Binda
Zseniális teknős tanítványa
Tobi elmondja, mikor először látjuk a zetsu sereget, hogy azt ő hozta létre, ha jól emlékszem ezért kellett neki Yamato is. Az elképzelhető, hogy nem ő tette, és fekete zetsu hazudja neki azt hogy korábban Madara tette, ami szintén hazugság. Bár kétlem hogy így lett volna.
Nem azt mondtam, hogy Marcsi csinálja a karokat, csak azt, hogy van már tudásuk. Hisz 3 éve még szóba sem került testrészek pótlása, még Marcsinál sem, pedig ő aztán mindent összetákolt amit csak lehetett, elvégre akkor nem csapott volna hisztit a karjai miatt, ha könnyen pótolhatta volna. (Mikor visszahozták a Halál Istent előtte már jó volt a karja.) És neki csak utána lett Hashirama sejtjeiből, korábban ő neki nem volt. És szintén úgy feltételezem, hogy Kabuto-nak sem volt (nem emlékszem rá, hogy említettek volna ilyet), szóval én úgy gondolom, hogy Rikudo "adta" neki a Rinnegant, mert ha neki is úgy ébred fel, mint Madara-nak, akkor párban lenne. Jó példa erre a MS, először Itachi miatt használja, majd mindkét szemében feléled, de mert azt ő éri el.
Viszont ha megkapta a karokat és még mindig csak fél szemű, az szerintem hiba a készítők részéről.