Köszi a részt, jónak ígérkezik. Egyelőre az nem fér a fejembe, hogy a másik fülbevalós ugyanaz-e, mint aki Muzannal volt, vagy esetleg az álombeli embernek egy rokona vált démonná?
[Naruto-Kun Projekt] Kimetsu no Yaiba anime
Csillaghullas írta:
Köszi a részt, jónak ígérkezik. Egyelőre az nem fér a fejembe, hogy a másik fülbevalós ugyanaz-e, mint aki Muzannal volt, vagy esetleg az álombeli embernek egy rokona vált démonná?
Ahhh mennyire vártam! Köszönöm a munkátokat!
Megjegyezném, hogy kíváncsiságból, mikor végeztem a résszel, rálestem a más által kiadott gyorsan lefordított valamire indán.
Ég és föld! Ha valaki el akarja rontani az élményt, amit pl ez a rész ad, nyugodtan nézheti azt... Ha egyből néztem volna, szerintem a felét nem értem meg. Megéri várni, ha magyarul szeretné az ember nézni.
Ez a gyűlés rohadt menő volt. Mivel nem olvastam a mangát, így ötletem sincs mi fog történni még. De nagyon várom! Hihetetlen.
Nagyon köszönöm a MINDIG IGÉNYES fordítást!
Csak és kizárólag Nálatok nézem az anime új évadát, ahogyan a korábbiakat is!
Aki nem olvasta a mangát, a következő részt látva jól meg fog lepődni, mivel erre a megoldásra biztos nem gondol a "rejtélyes fülbevalós alak" felbukkanásával kapcsolatban....!
A látvány már most pazar volt! (Bár személy szerint a gyűlésnél egy-egy ponton a sok villanás/vibrálás már picit zavaró volt. Értem, hogy ezzel is a feszültséget akarták növelni, de talán egy kicsit kevesebb jobb lett volna.)
( Most valahogy Dóma hangját jobban a karakterhez passzolónak éreztem, mint az előző évad végén, lehet, mert több ideje volt kibontakozni, nem csak két mondat.)
HA összerakunk pár infót azért érdekes kérdés jön fel. De ha az a személy aki Tanjirou álmában megjelent a legendás démonölő volt akinek az emlékétől is így rettegnek a démonok akkor a személy nem lehet Tanjirou apja mellette. Max inkább annak is egy őse. (ha csak nem ő is halhatatlan) Szóval vagy halhatatlan vagy nem az apja volt mellette. Mivel említve volt hogy több mint 100 éve nem volt változás a felső vezetésben. És hát nehogy már az az ember akitől még a démonok feje is félt nem ölt volna meg pár felső vezetőt.
Ugrás a fórumra: |