Köszi a fordítást
Boku no Hero Academia manga
Észrevettem hogy nagyon sok karakternek főleg " Hős " karakternek fehér sála van. Teljesen független attól hogy manga/anime, film, sorozat, képregény, rajzfilm stb.
Konkrétan nem is tudták igazán ezt megmagyarázni. A saját véleményem az hogy csak a legnagyobb hősök szoktak fehér sálat viselni. Emlékszem hogy a Micimackó sorozat egyik részében Malacka is egy fehér sálat viselt hogy ne féljen és hőssé váljon. Úgy is nevezték a sálat hogy " Hősi sál ". Másnak is feltünt ez?
Köszi. Hm, nem figyeltem ezt a sálas dolgot. Talán van jelentősége, talán nem. Béna vagyok ilyen rejtett dolgok megfigyelésében szerintem. Valószinüleg nem azért van rajtuk, mert az ugráláskor/repüléskor túl hideg lenne a levegő a toroknak, és betegek lennének. A malackás lehet rémlik, hogy rajta is volt. Vagy csak beképzelem, mert írtad.
Jó kis fejezetet kaptunk, én is köszönöm a fordítást
Azt, hogyan értette Deku, hogy nem maradhat huzamosabb ideig egy helyen?
Azért mert állandóan bűnözőket vadásza le vagy ennyire aggódik amiatt, hogy Tomura bármikor megtámadhatja és nem akarja, hogy senki ott legyen akkor?
De nekem még mindig nem szimpatikus, hogy árnyhősködik igy nem terjed el a hírneve milyen nagyszerű hős.
A felfognak gyorsulni az események meg érdekes téma.
Csak nehogy idén véget érjen a manga. Mert néha olyan érzése van az embernek, hogy ez lesz az utolsó arc. A két hősből az egyik akinek sebzett az arca valószínűleg tudja kontrorállni a One for Allt valamilyen képességel vagy nem tudom tehát Deku felmehet majd 100%-ra. A másik meg valamit a regeneráció ellen fog tudni csinálni. Lehet valamilyen pecsételő technikája amitől Tomura nem tud majd regenerálódni.
Én bírom ezt a mostani jelmezt is de azért remélem az utolsó harcra ha eljutunk oda kap egy menő új verziót
Jaeger írta:
Jó kis fejezetet kaptunk, én is köszönöm a fordítást
Azt, hogyan értette Deku, hogy nem maradhat huzamosabb ideig egy helyen?
Azért mert állandóan bűnözőket vadásza le vagy ennyire aggódik amiatt, hogy Tomura bármikor megtámadhatja és nem akarja, hogy senki ott legyen akkor?
De nekem még mindig nem szimpatikus, hogy árnyhősködik igy nem terjed el a hírneve milyen nagyszerű hős.
A felfognak gyorsulni az események meg érdekes téma.
Csak nehogy idén véget érjen a manga. Mert néha olyan érzése van az embernek, hogy ez lesz az utolsó arc. A két hősből az egyik akinek sebzett az arca valószínűleg tudja kontrorállni a One for Allt valamilyen képességel vagy nem tudom tehát Deku felmehet majd 100%-ra. A másik meg valamit a regeneráció ellen fog tudni csinálni. Lehet valamilyen pecsételő technikája amitől Tomura nem tud majd regenerálódni.
Én bírom ezt a mostani jelmezt is de azért remélem az utolsó harcra ha eljutunk oda kap egy menő új verziót
Ugrás a fórumra: |