használja UI-ben, de ha úgy van, ahogy mondod, akkor még van hová fejlődnie...
Na, most meg mintha inkább a SSJG- szint + UI -kombóra utalnál.... Pontosítanád egy picit, kérlek, mert így nem értem.
Vegita tényleges ereje valóban nem mutatkozott meg kellően. Elvileg most sokkal erősebb kellene, hogy legyen, mint korábban volt. A TOP-arcban látott SJJB-Evolved ("királykék". stb) szintjére korábban azt írta itt valaki, hogy gyakorlatilag Goku SSJB+ kaioken technikájával van azonos volumenben. Most elvileg sokkal erősebb, mert a Yardrati edzések miatt hatékonyabb a KI-kontrollja, mint Gokunak.
Én inkább azt tudom elképzelni, hogy Vegita hamarabb fogja teljesen elsajátítani a Hakai használatát, mint Goku az UI-t, ezáltal beláthatatlan ideig erősebb lesz nála, noha már fejlődési lehetősége sem lesz. Így gyakorlatilag ő lehetne egy bizonyos ideig az az über-sayian, ahogy azt már gyermekkorában is predesztinálták neki, de ez csak addig tartana, amíg Goku egy magasabb szintet el nem ér az UI-ben. Vegita sorsának beteljesítésében igenis akadály Goku és ezt sem lenyelni, sem kiköpni nem tudják az írók. Véleményem szerint inkább elindították egy karakterfejlődési fázison, ami majd a Sayian király-címhez vezeti.
-Az első Cabba tanítása volt. (korábban kinyírta volna weekling-eket, ahogy Nappa-val is tette)
-A második szintén a szuperben volt, amikor a Namekiaktól kvázi bocsánatot kért.
-A harmadik talán a Yardratra vezető szándékában keresendő, mivel korábban sohasem tanult volna ott, ahol mások. Pláne nem Goku. Sőt, másoktól sem szeretett semmilyen technikát tanulni és edzeni is egyedül edzett még a tér-idő kamrában is, amikor Trunk vele volt a Cell saga idején.
-A negyedik, ami most beugrott, hogy Whis előtt térdelve esedezett azon, hogy tanítsa.
Időrendben nem voltam pontos, de a lényeg, hogy szerintem elkezdték leépíteni az egóját, ami a király jellemének erénye lehet.
-Most pedig beismertette vele Beerus, hogy bűntudata van a Sayienek tettei miatt, aminek a hátterében az állhat, hogy szeretné megtéríteni a népét (is) ezzel a bűntudattal. Ez kis egy királyra lehet jellemző.
Igazán kíváncsi vagyok arra, hogy mit csinálnak belőle, mert szerintem valami központi szerepe lesz a hetes univerzumban.
Nem állítom, goku5 hogy azokon a csatornákon hiteles gondolatok hangzanak el. Talán az Oppai az, akit tényleg érdemes figyelni meg az UnrealEntGaming, a többi pedig nem is érti annyira a dragon balllt és messzemenően megalapozatllan következtetéseket tesz.
Mint írtam nem nézem és nem is ismerem az olyan oldalakat. De azt tudni hogy a hitelességük megkérdőjelezhető.
Amúgy ahogy kiolvasom mások is úgy gondolják, hogy az UI-tól nem lett erősebb Goku. Csak javultak a képességei támadásban védekezésben és energia felhasználásban. Ezért is írtam, hogy jöhet még valamilyen új forma ami megemelheti Goku erejét (isteni erejét) és az Ui-vel közösen még erősebbé teszi.
Amúgy már régen meg lett állapítva mondva hogyha erősebbek akarnak lenni akkor az alap formájukban kell edzeniük és jobbá válniuk. Úgy hatékonyabb az edzés és a fejlődés újabb szintekre. Gondolom ezért is edzheti az UI használatot alap formájában Gokuval, Vegitával is a Hakkait. Na meg főleg a KI használatot kontrollt. De lényegében Gokura nézve maga az UI is egyfajta KI kontroll javító technika nem?
Arra gondoltam, hogy Goku jelenleg hybrid módon használja az erejét.
Mármint van amikor tisztán Saiyan-- SSJ1-SSJ2-SSJ3
Aztán van amikor Saiyan Isten --SSJG--SSJB
Aztán van amikor csak Isten ez az UI.
De mivel alapvetően Saiyan ezért valahogy az UI-hoz kéne kombinálnia a Saiyan erejét mint a Super Saiyan Blue ahol az Isteni erő + Saiyan együtt van.
Amire Whist is utalt, hogy akár alap formában is tudja használni ezt az erőt. De nem tudom, hogy ebbe az irányba mennek a készítők vagy pedig a Ulra Instict 2 vagy hasonló felé...
Vegitás dolog az saját gondolat vagy Youtube?
Abban igazat adok, hogy talán Vegita túllépheti majd Gokut de utána sajnos megint a sablon szerint megint Goku lesz elől...
De a másik dolog teljesen megalapozatlan. Miért akarna Vegita király lenni?
Egyetlen egyszer se volt erre utalás, hogy érdekelné a dolog. Amit felsoroltál az a karakterfejlődése, hogyan lett egy Ostoba, pusztító Saiyanből egy megfontolt és példamutató harcos. De ő király? Nem hiszem.
Arra van poén, hogy egyszer ő lesz a pusztítás istene, Goku meg az angyala
De személy szerint nem tudom elképzelni, hogy betudnának tölteni hasonló szerepet. Mármint Goku folyton harcolni akarna így fura angyal lenne nem hiszem, hogy szót fogadna Vegitának vagy fordítva. Vegita talán lehetne pusztítás istene de Goku nélkül meg ő unatkozna.
Már maga Vegita is beismerte hogy Goku az aki inspirálja hogy erősebb legyen fejlődjön. Részben hogy pont őt tudja felülmúlni. Vegita számára maga a pusztítás istenség is unalmas lenne tán egyedül Goku nélkül. Sőt eleve Gokuval mi lenne?
Másik kérdés: Minek is lenne (lehetne) a királya Vegita?????
Most lényegében UI formában a SSJB erejét használja nem? Vagy csak én értettem félre valamit? Szóval a SSJB erejét teljesíti ki az én értelmezésemben. De maga az alap formás használat az alapokat edzi és ezáltal lenne jobb. Ösztönösebb használat bármikor átváltozás nélkül is.
Jaeger
A Vegita-s gondolatom saját. Ilyet sehol sem fogsz olvasni. Azt nem írtam, hogy szeretne király lenni,csupán arra akartam utalni, hogy az a karekterfejlődés, ami a superben megy most vele, akár még erre is alkalmassá teheti és szerintem az írók ezt a narratívát rajzolják köré, hogy ha úgy gondolják, hogy a királyos elképzelés jó, akkor beleférjen. Az más kérdés, hogy én szeretném ugyan, ha minden Saiyant visszahoznának és ő végre a királyuk lehetne, de nem hiszem, hogy a gomboz varrtam a kabátot ezzel a teóriával, mert gyerekkora óta a Saiyanek királyának és legerősebb harcosának predesztinálták és szerintem ezt nem szabad félvállról venni. De persze ez a DB, itt bármi lehet és annak az ellenkezője is.
Másrészről tényleg ellentmondásos elképzelésem ez, mert a Saiyaneket nem fogják visszahozni, mert akkor lerombolnák az " egy kihalt faj kiválóságai"- eposzát. De nekem mégis úgy tűnik, hogy nemesítik a jellemét. - Egy ... kinek is? Saiyan hercegnek?! Mi lesz a hercegekből, ha alkalmasak lesznek továbblépni?
... Költői kérdés, de ezen azért filozzatok el egy picit, talán nem olyan nagy hülyeség. Természetesen tudom, hogy ilyen ívű szerepre még nincs elég jel a karakterében.
Szerintem a Goku= anyal, Vegita= Hakasin páros elképzelés nem fog megvalósulni. Ugyan a káposzta is megmaradna és a kecske is jóllakna íiymódon, de nekem mégis túlságosan összeférhetetlen.
Goku5
Eddig én is azt hittem, hogy a SSJB-t használja Goku UI-ban, de ezek szerint nem mindenki gondolja így...
Egyesítve 2021.04.23 23:47:52:
Mekkora fordulat lenne már, ha kiderült, hogy Granolah valójában egy Saiyan? (Mondjuk azoknak nem változik soha a haja, neki meg mégis megnőtt)
Vagy ha ez nem lehetséges, akkor fél-saiyan, fél-cerelian? Gonosz lépés lenne az íróktól, de miért ne?
Majd az öreg Monaito felfedi eddig nem ismert titkait! Valamilyen fordulatot szerintem amúgy is hoz majd az öreg karaktere...
Nekem elég fura, hogy ennyi idő után soha senkinek nem jutott eszébe, hogy a Saiyan bolygót is visszalehetne hozni akár a Szuper sárkánygömbökkel
De igen valahogy nem is akarják visszahozni.
Mit értettek azalatt, hogy az SSJB-t használja UI-ban? Mert én nem értem
Arra gondoltok, hogy az isteni KI-t használja hozzá akkor igen, de amugy semmi köze a kettőnek egymáshoz.
Na hát még mindig nem kaptam én választ, hogy hogy lehetne Vegita Király? Úgy hogy visszahoznák a népét vagy mi? Mert azt én nem hiszem hogy megtennék. Miért is. Amúgy is jó sokat változott Vegita is a kezdetek óta a visszahozott csillagharcosok meg igencsak olyanok lennének mint Vegita volt.
Amúgy igen úgy értettük, hogy a SSJB erejét használja UI formában. Amilyen erős SSJB formában csak az javítva az UI képességeivel, és annak az erejét KI-jét használva.
Jah szerintem, de lehet én tévedek az nem úgy van.
Amikor Goku átvált UI módba az teljesen más szint az SSJB-hez képest.
Olyan mintha SSJ2-be váltana nem pedig SSJ1-be, ugyanazt a KI-t használja de a másik forma sokkal erősebb.
Goku gyorsabb UI módban mint SSJB-ben, nagyobb a támadások és KI csapások ereje, szóval szerintem igy nem sok köze van a kettőnek egymáshoz.
A SSJB jobb felhasználása szerintem az UI. Lényegében nem pazarolja el az erejét jobban besűríti, és egyben adja ki. Volt már róla korábban is szó hogy a SSJB hasonlít a SSJ3 hoz abban a formában hogy rengeteg erős pocsékol el. De a SSJ3 túlságosan is a SSJB jobb.
Szóval jobban kihasználja a SSJB erejét az UI használatával. De legalábbis annak az erejét. Egyrészt az isteni erő sokkal hatalmasabb erősebb mint a sima SSJ és az UI most elvileg az isteni KI-t használja. Szóval belátások szerint abból kell indulnia. Bár én is tévedhetek. Csak egyedi következtetés.
Ugrás a fórumra: |