Számomra nagy csalódás volt ez az epizód. Krillin Goku mellett a kedvenc karakterem amióta először megláttam még anno az RTL Klub képernyőjén, örültem neki, hogy kapott 3 részt amiben központi szereplő volt, mikor megláttam a részek címeit akkor pedig kifejezetten vártam ezt a részt, én is valami hasonlót vártam mint a Saibamenek ellen csinált, hogy végre valami nagyot fog alkotni. Erre pedig annyira telt tőle, hogy Roshival együtt kiütött egy papagájt, C18-al közösen egy olyan farkasfélét akinek a legnagyobb ütőkártyája, hogy holtnak tetteti magát, majd végül egy vak harcost (külön kilett emelve, hogy Krillin gyors gondolkodású, taktikusabb harcos, erre azt nem veszi észre, hogy az ellenfele szeme csukva van...). Aztán pedig sunyi módon kiüti egy olyan karakter, aki amúgy is sokkalta erősebb nála.
Úgy tűnik ismét folytatódok majd a megszokott dolog, hogy a Saiya-jinek lesznek minden probléma megoldói (bár ez végülis érthető, még az itt kialakult kis közösségben is a többséget csak ők érdeklik), de remélem nem lesz igazam.
Viszont ami eszembe jutott, mikor megláttam Krillint a "kispadon", hogy egy Genki Dama vagy ahhoz hasonló technika tiltott? Tudom, hogy még Goku jelenlegi KI kontrolljával sem tudná megcsinálni egy ilyen tornán, de volt rá utalás, hogy a hasonló dolgok tiltva vannak? Elég epic jelenet lenne, ha még Freeza is KI-t adna Gokunak hozzá.