Hát kötve hinném, hogy az SSJ2 gyengébb lenne mint az USSJ. Ne feledjétek Gohan egy csapással földre küldte Cellt. (Csak azt ne mondjátok, hogy a hibrid saiyaneknek erősebb az SSJ2-je. )
Dragon Ball Super anime (Tilos a spoiler!)
Spoilert tartalmazhatNekem annyira nem színpatikusak a 6-os univerzum női harcosai... Vegitáéknk minden szintet időbe telt elérni, nekik meg elég volt egy próbálkozás :/
Szerintem az SSJ3-at nyugodtan elfelejtheted, az a leghátrányosabb forma. Hamar kifogy a szufla, aztán hiába a nagy erő. Én inkább megnéznék egy hasonló redből blueba és vissza erőjátékot, mint amit a mangában is elsütöttek. Teljesen jól elmagyarázták az előnyt-hátrányt. SSJ3 jól néz ki, de (talán) a legrosszabb forma, amivel előjöhetne bárki
Tényleg nagyon menő és erős a ssj3, viszont tényleg ez a legrosszabb forma hosszabb csatákra. ideig óráig nagyon jó, mert hirtelen nagy erőt ad viszont gyorsan fogyasztja az erőt és nagyon sokat pocsékol el.
De a U6 lányoktól még megnézném. Nekik még egyelőre jó lenne. Meg amúgy is hogy néznének ki hosszú hajjal.
Emiatt az
Az, hogy az ssj3 zabálja az energiát kilett mondva konkrétan? Okés volt róla szó a Buu-s részeknél, de ott még Gokunak is nagyon friss volt ez a forma amit említ is. Lehet azért is járt le neki a 24 óra olyan gyorsan mert egy nagyon friss, kontrolálatlan formát nem tudott normálisan kezelni. Első átalakulásánál elég jól megszenvedett meg a föld is éppenhogy túlélte. Mert később aztán erről az egészről már nem volt szó, bár a később az most van a superba.
A Superben ha jól tudom nem hangzott el, de itt meg már azért nincs értelme, mert a Blue minden tekintetben jobb (kivéve kinézetben ,de ez csak az én véleményem).
Sajnálom is, mert a kedvenc SSJ formám. Ezért szeretném, hogy Caulifla érje el. Rajta szerintem jól is nézne ki. A másik aki eltudná érni az Cabba, de rajtam szerintem fura lenne.
jasek89 írta:
deadtom
Goku többször is hangoztatta Buu sagán, hogy az SSJ3 forma nagyon kiszívja az erejét egy idő után, főleg amikor Kid Buu ellen küzdött. Hosszabb csatákra az SSJ2 forma valóban előnyösebb, az SSJ3 inkább rövidebb csatákra jó.
Sobbi írta:
Emiatt azmiatt amúgy se nagyon kell aggódni, vagy agyalni, ha a hátteret megnézi mindenki a képnél, szinte biztos, hogy visszaemlékezés lesz, még a bolygón töltött edzésről. TehátspoilerUssjspoilerCaulifla már korábban elérte ezt a szintet, gondolom próbálkozott ő is a Kalehez hasonló eredményhez és az ssj2 még nem volt tudatos.
Hát az biztos, hogy az U6 csillagharcosok igen furák a mieinkhez képest. Vegyük úgy hogy sokkal "nyápicabbak" Kisebbek és vékonyabbak.
Amúgy szerintem goku se véletlenül nem használja a szuperben a ssj3-at miután elérte a ssjb-t. Lett volna olyan ellenfele aki ellen bőven elég lett volna a ssj3 mégis ssjb-be ment át. Sokkal jobb az a forma és nem pazarolja el az erejét. de a kezdő U6 még jó lehet, most. Bár később még megnézném őket is ssjb-ben ha túlélik a tornát és nem lesznek elpusztítva.
Ugrás a fórumra: |