Sziasztok!
Hol tudnám megnézni a ti feliratotokkal a Supert?
Dragon Ball Super Anime
A gépeden letöltöd a videókat és a feliratokat, aztán uccu neki.
Mivel idehaza megvették a vetítési jogokat annó, levettük mindenhonnan, hogy ne érje szó a ház elejét. Pár év múlva, mikor majd lejár a hatálya ezeknek, talán visszarakjuk, ha még itt leszünk
Hát... mivel máshogy nem tudjuk felrakni indavideóra, így igen, égetett magyar feliratos lesz.
A GT-t nem formáztuk sosem, nem is tervezzük, nincs hozzá beszerezhető 1080p forrás, ami indokolttá tehetné.
Sziasztok!
December 7. a BD/DVD hivatalos megjelenés időpontja.
https://gameranx....ease-date/
Inkább k*rva sorozat térne már vissza. Kegyetlenül idegesít hogy a drága időt arra pazarolják, hogy ilyen másfél órás mozikat csinálnak, miközben Masako Nozawa is már idén 86 éves lesz, és hát Erzsébet Királynő esetéből már látjuk hogy senki nem él örökké. Masako nélkül pedig bűn lenne szerintem DB-t csinálni. Szóval értem én hogy pénz beszél, és a mozijegyekért fizetnek az emberek, és azt mondanám oké, ha Masako 50 éves lenne, de így... Bosszant és félek hogy a sorozat már nem tér vissza.
Azért vegyél vissza egy hangnemel cobydick.
Az nem jutott eszedbe, hogy pont azért mert 86 éves nem akar bejárni és teljes állásban állandoan szinkronizálni egy sorozatot?
Ennek ellenére mindig vannak ilyen animés pletykák. Nem hiszem, hogy a pénz az oka, hogy nincs sorozat.
Szerintem semmi baj nincs a hangnemmel. Lassan 5 éve vége a Supernek és rengeteg időt vernek el a csili-vili mozikra. Ha arról van szó amit te mondasz, hogy Masako nem akar már folyamatosan szinkronizálni, az más tészta, arra azt mondom oké, és tiszteletben tartom és örülni fogok ha néha kijön egy mozi. De akkor basszus mondják meg hogy ez van, erre kell számítani, a jövőben már nem lesz DB anime és kész. Így viszont amíg semmi nem történik, csak jönnek a mozik, infót meg nem kapunk, szerintem tök jogos az álláspontom, és jogosan érzem azt, hogy ez is már a pénzről szól, a rajongók meg le vannak ejtve, csak a pénz dőljön.
Mi nem fizetünk azért, hogy nézhessük a Dragon Ballt így egyáltalán nem érzem jogosnak amit mondasz. Nem fogják kimondani, hogy az az indoka, hogy nem készül az anime.
Minden a pénzről szól nem csak a rajongók kedve miatt csinálnak meg egy sorozatot jófejségből.
Megpróbáltak valami újat csinálni a Dragon Ball GT-vel az nem jött be. De van róla szó, hogy idén lesz még talán Dragon Ball bejelentés szóval meglátjuk.
Maga a Super manga és anime is csak a pénz miatt indult újra. Mert már volt egy jól kidolgozott bevált dolog amit csak tovább kellet vinni és a régi mellett jött az új közönség is.
Egy filmet meg könnyebb megcsinálni mint egy animét folyamatosan futtatni. Na meg olcsóbb is.
Éppen ezért nem zárják ki soha a folytatást mert ha lenne rá elég kereslet és haszon lehet folytatják. Mert eleve e DB-t is úgy zárták le hogy nem igen lesz folytatás aztán mégis lett. Most is ez van.
Szinkron színészre térve én is azt mondom, hogy örüljünk amíg még aktív. Viszont ne várjunk már el tőle sokat.
HA lenne valami folytatás akkor őszintén egy tiszta lappal új hangot kell találni helyette aki tudja még jó ideig folytatni. Vagy amit már írtam, hogy eleve olyan sorozat kéne ami nem Gokuékról, hanem az új generációról szólna. ÉS mondjuk ez a film pl jó előzetes felvezető lehetne rá. Így már a régi szereplőket szinkronhangokat is lehet cserélni és tiszta új lappal indulni. Nem ugyanaz lenne amit emlegetnének a rajongók is de végül megszoknák és ez az új lenne majd a természetes.
Mi azért nem fizetünk érte mert nálunk nem küldik moziba a moviekat és nem adják ki DVD-n, szóval torrentről letöltjük. De attól függetlenül a világ számos pontján ment a mozikban, Amerikában ha jól tudom vezetett is pár hétig nézettségben. Arról meg minden évben van szó, hogy lesz bejelentés, aztán vagy semmi, vagy dobnak egy kis csontot egy movieval, ami egyre gagyibb. Hogy őszinte legyek ez az új nem is igazán érdekel a trailer alapján, csak azért fogom megnézni, mert DB. De a Super manga folytatását sokkal szívesebben nézném meg anime formájában.
Goku5, az igaz, hogy a Super is a pénz miatt indult, de pont a pénz miatt kéne folytatni. Rekordokat döntögetett a végére a nézettsége, és növekvőben volt a nézettsége. Szóval bőven volt még benne potenciál. De szerintem a mozijegy eladások miatt ez a legújabb movie másfél órában többet hozott nekik a konyhára mint a teljes Super sorozat. És itt érünk oda, hogy pénz beszél, rajongók meg le vannak szarva. És ez szomorú.
Az animesorozatoknak önmagukban vajmi kevés bevétel köszönhető, még ha Blurayen kiadják, akkor is csak töredék. Ami igazán sok bevételt termel, az a sorozathoz köthető merchandise, vagyis a figurák, játékok, füzetek, matricák, kártyák, ruhák, plüssök stb stb stb.
A DB Super azért tökéletesen jó erre, mert újabb 650 féle hajszínnel el lehet adni ugyanazokat a karaktereket. Magyarul ha jön új DB Super sorozat, akkor új karakterek és/vagy új hajszínek kellenek.
Már jó hogy a végére volt a legnagyobb az érdeklődés. Mert hogy egyre fokozódott ott is a dolog. Jó hogy a végére volt leginkább kíváncsi az ember.
De ha egy új arcba kezdtek volna akkor vissza is esett volna a nézettség. A potenciál csak a jó sztoriban és az izgalom fokozásában áll itt.
Amúgy meg ez a lényeg hogy a sorozat folyamatossága miatt több költséget hoz, relatíve kisebb haszonnal mint a film. Egy jó kis várakoztatás után meg még jobban ráugrik az ember. Alig várja egy sorozattal ellentétben. (mennyi kb 2 óra sorozat és mennyi 2 óra film előállítása? És mennyi a bevétel belőle) Erről szól. Kiéheztetik a rajongót majd dobnak egy filmet. Jó hogy olyan nézettsége lesz.
Hogy őszinte legyek ez az új film nekem nem igen jött úgy be. Pláne megint csak ezek az új formákkal.
A rajongók meg dehogy vannak leszarva. Épen ellenkezőleg mert ők fizetik meg érte a rengeteg pénzt amiért csinálják.
A Heroes is csak ezek miatt fut. Az újabb dolgok felcsigázásáról és eladásáról.
Ugrás a fórumra: |