Köszönöm a fordítást
[Naruto-Kun Projekt] Nanatsu no Taizai & Mokushiroku no Yonkishi manga
Szerintem meg mindig nem lattuk a 4uk teljes erejet csak Percijet de most ot is megint el ragadta a sotetseg ujra . Valoszinu Arthur ellen nem fognak semmit erni meg ha a demonok ellen igen .
Erdekes hogy Tristan milyen szinten tudja valtogatni az erejet .
Gwain ugy latszik mar nem fugg a nap szaktol .
Meg Lancelot igazi erejere leszek kivancsi .
Köszi a fejezetet.
Sokat fejlődött a technológia, hogy Artúrék livestreamen nézik a Fantasztikus négyest.
Én először eskü azt hittem, Percival feje lerobbant, és gyors visszanövesztette, de úgy tűnik az csak a tekintetét takaró porfelhő volt.
A következő részben Artúró felbecslése alábecslésbe torkollik és a nagy zűrzavarban ő lesz a(z) (el)hunyó. És így a világ újra megmenekül, hála a pindúr lovagoknak, és Góliátnak.
Köszi a fordítást!
Nem bánnám, ha nem lennének mindig ekkora erőszintbeli különbségek, és nem mindig csak a főszereplők érnének valamit az ellenségek ellen. Bár ha a démonokat most legyőzik, akkor ez azt jelentené, hogy Pellegardéék erősebbek Gallanéknál? Az érdekes lenne, ha Arthurnak ENNYIRE erős emberei lennének.
Köszi a fordítást!
Sajnos kristálytisztán nem emlékszem már 7DS végére, de szerintem ott meg volt Arthur mind két karja, viszont most nagyon úgy tűnik, hogy a jobb karja hiányzik.
Erről tudunk valamit, csak én nem emlékszem rá, vagy vajon később lesz majd jelentősége?
dzsajrosz írta:
Köszi a fordítást!
Sajnos kristálytisztán nem emlékszem már 7DS végére, de szerintem ott meg volt Arthur mind két karja, viszont most nagyon úgy tűnik, hogy a jobb karja hiányzik.
Erről tudunk valamit, csak én nem emlékszem rá, vagy vajon később lesz majd jelentősége?
Ugrás a fórumra: |