Érdekes rész volt, Mojito pedig tényleg nem szerette a pártfogoltjait. Azt gondolom ez nem átlagos az angyalok között... pl amikor Beerus elakarta pusztítani a Földet elsőre, Whisen látszott, hogy nem tetszett a dolog neki. Whis biztos vagyok benne, hogy sok reakciója ellenére, kedveli Beerust és a saját univerzumát és nem pusztítás párti.
Noha nem sokat láttunk eddig, de abból a kevés másodpercből amit mutattak a 10es univerzum fiatal Angyalánál is ez lehet a helyzet. Sőt talán még a Robot pusztítás istenének univerzumának angyalát tudnám idesorolni, aki büszkén tekintett a harcosokra és csalódott volt, amikor Nariramát kiiktatták.
A többiekben nem vagyok biztos, Vadosban sem. Az angyaloknak is eltérő személyiségük van, a feminim enyhén meleg (Whis) től a rettenetesen komolyon át az izomkolosszus angyalig. Szóval ezért sem meglepő, hogy nem mindenki szimpatizál azzal az univerzummal amiben van és valaki meg kötődik hozzá.
Apropó a negyedik univerzumhoz: Szerintem 1 vagy 2 karakter osztódni tud vagy legalábbis valami különleges technikával ( de akár fúzióval) már egyben vannak, hogy a végső döntő pillanatban szétváljanak és a létszám fölénnyel győzzenek (legalábbis a terv szerint). Rejtve biztos hogy másképp nincs jelen karakter, azt biztos, hogy látná Zeno tablete.