Amúgy Kale és Caulifla szerintetek is...Khhhm?
Dragon Ball Super anime (Tilos a spoiler!)
Spoiler 100. rész képJött egy kép a mai részből,
lesz itt még izgalom azért.
[img]http://www.kepfeltoltes.eu/images/hdd1/2017/07/22/408gokukale.png[/img] Nem jól adtad meg az elérési útvonalat.
Ezeket mind a Dragon Ball Super twittere rakja ki kb mindig a részek előtt fél nappal, vagy néha hamarabb.
https://twitter.c..._super2015
Csak egy csúnyább képkockánál lett megállítva, azért néz így ki gondolom.
Amit múltkor fordítottak, hogy "valami szörnyű dolog fog történni" nem teljesen igaz, csak a cikk írói találgattak ,hogy miért (Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: olyan szakad Goku ruhája)
Mozgás közben biztos jól néz ki.
Kiváncsi vagyok, Roshi alkalmazza e a mafuba t. Azzal gyakrolatilag könnyű kitaszítani az ellenfelet a harcmezőről.
Ami eszembe jutott.... jól felcsigáztak anno, mikor Buu nekiállt edzeni. Remélem később még látjuk élesben is, mire képes ha nagyon elszánjamagát. Persze az evésen és aláson kívül.
http://ww1.dbsman...apter-026/
Egy kis információ van benne a 12es univerzumrol
Srácok, sose írtam még ide olyan sok dolgot. viszont lenne egy nagy elméletem, nem olvasok Mangát pláne nem Dragon-ball-t viszont erre gondoltam.
Elmélet a következő:
Ugye bár volt egyszer még az elején hogy Son Goku úgy tudott SSJG-módba átmenni hogy 5 darab másik Saiyan adta át neki az erejét, és így megszületett a leg erősebb harcosuk. Nah már most az új fejlődésen át esett Son Goku sztem hasonló lehetne megvan az 5 emberke hozzá. Vegita, Gohan, Kale, Challifa, Cabba. ugye most Bad-ass-eb is lesz hiszen mindegyik másik szinten keresztül adná át az erejét, Vegita SSJB-ba, Cabba sima SSJ, Gohan az Ultimate Mystic-formában. Challifa a SSJ2-ben és a Kale meg a "Broly" SSJL módban
Nem tudom ti mit szólnátok hozzá. csak egy "Theory" volt a részemről, semmi más
Goku megígérte Vegitának, hogy ha legközelebb lesz ilyen erő átadás ő lesz a következő.
Szóval én nem örülnék neki ha megint eljátszanák ezt. Goku is lépjen szintet a saját erejéből mint Vegita tette. Gohan is mutathatná már valamit ha annyi utalás volt rá.
Pont a 100. résznél ment szabadságra az író, így ráállították a marketingest. Szuper csillagharcos kék, zöld, lila, négy, öt, hat! Azoknak magas a tetszési indexe. Kész a forgatókönyv, mehet az animátorokhoz.
Hinata népszerű, ő a No.1 Nadeshiko? Oké lesz nálunk is egy olyan karakter!
Kelbimbó annyira bénán játssza szerepét, hogy egyszerűen közömbös.
Az alapvető emberi empátiából kiindulva hogyha egy női szereplőt emberi bokszzsákként kínoznak, akkor az valamiféle együttérzést vált ki belőlem.
Vagyis hát az esetek 99,99%-ában. Mert most megtudtam, hogy létezik az a 0,01% amikor nem.
Ahhoz képest, hogy ájultra verik elég gyorsan magához tér egy kis pihenéstől.
Eddig ha valaki ilyen ütéseket kapott azon a fél perces szieszta nem segített.
Kelbimbó vs Sárgarépa
https://www.youtu...WqGNITWIEc
Ahhoz képest, hogy Kale úgy néz ki, még a BLue-val is felveszi a versenyt ráadásul nyers erőben talán még erősebb is, SSJ2 Gokunak mintha meg se kottyantak volna azok az ütések. Oké mondhatjuk, hogy Kelbimbó akkor még nem volt azon az erőszinten, de ha lereszelik a Répát akkor ne úgy nézzen ki, mintha Nyuszika most ásta volna ki.
Kell a harcba látványelem, és a Mortal Kombatban működik is, hogy eltörik a gerincét, kitépik a szívét sebződik 200-at majd folytatódik a harc, mintha mi sem történt volna.
De azért az ilyen ütéseknek legyenek már következménye, ha már történetről van szó!
Elemző szemmel azt mondanám, hogy Kale ütései csupán SSJ2-es szintűek, viszont az ellenálló képessége vetekszik Blue Vegetoéval.
Vagy esetleg ha nema karjuk elfogadni, hogy a Blue Goku kamehamáhája hatástalan volt akkor mondhatjuk rá azt is, hogy nem használta teljes erőből , mert akár atomjaira is szaggathatja az ellenfelét.
Nézőként meg csak azt láttam, hogy semmi különbség nincs az SSJ2 és az SSJ Blue között.
Az átváltozáshoz szükséges érzelmi katalizátor, hogy "zavar". Jó értem hogy neki ilyen a személyisége de ez annyira öt éves szint, hogy egy bölcsődés is elszégyellné magát.
Bár én lehet Caulifla helyében rég bezárattam volna itet egy szanatóriumba.
Meg miért érzem én, hogyha csillagharcosok harcolnak egymással, akkor hirtelen egyforma erősek lesznek? Kivéve, ha eltérő formában vannak.
Számomra az egyetlen pozitívum a részben az Krillin oltása volt.
A harcok bár látványban okésak voltak tartalmilag viszont szinte nullával voltak egyenlőek.
Nekem nagyon tetszett a rész, bár az első fele kicsit időhúzásnak tűnt, a második felében már volt tartalom is. És tényleg nem semmi ez a Jiren gyerek, ha még Hit is beszarik tőle és inkább elmenekül. Bár nem tudom mi értelme van elmenekülni, előbb-utóbb így is úgy is szembe kerülnek. Gohan miatt meg nem kell aggódni, lesz még rész bőven a torna végéig. Volt már egy badass jelenete még az előző részben, az csak ízelítő volt. Gondolom lesz majd egy Pride Troopes vs maréknyi 7-es univerzum csata. Na ott nagyon Toppon kell lennie Gohannak
Igen fanservice rész volt, igen az elejétől a végéig, mégis rohadtul tetszett. Amikor először szóba jött a torna és szabályai, na akkor én ilyen harcot vártam.
Én bírom Cauliflát, nagyképű mert még mert gondolom nem sok nála erősebbel találkozott, de majd tanul belőle. Amikor Vegita jött hasonló mentalitással, akkor senkit nem zavart, most hogy egy női karakternek van hasonló, sokan a halálba kívánják kb.
Ami zavart a részben az az , hogy Kalenél beakadt a lemez. Értjük, hogy Son Goku meg minden ,de na, elég lett volna fele ennyiszer.
Jiren végre csinált valamit, az is jó volt, az animáció szép volt, az arttal voltak gondok távolról, de közelről az is szép volt.
Múlthéten egy Dragon Ballos részt kaptunk, most meg egy Dragon Ball Z-s részt, ilyen ez a Super, mindkettőből merít, néha jól, néha kevésbé.
Számomra most jól sült el.
Ami még érdekes, hogy Vegita mondta, hogy ez lehet egy Saiyan igazi formája. Ezt jobban kifejthette volna.
Ez valami FERGETEGES rész volt...hu,és Jiren a végén..azta.Talán a Hit harc óta most éreztem először,h nagyon ott volt minden...
Egyesítve 2017.07.23 10:25:30:
Részhez hozzá szólva tényleg kicsit sok volt a Son Gokuzás ...Egyet kell értenem Shiroval mert nem lehetett átlátni se azt, h az SSJ2 meg a Blue között van e külömbség..Meg ha egymásal harcol két csillagharcos mondjuk SSJ2-ben akkor van e az erejük között külömbség. Annyit még a résszel.h az elején Kale volt a box zsák,de utána átvette Goku töle a szerepét és kipróbálta milyen egy Legendarynak boxzsákja lenni
Én a Blues dologra egy magyarázatot találtam. Ugye Gokunak vissza kell fognia magát annyira, hogy ne ölje meg, viszont Kale nem fogta vissza magát, ő a teljes erejéből ment, mert ilyenkor nincs magánál.
Jiren viszont úgy látszik tökéletesen irányítja a Ki-jét, pont annyit adott bele, hogy kiüsse de ne ölje meg. Ezért lesz kemény ellenfél Jiren, nem csak hogy erős, de úgy néz ki a controllja is tökéletes.
Az SSj2 meg az SSJ3 már csak fanservice, jól néz ki és ennyi. (azért akarom azt az SSJ3 Cauliflát, még ha fel fog robbanni tőle a fél internet akkor is )
Kövi részben az android tesóktól valami jó kis csapatmunkát várok, itt a Pride Trooperek ellen már szükség lesz rá, hiszen ők egy összeszokott csapat.
xindrix írta:
Én a Blues dologra egy magyarázatot találtam. Ugye Gokunak vissza kell fognia magát annyira, hogy ne ölje meg, viszont Kale nem fogta vissza magát, ő a teljes erejéből ment, mert ilyenkor nincs magánál.
Jiren viszont úgy látszik tökéletesen irányítja a Ki-jét, pont annyit adott bele, hogy kiüsse de ne ölje meg. Ezért lesz kemény ellenfél Jiren, nem csak hogy erős, de úgy néz ki a controllja is tökéletes.
Az SSj2 meg az SSJ3 már csak fanservice, jól néz ki és ennyi. (azért akarom azt az SSJ3 Cauliflát, még ha fel fog robbanni tőle a fél internet akkor is )
Kövi részben az android tesóktól valami jó kis csapatmunkát várok, itt a Pride Trooperek ellen már szükség lesz rá, hiszen ők egy összeszokott csapat.
Ha ezt csinálják a készítők akkor mit csodálkozuk,hogy még a fórumon is néha értetlenség van az erőszintekről.Shiro írta:
Nézőként meg csak azt láttam, hogy semmi különbség nincs az SSJ2 és az SSJ Blue között.
Ugrás a fórumra: |