Netán bolygórobbantás, népirtás, vagy bármi egyéb ami illeszkedik a pusztítás istene címhez.
Egyébként vajon a szuper sárkánygömbök a szétszóródásukkor hány csillagrendszert illetve civilizációt vágnak haza?
Dragon Ball Super anime (Tilos a spoiler!)
Miért nem számolod ki??? hisz te tudod a számok törvényét a DB történelmében...
Ha Goku és Vegita 200000000000000000 egység erővel rendelkeznek ami ugye nagyobb Dermesztőénél ami csak 1.9... Akkor a 4 csillagos bolygógömb hány civilizációt pusztít el???
Am gondolom mindegyiknek meg van az a röp pályája hogy ne pusztítson el civilizációkat. meg van mindegyiknek az iránya távolsága sebessége ami kívánságonként változik... na meg a 2 univerzum közti elosztás is...
Remélem, hogy nem csak Goku és Vegita lesz a palettán.
Piccolo-t is visszahozhatnák valami jó szintre. Mondjuk mennyen és eddzen ő is Whis-el. Nem is értem, hogy ő alapból miért nem ment... Meg egyáltalán fognak e valamit kezdeni Goten és Trunks-al? Vagy visszahozzák Future Trunks-ot?
Eggyelőre még derüljön ki hány versenyző kell aztán lehet találgatni ki lesz, de Goku és Vegita biztos. Amúgy az sem lenne amúgy érdekes ha csak csillagharcosok mennének? Szóval és azért mondom Piccolót is, na meg szerintem még esélyes Buu is még ha most nem is vett raja részt. Rajtuk kívül már csak csillagharcos jöhet szóba, de amúgy érdekes hogy lényegében mindenki a földről jönne mi? Momokát meg inkább ne is várjuk.
Remélem azért nem csak sima SSB lesz, és kíváncsi vagyok hogy a 12.Univerzumi bajnokságon vajon goku végre elér egy új szintet, azt hallotam hogy SSB2 nem biztos hogy lesz, de pl. SSB Kaioken 100x, azért jöhetne . És vajon 2 vagy 3 csapat lesz majd .
Én már várom hogy elkezdődjön, és ahogy nézztem hogy mi lesz a 42.részben, azt kell hogy mondjam . Szuper hogy újra felveszi a régi GI-t .
valószínűleg maradni fog a mesebeli szám... vagyis a 3 az 5 vagy a 7... nyilván az 5 most volt így most csak a 3 és a 7 maradt... de mivel a 7 az sok így szerintem a 3 fős csapat marad...
vagy lesz 1 fős és akkor Goku meg Vegita vagy fúziónál vagy használják a fülbe valós módszert de ezt kizártnak tartom...
Amúgy a múlt heti részben kellemesen csalódtam Bills-ben. Nem hittem volna hogy pusztítás isteneként teremteni kíván Nem hittem volna h a másik univerzumbeli földieket feltámasztja. Esetleg lehetne azt behozni a sorozatba, hogy az ottani Földiek erősebbek, és nagyobb harcosok. Amúgy tudjátok ki az igazi pusztítás istene? A megidézett sárkány, kitátotta a száját, aztán egy Szaturnusz méretű bolygót lenyelt
Vegeta már azóta sokat változott. Ha tényleg szükség lenne rá, nem hobozna fúziónálni Goku-val. Egyébként ha a táncos fúziót használnák, valószínűleg akkor is Vegetto lenne a neve. Nem lenne értelme más nevet adni neki, hisz a táncossal is ugyanúgy egyesülnek mint a potorával, csak nyílván nem lenne olyan erős.
Ugrás a fórumra: |