És elérkezett ez a jubileum 100. rész is!
Nekem nagyon tetszett! Jó kis rész volt.
Nagyon tetszett nekem, ez a sok ssj forma. Mindenki abban nyomatja már. És ahogy Caulifa is nyomatta az tényleg bejött. Igazi csillagharcosi hangulata volt. Már csak azért harcolt ő is, hogy jól érezze magát egy erős ellenfél ellen és fejlődjön. Ez ami igazán bejött. Ahogy mind a ketten mosolyogtak harc közben és élvezték. Ez a csillagharcosok lételeme. Csak ugyanolyan mind a két univerzumban a faj.
Kale. meg kicsit bekattant. És tényleg nagyon elkezdte koptatni Goku nevét. Teljesen elborult az agya. De vajon mi jelenthez az Vegitától, hogy ez a csillagharcosok igazi alakja (formája)?
Amúgy milyen jó lett volna látni tényleg egy jó kis Hitt Jiren harcot. De ez Hitt részéről nem megfutamodás, csak taktikai visszavonuló volt hogy támogassa védje a lányokat.
Az a teleportálós jadragit meg jól elröpítették. Pedig vártam, hogy Goku is hirtelen beveti a teleportálást és ezzel meglepi öt.
De legalább itt is hullottak a versenyzők.
Az előzetes alapján meg jó kis részre számítok megint. Csak az az érdekes hogy most meg nagyon rámennek a 11U-ra.
Valahogy mindig más univerzum a soros. Elsőnek volt volt a 9U majd most jött a 6U most meg jön a 11U? Mindig jön egy fő vagy mi? Ez hogy ki kit ér másabb mint amikor 2U egymásnak esik.
Amúgy egy kérdés. Kale most akkor megütötte és úgy esett ki az a 11U-ból valót vagy Zeno maga tüntette el nehogy megölje?