Megtudtunk pár érdekes új infót
Érdekes, hogy mi lesz Boruto sorsa vagy mi fog most pontosan Konohával történni.
Boruto manga
Na csak most sikerült ide is eljutnom.
A fejezet jó volt. Kezd izgalmas lenni a szitu. Vajon miért akart a doki megszökni onnan? lehet, hogy ennyire veszélyesek lennének ezek a Kara tagok?
Mondjuk az érdekes, hogy egy "aludj jól" dumától kifeküdt. Tuti, hogy nem most láttuk utoljára, hiszen mi értelme lenne akkor az egésznek. Mint mindenhol, ahol "gépeket" hoznak létre, ott mindig van egy vírus, ami felülírja az eredetit.
Azért kíváncsi leszek én azokra az információkra, illetve arra, hogy Naruto tudomást szerezz Kashin Koji "létezéséről" is.
Mert én már erre várok nagyon!
Mondjuk azt érdekesnek találtam, hogy Kashin Koji megjegyezte, hogy valószínűleg ő nála is van valami "mondat" ami így képes leállítani őt. Vagyis tényleg nem biztos, hogy ő Jiraya.
Köszi a fordítást! Tényleg kezd alakulni! Egy újabb jó kis fordulat! Lehet valami jó kis belső viszály vagy csak rájött nem jó az irány ahova haladnak.
Amúgy én még mindig Jirayára tippelek. Miért is ne lehetne az testében is valami. Hogy túlélje amit kapott Pain ellen vissza kellet hozni. Módosíthatták a testét és bele is ültethettek valamit.
De hogy őszinte legyek az animebeli szinkronjára leszek kíváncsi! Az sokat elárul majd. Gondolom vagy nem.
Amúgy ez a karma meg a tároló dolog kezd tényleg olyan lenni mint a bijuk meg a jinjurikik. Bennük van az erő és mg kell tanulniuk használni őket anélkül hogy a bennük lévő szörny uralná őket.
https://mangaplus...er/1006555
kis információ áradat
Tényleg kezdenek beindulni a dolgok. Most már csak arra lennék kíváncsi, hányan vannak pontosan az Ootsutsukik, vagy ők is konkrétan egy bolygónyian? Akkor azért elég sok ellenségre tenne szert a Naruto univerzum, meg kb. végtelenségig lehetne húzni egy viszályt a Narutoverzum és Ootsutsukik közt. Na meg persze az is érdekes lesz ki az újabb Ootsutsuki aki Jigenben van.
Érdekes am h mivel Amado készítette az összes cyborgot, már az elejétől, vagy vajon mikortól nem bízik Jigenben, illetve az ő főnökében? Tekintve h már az elejétől azért építette Kashin Kojit hogy végezzen vele.
Egyre érdekesebb hogy végül mi vezet majd ahhoz ahogy Konoha kinéz az első fejezet elején, és a Boruto Kawaki összecsapáshoz.
Szerintem az a első fejezet csak egy figyelemfelkeltő volt. És most próbálják a művet abba az irányba terelgetni. Kawaki ugyebár Jigen ellen van szóval fura lesz, hogy mégis elárulja majd Narutoékat vagy az lesz a poén, hogy Ohtsutsuki megszállja majd Kawakit? Ez még nagyon a jövő zenéje.
Bár Borutonak sem rózsás a helyzete ha egy idegen lény bármikor átveheti felette az uralmat
Hát az anime nézőinek azért nem volt új hogy az Ootsutsukik honnan is jöttek és mi a céljuk. Benne volt a Kaguyás arcban.
Borutó és Kawaki kapcsolata meg szerintem pont olyan lesz mint Narutó és Sasuke kapcsolata. Kawaki "eltéved" Borutó meg visszaveri a helyes irányba.
Jah tényleg, igaz, Isshiki neve elhnagzott . Viszont arra kíváncsi vagyok hogy akk az ő képessége ez a zsugorítás, vagy lesz-e még valami. Plusz, sok a kérdés ezzel a tárolóval kapcsolatban is.
Egyrészt, Isshiki alapból halott, vagy micsoda? Mert elvileg Momoshikit legyőzték, de azt mondták ő is úgymond benne van Borutoban, az igaz hogy át is vette felette az írányítást.
Másrészt ez a tároló kb. olyan mint Orochimaru technikája, kb tényleg halhatatlanok ha állandóan cserélik a tárolót, szóval szerintem nem elég csak a tárolót legyőzni, hanem majd aki benne is van. De amúgy ha ilyen erősek, minek a tároló is? Sok a kérdés de nem is baj, meg kell mondjam a manga tényleg jó, jól viszi tovább a Naruto történetét, kár hogy az anime nem ilyen. A lényeg hogy jó hogy megint lehet teóriázni a Narutoról .
Az én értelmezésem szerint Jigen és Isshiki osztoznak a testen , de szerintem Jigen rá van kényszerülve hogy a terv szerint haladjon, és viselkedjen, főleg mert nála Isshiki már olyan éber állapotba van hogy bármikor tudnak "cserélni". Amikor Narutoval és Sasukeval harcolt(ak), akkor a végén láthattuk hogy Jigen bekönnyezett, és mondta is Isshiki hogy "na mivan nem bírod a fájdalmat, vagy mi? Selejtes vagy, Kawaki jobb lenne" vagy legalábbis ez volt a lényege De ugyebár a végső cél Kawaki mert az ő testével ki tudná használni a teljes potenciálját Isshiki.
Nemtudom ki ismeri innen a Supernaturalt, ott is úgy működött hogy az angyalok bármilyen testet tudtak megszállni de csak bizonyos emberek voltak akiknél a teljes erejüket használhatták.
Vissza a Borutóhoz Szóval Ez a vessel dolog meg pont azért van, hogy ha legyőzték őket, akkor maradjon valami amivel visszatérhetnek befejezeni a munkát. Értelmezésem szerint ez rengeteg időbe és chakrába kerül míg "kifejlődnek" teljesen és már tudják uralni a testet.
Goku az ne feledd hogy mi nézők tudtuk hogy Kaguya honnan jött, de Narutoék most tudták meg biztosra, hisz még Hagoromo se tudta a teljes igazságot hogy az anyja honnan származik meg miféle, nemhogy Narutoék.
Alig várom a következő fejezeteket én is, most elég lit a manga
Ugrás a fórumra: |