Pár dolog máshogy alakult ahogy vártam, de ez nem jelenti azt, hogy rossz rész volt.
Kezdeném azokkal, amik tetszettek.
Először is, az hogy az U4 harcosai ilyen sunyik, mindegyik valami csellel akar nyerni. Lesznek még ebből problémák.
A másik pedig, ahogy Krillin és C18 összedolgozott, az volt nálam a rész fénypontja, néztem volna még egy darabig. Már csak azt is, hogy C18 harcol, mikor is láttuk őt utoljára akcióban ? Talán a Buu Saga tournamentjén, de az sem volt komoly harc.
Amiket furának találtam az, hogy Krillin igaz ereje volt a cím, erre semmi nagy erőt nem láttunk tőle, csak hogy odadobta cipőjét. A 3 kienzan az jó volt, de azt már tudtuk az előzetesből.
A másik ami nem annyira tetszett az, ahogy Krillin kiesett. Csak így hátba vágták és kilökték kb. Jó sunyi ez a Frost, reméltem legalább még C18 megküzd vele, dehát nem úgy néz ki.
Freeza monológja pedig szerintem egy későbbi arc felvezetése. Nem lesz itt vége a supernek, nem kell aggódni
Összességében jó rész volt, tetszenek ezek az akció dúsabb részek, mégha csak ilyen kisebb harcok is vannak.
Az előzetes meg nagyon epic, alig várom a jövőheti részt.