Ja, folytassuk a gt-vel. Csudajó lesz.
Dragon Ball Super anime (Tilos a spoiler!)
Nagyon jó, hogy teljesen elkanyarodtunk attól ami a lényeg lett volna.
Nem azért hoztam fel, hogy arról vitázunk jó-e vagy rossz-e a Z vége. Hanem arról, hogy nincs igazából feszültség ebben a sagában. Mert ha túl lennénk a Z végén benne lenne az, hogy most igen történni fog valami 7-es univerzummal de így kb lehetetlen.
zollli írta:
én még mindig nem tudom mit kívánt Berus az elején....
Én arra gondoltam, hogy ha nem is a megszokott formában, de jelen van a csapatmunka az U7-ben is. Úgy értem azok között, akik rögtön az elején elviharzottak külön-külön harcolni. Amint látták, hogy esetleg a másiknak szüksége van segítségre mentek is segíteni. Gondolok itt ugye Vegitára, valamint C18 is kiütötte a nyulat, még ha nem is mutatták eddig hogy mi történt.
Nyilván azért szokniuk kell az összedolgozást, de alakulgat.
Én arra gondoltam, hogy ha nem is a megszokott formában, de jelen van a csapatmunka az U7-ben is.
peterk írta:
Egyre kevésbé tudom eldönteni, hogy néhányan nézik és felfogják a Superben látottakat/hallottakat, vagy csak bambulnak bele a képernyőbe...
peterk írta:
Egyre kevésbé tudom eldönteni, hogy néhányan nézik és felfogják a Superben látottakat/hallottakat, vagy csak bambulnak bele a képernyőbe...
Akkor face-en ne nézegess DB-s oldalkat, csoportokat. Mert ott igazán el szokott szabadulni a pokol. Ha nem lennék ilyen lusta már kész gyűjteményem lenne az ostoba hozzászólásokbol.
Én egyszer mertem beleolvasni fb-n a DB-s kommentekbe és ez minimális spoilert fog tartalmazni:
xindrix írta:
Én egyszer mertem beleolvasni fb-n a DB-s kommentekbe és ez minimális spoilert fog tartalmazni:
spoiler
Konkrétan a múltkori spoilerek ki voltak forgatva, miszerint Jiren kiüti Kale-t, majd ezután Kale és Caulifla megkérik Gokut, hogy tanítsa meg nekik a bluet és Caulifla átmegy Blueba.
Gondolom jó szándékkal akarják megosztani a dolgokat, de így csak egy csomó embert félre fognak vezetni.
Lehet Cauli át fog menni Blueba (könyörgöm ne!), de konkrétan ez nincs leírva egyik spoilerben sem, csak hogy szeretné megtanulni.
Szóval ja, vigyázni kell ezekkel az oldalakkal, mert jót akarnak, de csak összezavarják az embereket.
Na meg azt bírom, hogy valami fan teória elnevezte Goku esetleges új formáját Limit Breaker X -nek és sokan már úgy hivatkoznak rá, mintha tényleg ez lenne a neve. Több helyen is olvastam, hogy "majd amikor Goku át megy Limit Breaker X-be".
xindrix írta:
spoiler
Konkrétan a múltkori spoilerek ki voltak forgatva, miszerint Jiren kiüti Kale-t, majd ezután Kale és Caulifla megkérik Gokut, hogy tanítsa meg nekik a bluet és Caulifla átmegy Blueba.
Gondolom jó szándékkal akarják megosztani a dolgokat, de így csak egy csomó embert félre fognak vezetni.
Lehet Cauli át fog menni Blueba (könyörgöm ne!), de konkrétan ez nincs leírva egyik spoilerben sem, csak hogy szeretné megtanulni.
Szóval ja, vigyázni kell ezekkel az oldalakkal, mert jót akarnak, de csak összezavarják az embereket.
Na meg azt bírom, hogy valami fan teória elnevezte Goku esetleges új formáját Limit Breaker X -nek és sokan már úgy hivatkoznak rá, mintha tényleg ez lenne a neve. Több helyen is olvastam, hogy "majd amikor Goku át megy Limit Breaker X-be".
(Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: Az irtó nagy hülyeség lesz, ha Caulifla vagy bármelyik U6 -os csillagharcos csak meg is közelíti a Blue -t. Ezt azért neeee Piccolo meg hajat növeszt és átmegy NamekGod2 -be, Mystic form -al keverve, majd a titokban Zen-chan -tól tanult technikával kiütik a teljes mezőnyt)
Láttam olyat is, hogy mivel telihold van a pálya fölött, ezért mindegyik Saiyan átváltozik majomba. Ott kiégtem
Azért már a ssj is túl gyors volt. a 6U lényoktól. Bizsereg a háta egy pontban és kész! Át is változott! És rögtön megy ssj2-be is pár perccel később.
Nem tudom minek vagytokkiakadva a U6 saiyan ein!
kb semmit se tudtok az előéletükről (harcok száma, elenfelek erőszintje stb..)
Mivel erős érzelmi indítattás szükséges a szintlépéshez, így lehet az elkerülte eddig őket.
Tehát a base formájuk meg alapvetően erős.
Láthatuk Vegeta vs Cabba harc alatt is.
Ugrás a fórumra: |