Nagyon köszönöm a munkátokat!
Bleach anime
patakisg kifejtenéd bővebben? Megnéztem a MEGA-n, torrenten, videán, az online menüpontban és még a feliratot is, mindegyik 30-as.
Mintha már nem lenne mit mesélni a Beach-ről. Annyira erőltetett, absztrakt és elcsépelt. Kevés a logika, több a karakter megjátszás a kevély felhajtásért. Így durván sekély e kély, ami inkább széthúz, mint összetartja a megnem maradt képernyő előtt ülőt.
Köszi a munkátokat!
Nekem 200 rész kimaradt, nagyjából olyan 140-től nem láttam. Tavaly be kellett szállnom fordítóként a Sennen Kessen-hen 2. etapjától kezdve. Nyilván felkészültem, utánaolvastam mindennek, néha még most fordítás közben is zárkózgatok felfele.
Mindezt csak azért írtam le, hogy elmondhassam: X éve pontosan ugyanazon okok miatt hagytam abba a nézését, amiket most is érzek hétről-hétre (csak nem 24 percben, hanem 4-5 órában): túlmagyarázott, túlbonyolított, erőltetve nyomják le a zanpakutou-t a torkomon. Az előző évad csak csihipuhi volt, történet semmi, most végre történnek dolgok, de olyan döcögve és túlmagyarázva, hogy az életről is lehoz.
Ugrás a fórumra: |