A z vége is el van törölve a Gt-vel együtt. Nem tudom miért akar mindenki oda kilyukadni.
Dragon Ball Super anime (Tilos a spoiler!)
Attól, hogy 30 másodpercig használják az SSJ Blue-t az még semmi. Végén olyan is lehet, hogy átadják Gokunak vagy akárkinek az energiájukat és ott a megoldás.
De egyelőre még nem járunk ott, hogy túl sokat használtak volna.
Arról egyelőre szó sincs, hogy eltörölnék a Z végét, szóval kár reménykedni
Ha most nem Gokuék lesznek a középpontban akkor simán tudnak pihenni egy kicsit és utána megint nem lesz gond.
hudaklaci írta:
A z vége is el van törölve a Gt-vel együtt. Nem tudom miért akar mindenki oda kilyukadni.
Ha már a Z végéről meg ilyesmiről van szó, egy kis érdekességet olvastam.
A super animeben most van a 780. év és ebben az évben játszódik a History of Trunks speciál.
Hasonlítsátok össze a 2 Trunksot, a speciálban látszik, hogy tini korában van, míg superben ugyanaz a kinézete van, mint a Buu sagaban.
Ez után az arc után már tényleg változhatna kicsit Goten és Trunks.
xindrix írta:
Ha már a Z végéről meg ilyesmiről van szó, egy kis érdekességet olvastam.
A super animeben most van a 780. év és ebben az évben játszódik a History of Trunks speciál.
Hasonlítsátok össze a 2 Trunksot, a speciálban látszik, hogy tini korában van, míg superben ugyanaz a kinézete van, mint a Buu sagaban.
Ez után az arc után már tényleg változhatna kicsit Goten és Trunks.
Nem tudom mi olyan nagy dolog a Z végében. Simán megoldható. Nem volt ott semmi nagy mutatva. Csak a szereplők voltak idősebbek. Semmi ssj pláne ssjb nem volt benne. Csak a sima alap szint. AZ meg Ubb esetében bőven elégnek kell lennie.
Brat én is szívesen látnám nagyobb szerepben, de hát ő akkor még tényleg nagyon fiatal.
Amúgy az tény hogy Trunksra és Gotenre egy alapon növés már tényleg ráférne. Korunkhoz képest igen kicsik még. Igaz Goku is 18 éves korára lett magas. 15 és 18 éves kora között nőt sokat. Na meg persze Panra is. Ahhoz képest hogy már kb 2 éves igen kisgyerek már már csecsemői kinézetet adnak még neki. Ilyenkorra már járnia kellene. Igaz már repül, de az más tészta.
goku5 írta:
Nem tudom mi olyan nagy dolog a Z végében. Simán megoldható. Nem volt ott semmi nagy mutatva.
Ugrás a fórumra: |