Köszönöm A fordítást!
pruzsi:A tér-idő szobából is ki lehet jönni,persze ha tudja mit csináljon,kid buu is kirobbantotta a teret,hogy kijöjjön.
Dragon Ball Super manga (Tilos a spoiler!!!)
KingBradley, A tér-idő szobás edzéseket kellene megnézni hozzá. Éveket töltöttek ott, az biztos! A Cell-saga-ban 1-1 napot töltött a Gohan-Goku és a Vegita-Trunks páros is. Noha Gokuék viszonylag hamar leálltak az edzésekkel, mert rájöttek, hogy a további fejlődés nem lesz arányos a gyorsaság-erő-állóképesség trió tekintetében és inkább arra összpontosítottak, hogy a SSJ-formát a lehető leghatékonyabban használják ki annak érdekében, hogy az átváltozás miatti erőveszteség ne okozzon problémát a forma használata közben, vagy valami ilyesmi... A Buu-sagára már nem emlékszek, de szerintem ott csak Trunk és Goten használta a szobát.
robogo81 Igen, Vegita az visszament egy kis időre Black ellen. Nem tudom fejből,hogy az mennyi idő lehetett a kamrában.
goku5 Nem is írtam semmi olyat, hogy hány napig lehet használni a szobát.
Szerintem ez a ROSAT-os dolog azért jött be a DB-be, mert akartak valami hasonlót Goku Kaito bolygóján töltött edzésének. Utána volt a 100x-os Gravity tréning az űrhajón, majd jött ez a szoba a Cell saga idején. Szerintem baromi jó kis ötlet volt és teljesen illett az előző entitásokhoz, de hamar kifújt a lufi azzal, hogy már a SSJ1-et is elég nehezen maxolták ki. Most a legutóbbi ilyen hely az az volt, ahová Whis küldte őket a God Ki tréningre, de nekem ez a fajta edzés valahogy már olyan erőtlennek tűnik. Nem tudott már úgy megújulni, mint anno a Kaito bolygójának asszociációján a 100x-os tréning, majd abból a kettőből pedig a ROSAT.
Mivel ha belegondoltok, az egy spiriutális hely, ahová korlátozott a bejutás, csak úgy mint Kaito bolygójára és amellett, hogy baromi nehéz ott edzeni mert erős a gravitáció még a belső démonaikkal is meg kell küzdeniük a harcosoknak, mert a szoba reflektál a belső érzelmi világukra! Emellett az idő-faktor volt még az az újítás, ami igazán izgalmassá tette az egészet! Ehhez képest az a hely, ahová Whis teleportálta őket semmi újat nem mutatott azon a misztikus ködön kívül és hogy elmondásuk szerint olyan, mint a ROSAT....
Ezért elég unalmas lett ez a ROF-arc!
Olyan 50-55 között lehetnek, de mivel a Sayianek nem úgy öregednek, mint az emberek, ezért nem tűnnek annyinak. Toriyama adott egy interjút ezzel kapcsolatban mostanság.
- Ha jól emlékszem, akkor azt mondta, hogy a Saiyanek azok biológiájuknak leginkább harcrakész éveiben az öregedése lelassul, majd ha már elérték azt a kort, amikor már nem igazán alkalmasak küzdelmekre, akkor ugyan úgy öregednek tovább, mint az emberek. Azaz kb. ez azt jelentheti, hogy 18 éves koruktól olyan 60-ig alig öregednek. (szubjektív megítélésem szerint , amit persze vitathattok.)
(Huh, az ez igaz, akkor már nincs is nekik hátra olyan nagyon sok... )
Én ha jól emlékszem 80 éves korukig nem öregednek annyira. Mintha a GT-ben lett volna, de nem vagyok biztos, lehet a Z végén volt.
Amúgy pár napja pont ezen gondolkodtam, hogy hány évesek lehetnek. Őszintén én azt mondom hogy Vegita már meg kell hogy legyen 60 éves. Idősebb is Gokutól és rengeteget volt a tér idő szobájában. Goku meg mivel csak 7 évig volt halott olyan 45-50 körül lehet.
De amúgy én is azon vagyok hogy lassan jó lenne már mutatni a következő generációt. Olyan jó volt a Z végén, hogy a gyerekek is milyen esősek és szeretnek harcolni kihívást keresik. (remény a következő generációban) Mostanra meg lényegében elvesztek a süllyesztőben. Mintha csak szépen lassan elfelejtkeznénk róluk és mintha csak Goku és Vegita lenne itt a jelentős szereplő. A többiek meg szükséges kellék szereplők.
Pedig lehetne már egy olyan erős ellenfél aki közel sincs Gokuékhoz, de erősebb a fiataloknál és nekik kel edzeniük Gokuék meg csak felügyelik tanítják őket. És csak ha kell vagy a végén avatkoznának bele. Ha már a korukról volt szó előbb utóbb úgyis ideje lenne.
Amúgy csak lehetőségnek de Bills nem lehet hogy Vegitát nézte ki esetleges utódjának és ő lesz a pusztítás isten tanonca? Ez már régi felvetés de pont most amit tanít neki az pont az ideális erre. Lényegében most lett a legaktuálisabb felvetés.
goku5 Nekem az az észrevételem, hogy Vegita lesz a Hakasin Beerus után. Amúgy ha jól emlékszek, akkor Whis meg is ígértette vele, hogy csak akkor edzi, ha ezt cserébe vállalja. Amikor pedig egyszer nézte őket edzés közben, akkor ezt mondta magában hogy,-
"Nahát, alig hiszem el, hogy ilyen rövid idő alatt ilyen messzire jutottak. Nem csodálkozok azon, hogy Beerus miért pont őket választotta".
Tisztán emlékszek rá, hogy az animénem volt egy ilyen észrevétele és szerintem a mangában is így ment le.
Egy youtube videó szerint jelenleg Goku 43 éves (fizikailag 39) illetve Vegeta 48 éves (fizikailag 54). Egyszer én is elkezdtem számolgatni és közel ugyan ezek a számok jöttek ki. Szóval Granolah háromszor ennyi "edzésmultal" és erővel rendelkezik, persze ha annyi potenciál van benni mint a saiya-jinokba.
Granolah gyakorlatilag végigedzett 150 évet a kívánság álltal! 150 éven át csak edzeni és pénzt sem keresni, nem is enni, inni, dolgokat intézni, stb elég komoly fejlődéshez juttathat akárkit!
Goku 1 évet volt Kaito-nál, egyet az űrhajóban, hetet a túlvilágon, valamivel kevesebb mint egy évet a kamrában Gohannal a cell saga idején és a franc tudja, hogy mennyit Whisnél... , majd Vegitaval a sayian 6 idején is félévet. (azt hiszem csak félnapra mentek be) . Plus Merusnál is valamennyit abban a gyengébb kamrában. Ezenkívül a gyerekkora nagyrészében is edzett Zseniális teknőssel, majd Mr. Popoval, Kamival, de szerintem még így sincs az egész együtt 15 sem. 7 túlvilág, + 1 űrhajó + 1 Kaito + kb 1 év kamra Gohan + 0.5 Sayian 6-re kamra, eddig nálam durván számítva 10.5, de ezt emlékezetből írom és abból, amit Ti is írtatok.
Csak az időt önnmagában nem szabad szerintem figyelembe venni, mert a helyszínek nehézsége is növelte az erejét! Súlyos ruhás edzések anno tini korában, majd Kaitonál,most Whis is rájuk adott valami szkafandert ami nagyon nehéz volt, stb...
Ezen kívül a harcok alatt is nőtt az ereje mind a kettőnek. Sayian biológiával ez könnyebb , mint más fajoknak. A kérdés, hogy hány év edzésnek tudjuk be a harcok alatt felszedett Zenkait? Erre szerintem nincs épeszű magyarázat.
Nem tudni, hogy Granolah teste mennyi fejlődőképes, de az azért beszédes, hogy 150 évébe került ezt a szintet elérni.
A Cerelianok 200 évet élnek, 3 éve maradt. ez 197-150(amennyit elmondása szerint feláldozott) =47 évesen kb annyi idős lehet, mint Gokuék, de eddig sehol sem volt hozzájuk képest erőben.
Szerintem mintha idősebbek lennének Gokuék, de főleg Vegita.
Szerintem azt a 150 év feláldozást nem úgy kell elképzelni hogy mintha abban folyamatosan edzett volna, hanem mintha az összes erőt ami aközben megszerzett és elhasznált volna egybesűrítik. Az az normál körülmények között hiába edzett volna folyamatosan azalatt a 150 év alatt nem lenne közel se ilyen erős. Lényegében összetömörítette a 150 év megszerzett erejét, de nincs felhasznált energia belőle. De ez egyéni vélemény.
Rotcsa az az űrhajós részt nem tudom hogy érted? Akkor nem történt semmi. Ha jól sejtem akkora gondolsz mikor a Namekre ment. De az egy hét volt és ott rendesen telt az idő. Az csak magas gravitáció volt nem spéci szoba.
Amikor Whost is betette őket edzeni egy különleges térbe szerintem ott se telt másképp az idő csak a rendes időszámítás szerint.
Beerus bolygóján meg jóval nagyobb a gravitáció mint máshol. Mutatták mennyit is ér ott a súly. Szóval ott gravitációs edzés is zajlik nem csak elméleti és fizikális.
Ugrás a fórumra: |