Ami nekem feltűnő,az az aura, amit Kale bocsát ki átváltozáskor. Minden féle szín váltogatja egymást: sárga, zöld, piros..... Nem jelenthet ez valami olyasmit, hogy ebben a formában különböző szintek vannak jelen? Lehet, hogy csak én látok bele túl sokat....
Az átváltozás lehetett volna sokkal epicebb.... Brolynál ez anno körülbelül 3 fázisban ment végbe és a végén jött az az elszabadult erő.
Én személy szerint nem tudok azonosulni Kale gyötrelmeivel.... Ez az "én csak egy kis útban lévő felesleges mihaszna vagyok" inkább szánalmas! Mondjuk azt megértem, h neki Califa az egyetlen, akihez kötődik a világon, mert Ő szereti és mindenki más átnéz rajta, ebből kifolyólag a hiányérzet óriási energiákat robbant benne, de.... valahogy mégsem jön át úgy, mint Broly gyűlölete! Neki nem rengetett a hangja sziklákat, de a "Kakarooot!"- visszhangzása és az a pszihopata kéjes kielégült mindent átható kacagása egyértelműen tudatta, hogy itt nincsenek kompromisszumok, itt ma valakinek nagyon csúnyán a tökére lépnek!
Voltak momentumok, amelyek a Broly elleni harcra emlékeztettek és gyakorlatilag az "Eredeti Sayajin forma " megnevezés fél-hivatalos beismerésnek tudható be, ami Broly Cannonná tételét illeti! Érdekes ez:
A formája kvázi canon lett, a személye maga nem. Tehát a Broly elleni harc továbbra sem történt meg, de amit akkor abban a movie-ban készítettek, az bekerült az eseményekbe. Szerintem ezzel az Original SSJ
(Off: Terminológia:
OSSJ ???! Vagy Final SSJ? Még az LSSJ is maradhat, de ebben az esetben az "L" Last-ot kell, hogy jelöljön és nem Legendary-t.) formával kívánják lezárni a SSJ szinteket. Kész, nincs tovább SSJ3, meg RageSSJ, meg Berserk SSJ meg minden hülyeség. Lesz ez szerintem,mint a végső forma, de a God-formokban ettől még megmarad a fejlődés lehetősége.
Jirentől igazán nagyot nem láttunk. Oké, kiütötte, de azt nem tudjuk, mennyi erőt eresztett el Goku a kamehame-ban. C17 is levédte és kis ideig Krilin is tartani tudta.... Ok, Kale sétált benne, de ez inkább csak az ellenálló képességét tanusította, sem mint az erejét.