Köszönöm a fordítást!
Boku no Hero Academia manga
Köszönöm a fejezetet
Deku úgyfest Batman lett
Az ember aki az árnyék közül harcol és füstöt és más trükköket használ...
Úgy nézz ki nem volt felesleges You támadása mivel meggyengítette az inakat így Dekunak sikerült legyőznie egy erős ütés + jetpack használatával szerintem kb 100%-os ütésnek felelt meg.
Nem tudom mi lesz még ebből meglátjuk mire fog ez a történeti iv kifutni...
Igazából csak a többiek képességét használja, az a kép metaforikus (ha létezik ilyen).
Az elődök képességeit jelölik azok az eszközök, kötél-a fekete ostor, jetpack-a hetedik lebegése,a füstgárnát-a füst, a rádió lehet talán a veszélyérzet, és maradt a két ismeretlen.
Én a 308-ról írtam már vincentlll meg utána a többiek is
Nos van egy kis Eren Jaeger hatás. Egy kis törés mint Eren esetében ámbár Deku még nem adta fel teljesen a régi karakterét mint Eren.
Ha majd ott járunk, hogy nem érdekli semmi más csak AFO akkor majd igen és pl. a civilek nem is érdeklik.
Itt nincs tudathasadás az elődök tényleg segítenek neki nem csak képzelődik.
Igy oktatják ki, hogy megtanulja a képességeket.
De értékeljünk komolyabban.
Szerintem ez igy kevés. Deku ezen a szinten képtelenség, hogy legyőzze Tomurát vagy All for One-t.
Rendelkezik All Might erejével de nem tudja 100%-on használni. A legútóbbi harc során használta de ott minden ütéssel egyre gyengébb lett lényegében.
A fekete ostorral megtud ragadni dolgokat de azonkívül nem túl hatékony.
Van egy veszélyérzet amivel ki tud térni a támadások elől ez egy elég olcsó megoldás arra, hogy ezt magától megtanulja
És van egy füst képesség amivel eltud rejtőzni, de ez fordítva is igaz.
Tomurának meg ezzel szemben van elég durva regenerációja mindent elpusztító képesség és van még +50 képesség.
Remélem Deku ebben a formában még edz 1-2 évet és akkor lesz a végső csata mert így ez elég gyors lenne.
Ugrás a fórumra: |