Ki jött az új fejezet vége érdekes volt
Kíváncsi vagyok hogy fogják megmagyarázni
[Naruto-Kun Projekt] Nanatsu no Taizai & Mokushiroku no Yonkishi manga
Chapter 64:
https://mangaonli...hapter-64/
Na erre aztán nem számítottam!
Köszi a fordítást )
Azért Gawainnak eljön majd valamiféle változás, inkább előbb, mint utóbb, mert kevés irritálóbb dolog van az alaptalan egoizmusnál, önelégültségnél és felsőbbrendűségérzésnél.
Kíváncsi vagyok, mi lesz ebből, lehet látjuk majd a 7 halálos bűnt akcióban? Vagy legalábbis Meliodast, ha már itt történnek a dolgok, Lionesben.
Köszönöm szépen a fejezetet.
Igazából elég érdekes... annó a 7 főbűnös a maguk módján de mindegyik karizmatikus volt, és elég badass-ak ha oda kellet vágni.
Most ezt nem érzem a 4 lóvagnál. Vagyis Lancelot-ra rá lehet ezt mondani, de ő meg túl keveset szerepel a harcokban. A többiek meg itt sutáskodnak... Holott pár fejezettel elöbb meg mindegyiknek ilyen power mágia, meg mindenkit is elverek, feltörő erő stbstb, most meg 3 an nem nyomtak le egy zűrzavar lovagot.
Gawain-ra rá se térek... kiborító. Remélem csak azért van ez mert gyerekek ugyebár. De hullámzik az a bizonyos erő szint.
most meg a mangaka vissza hozta "őket" csak zűrzavarként... Minek? Miért? jöhettek volna új karakterek, esetleg létrehozott zűrzavar létformák, szerintem.
hm, hát mind1, ez csak az én véleményem.
Kösz a munkátokat a fordítással. Bár a múlt heti vége után nem vártam az újat annyira (a nyűglődés miatt), de ennek a vége kicsit ismét visszahozta a borzongást.
Hmm... kíváncsivá tett Melascula és Galand felbukkanása. Ki lehet a harmadik aki elinalt és aki Melascula szerint elég jól ismeri a várost? A tízparancsolatból nem sokan maradtak meg és nem hinném, hogy Meliodas öcsikéje lenne (nem stimmel a méret, meg pont elég neki az alvilág irányítása... Még az érdekelne igazán hogy milyen új erőre tettek szert, ha már a régi ugye eltűnt, mikor a parancsolatokat kivonták belőlük... Érdekesnek ígérkező fejezetek jönnek.
Na ne már... Most kajak az összes parancsolatot visszahozzák, mert az elég GÁZ lesz, végre hozhattak volna valami új gonosszakat de, ne maradjunk a regéiknél . mondjuk ezek az újak is elég lagymatagok voltak, csak Perci apjára és erre a Pellergardra emlékszem, de őrá is csak azért mert most volt ... Régen valahogy karakteresebbek voltak a gonoszok, vagy csak én bonyolítom túl??
Hat ez meglepo volt . Nekem is kicsit keseru szajizem van avval kapcsolatban hogy ok vissza jottek a 3. szerintem az aki az oreggel volt egyesulve volt .
Kivancsi leszek mi lesz ebbol tenyleg johettek volna masok de hat igy alakult most mar remelem igy is jo lesz . Veluk aligha bir el a 4 lovag valszeg a 7bun kozbe fog avatkozni .
Remeljuk ok most mar nem ilyen 2-5 fejezetes bossok lesznek , bar szerintem kudarcot fognak valni de elotte Percit el raboljak bar az is lehet hogy Pelle bacsi rablasa teljesitette a joslat utolso reszet .
Köszönöm a fordítást.
bszebi írta:
Na ne már... Most kajak az összes parancsolatot visszahozzák, mert az elég GÁZ lesz, végre hozhattak volna valami új gonosszakat de, ne maradjunk a regéiknél . mondjuk ezek az újak is elég lagymatagok voltak, csak Perci apjára és erre a Pellergardra emlékszem, de őrá is csak azért mert most volt ... Régen valahogy karakteresebbek voltak a gonoszok, vagy csak én bonyolítom túl??
64. fejezet
Jó érzéseim vannak Gawainnal kapcsolatban. Szórakoztató lesz, csak hagyni kell még neki egy kis időt. Tristan már tudja, hogy csupán tömjénezni kell és megenyhül. Fő a diplomácia.
Ki lehet vajon a nagymamája és a nagypapája?
Hendyvel elképzelhető, hogy Vivian van. A nő hajstílus nagyon hasonlít az övére.
Bartra látomásának kulcsszereplői látszólag összegyűltek. Az áruló ismeri a lionesi járást, így a legvalószínűbb tippek között szerepel Jericho, Deathpierce, és Gilthunder.
Melasculásra nem számítottam, viszont ő és Grayroad be lett fogva Merlin által, aki ugyebár szeret kísérletezni, és Arthur mellett áll jelenleg. Galand feltámasztásával sincs bajom, tudott ilyet Melascula már a Taizai-ban, ráadásul nem csak ő. Nem kell túlzásokba esni előre. Suzuki-sensei megmondta, hogy fokozatosan szeretné erősíteni a 4 lovagot, mert a Bűnök gusztustalanul erősek voltak már a Taizai elején is, így rengeteg feszültség abból adódott, hogy visszafogták magukat. Attól sem tartok, hogy mostantól mindig régi gonosztevők lesznek visszahozva. Ironside még legyőzésre vár, ahogyan Lancelot is keresi a csillag alakú sisakrostéllyal rendelkező lovagot. Gawain nyugodtan megkaphatná Merlint, vagy valaki hozzá közel álló egyént, Tristan ellenfelére pedig várunk, de elképzelhető, hogy Deathpierce lesz az. Fő a nyugalom.
Meliodas királyként pedig nem fog a város pontjaira ugrálgatni, ha számos Szent Lovagot "tart". Szépen néznénk ki, ha dísznek lennének.
Na mind1. Biiztos érdekesett hoznak ki belőle,de remélem nem az lesz,h a régi parancsolatok vagy Arthur legyőzi gyors a 7 főbűnt és a lovagok táposodnak meg és vagy megmentik őket,vagy megbosszulják őket... na de majd kiderül. Remélem Arthuról is lesz valami,h mért lett gonosz... vagy tudjuk már esetleg? Ja a nagyszülőkre énis kivácsi volnék. De akkor most Escanor féle mágiát kaphatott Gawian?
64.-dik fejezet: https://capitulo....alypse-65/
Ugrás a fórumra: |