Lenne egy kérdésem, érdemes belekezdenem mivel már jó ideje se a Mangát se az Animét nem követem viszont mindenhol azt olvasom, hogy nagyot eset a színvonal ez igaz vagy csak sok a nyavalygó?
Mi a kötelességed? A császár akaratának szolgálata.
Mi a császár akarata? Hogy harcoljunk és meghaljunk.
Sok a nyavalygó a bőven elfogadható CGI titánok miatt. Meg "máshogy" néznek ki a karakterek az új studió váltás és az időugrás miatt.
Ha érdekel a történet folytatása és vége akkor kezd el nyugodtan. Vagy várd meg míg lemegy az egész és egyben ledarálod.
Én is azt javaslom, hogy kezdd el. Ez az évad gyökeresen más az előzőekhez képest (és nem kizárólag a studiováltás miatt). A változás a mangában is érezhető és ez egyáltalán nem baj. Szokatlan lesz eleinte, de mindenre választ fogsz kapni. Szerintem hozza a formáját, még akkor is, ha az évad eleje egy picit döcögősen indul (ez a mangában sem volt másképp). De pont emiatt lesz sokkal színesebb a történet (és emiatt nyer értelmet az egész sorozat). Jó szórakozást!
Csillaghullas írta:
Kíváncsi leszek a szőke fickó beszédére is, szerintem ő lehetett a 7. tag a gyerekek kis csapatában, akik közül a 6 Harcost válogatták ki. Legalábbis az a szőke srác nem tűnt Zeke-nek, gondolom, ő korábban megkapta már a Fenevad titánt, mert elvileg kevesebb ideje maradt hátra a "mandátumából", mint a többieknek.
Willy a Tybur-család tagja, ők nem vettek részt a Harcos programban. A Tybur-család tagjai közt öröklődik ugyan a Csatapöröly Titán, de háborúban még nem vetették be, ezt az évad 2. (avagy 61.) részében el is mondták. Mivel belterjesen örökítik tovább a titánt, Marley serege nem tudhat arról, hogy épp melyik családtag rendelkezik vele.
A felirat sosem késik. És korán se jön soha. Pontosan akkor érkezik, amikor akarjuk.
Willy a Tybur-család tagja, ők nem vettek részt a Harcos programban. A Tybur-család tagjai közt öröklődik ugyan a Csatapöröly Titán, de háborúban még nem vetették be, ezt az évad 2. (avagy 61.) részében el is mondták. Mivel belterjesen örökítik tovább a titánt, Marley serege nem tudhat arról, hogy épp melyik családtag rendelkezik vele.
Viszont, ha Willy nem lehetett ott, és Zeke volt az a srác, akit mutattak, akkor hogy lehet, hogy neki csak egy éve van hátra? A 2. részben azt mondják, Reiner 9 éve örökölte meg a Páncélost, és elvileg kb. 13 évük lenne hátra, ha megkapják egy titán erejét.
-Szerintem azért mert ahogy láttam Zeke idősebb Reineréktől, lehet ő már részt vett egy ilyen harcos képző projektben, vagy nem, de az biztos hogy most Falco bátyja is jóval idősebb mint pl.: Gabi, aki esélyes megörökölni a páncélos titánt, ugyanakkor a fenevad titánt már tudják hogy Falco bátyja örökli. Én erre tippelek, vagy esetleg megsérült az előző tulajdonos.
-Még arra tudok gondolni mint ahogy az elején kezdtem hogy eltelik 13 év és mondjuk zeke nem került be a legjobb 6 köze akkor a következő turnusban ő már alap embernek számít.
-Azt is vegyük figyelembe hogy ez a 27 év gondolom a halálig van, azért nyugdíjasként titánnak lenni nem lehet kellemes és hasznos sem, (mondjuk felfalva se jobb)
War doesn't determine who's right. Only who's left.
Kicsit sokáig tartott mire ide értem. De úgy éreztem, hogy muszáj megtisztelnem ezt az Animét azzal, hogy újra nézem előző 3 évadot és csak utána kezdek bele a friss részekbe.
Úgy érzem jól tettem, mert rengeteg apró, de fontos részlet kiment a fejemből az évek alatt
Az időugrás és stúdió váltás párosa először kicsit zavart, de úgy érzem, hogy jó lesz és nem fogunk csalódni.
Kíváncsian várom, hogy Erenék mit fognak alkotni. Illetve, hogy a Tybur család gyöngyszeme a Csatapöröly milyen lesz Akcióban
De rossz, hogy pont most ment szünetre az Anime, pedig az a beszélgetés tuti érdekes lesz
Na lepörgetem az Animét és ez valami iszonyat jó köszönöm a fordítást minden egyes részt alig bírtam letenni de muszáj volt tovább folytatnom Mangában uram atyám mik jönnek még, viszont ez CGI hát nem azt mondom, hogy rossz de messze alulmarad a folyékony rajzos megoldás mellet ezen kívül viszont semmi bajom a folytatással.
Video tartalmaz Spoilert de csak azért rakom ide Mert Erenröl szol, egyet értek ami ebben van nézetek meg https://www.youtu...3MzZ6HcPSE
Szerkesztette: Szemi1992 - 2021.01.04. 20:44
Mi a kötelességed? A császár akaratának szolgálata.
Mi a császár akarata? Hogy harcoljunk és meghaljunk.
Nagyon köszi az eddigi munkát! Nagyon várom már a következő részt. Szerintetek hogy fog reagálni Reiner? Vagy Eren miről akar beszélni vele? És csak nekem okoz rossz érzéseket, hogy megismerkedtünk a másik oldallal is?
-Aki megpróbál az utamba állni annak nem kegyelmezek!
-Ekkora erőd lenne?
-Igen.
-Azt mondod, hogy elfogadsz engem?
-Nem, nem így értem. Bármikor legyőzhetlek.
-Még ha ez a rossz döntés is?
-Nem én vagyok romlott. Hanem ez a világ!