Jó lett a rész meg minden, csak nem értem minek kellet megint az a rohadék blue...
1000x jobb lett volna egy ssj2 rohadt nagy villámokkal. így megint súlytalan az egész blue form.. Sőt már nevetséges, hogy minden jöttment ellen eltolják -.- komolyan várom goku mikor ugrik bulmának blueban, csak mer kapott egy fülest
Jó kis pörgős rész volt.
Azért meglepett hogy pont Vegita megy Goku segítségére. De lám, mit ér egy egész univerzum a mi két utolsó csillagharcosunk ellen. elsöprő győzelem volt!
Az azért tényleg félelmetes volt amit Zeno és a papok leműveltek.
Zeno a gyerekes viselkedéssel a főpap de főleg a 9 univerzum angyala meg a vigyorával. Még örült is neki hogy megszabadult tőlük. Mintha még ő is gonosz lenne.
Amúgy ahogy eltűnt a 9 univerzum, az nekem kissé gyanús. Csak így eltűnik? ahogy nézem nem is biztos hogy elpusztult csak eltüntették úgy hogy ne lehessen érezni. És ez tényleg csak egy trükk? Na majd a torna végén kiderül.
A következő rész is érdekes lesz. Gondolom ezzel a harccal párhuzamosan fut az is majd.
Más: Mojito nak nem kellett volna eltűnnie/inaktiválódnia? Vagy majd a köv rész elején láthatjuk...
Szerintem ez az inaktiválódás csak annyit tesz, hogy nem kell ott lennie a pusztítás istene mellett, gondolom majd ha a tornának vége lesz, akkor elkerül valami helyre, ahol az angyalok vannak.
Most Mojiton gondolkodom. Lehet csak azért mosolygott, mert elege volt már a 9. univerzumból, de lehet hogy tényleg valami nagyobb dolog áll a háttérben. Majd ha egy következő univerzum is elpusztul, akkor az ottani angyal reakciójából többet is leszűrhetünk.
Wish szavai szerint (utána nézek melyik részben/manga melyik fejezetében) amennyiben a Puszítítás isten eltűnik/meghal, az angyala is eltűnik, ideiglenesen míg nem lesz új pusztítás isten.
Bár itt az az érdekes, h egy komplett univerzum tűnt el.
Így ez lehet akkor másképp is. Igazad lehet!
Valamit valóban csepegtetni akartak ezzel a mosollyal. De most még konkrét érdekeket se tudunk felsorakoztatni,hogy Zenok ezt akarják,viszont a főpap és az angyalok az ellenkezőjét.
Ez az univerzum pusztítósdi a főpap kommunikációjából érezhető,hogy neki sincs ellenére.
Egyébként simán az is lehet,amilyen csicska módon viselkedett Roh,meg Sidra is elég visszafogott egy Pusztítás istenhez képest,hogy Mojitonak elege volt belőlük.
De ahogy xindrix is írja,egy következő megsemmisítésnél okosabbak leszünk a reakciók alapján.
Ha mondjuk megsemmisül valamelyik univerzum és az angyal pl. egy nagyon gonosz rideg lenéző pofát vágna.Akkor biztos,h. az angyalok beszélték rá zenot,h. pusztítson,de valamiért az angyalokat ne pusztítsa el.Így már érthető lenne,h. az angyalokat miért nem pusztítja el.
Kíváncsi leszek,ha a 6-os pusztul el és Beerus együtt fog-e érezni.Hiszen még is a testvérét kinyírják.
Habár nem lepődnek meg azon,h. az egész univerzum eltörlés egy nagy átverés.
Dermesztő hozta a tőle várhatót, amint azt mondtam korábban, elkezdte kínozni az ellenfeleit! Marha nagy volt, h inkább leugrott szegény csóri harcos, minthogy szembeszálljon vele! looool
Egész furcsa volt ez az univerzum eltörlés... Azt hittem, majd látjuk, ahogy minden felrobban, vagy mindent elborít az a kék fény, de sehol semmi...
Egyszerűen csak.. eltűntek. Azonnal, halkan, fájdalom nélkül, a semmibe.
Mjay94 írta:
De most Komolyan, egyesek teljesen más sorozatot néznek?
A superben elmondták hogy a potarás fuzió max 1 óráig tart, nem örökké, csak az öreg kaioshin ezt nem tudta. a táncos fúzió lényege az, hogy egy erőszinten egyesüljenek, szóval egy ssb gogeta nem kicsit lenne erős, csak ugye vegita makacs, meg egy potara fúzió kb 2 másodperc, a táncra meg eléggé oda kell figyelni, nehogy egy Veku legyen a vége.
Goten meg trunks gyenge kategória? Azért ne felejtsük már el hogy ők is félvérek, szóval pár nap edzéssel simán ütnék a tornán résztvevő harcosok 70%át. Egyedül a tapasztalatlanságuk a hátrány, meg ugye gokuék nem akarják hogy már ilyen hamar a harcnak éljenek, mikor arra még ott vannak ők.
Ugyan azt nyugi,csak úgytűnik nem túlzottan mozgatott meg az akkori történetszál,mert totál elfelejettem.
De a lényegen nem változtat, sokkal hamarabb szétválnának mint Gotenks,szóval nem sok értelme lenne táncikálni.
Hát olyan ellenfeleknél,akik ellen még mystic Gohan sem kifejezetten erős,a két gyerkőc gyengének számít igen. XD
Még mostis láthattuk,hogy a 3 kutya ellen sem elég egy sima SSJ,és ők még a gyengébbje.
A rész szerintem...unalmas volt.
Egy fél részt elpocsékoltunk arra,hogy megtudjuk mekkor nagy szám a trio de danger,miközben mindenki tudta,hogy a rész végén simán repülni fognak. XD
A múltheti jobban tetszett.
Viszont bármennyire negatív hatást próbáltak kelteni velük kapcsolatban,azért lehetett sajnálni mikor pusztultak,valami lesz a háttérben,nem túl DB-s ha ezt eljátszák minden ismerősebb karakterel,pláne a 6-os univerzummal.
A vigyorral kapcsolatban először arra gondoltam,nem is pusztultak el,és azér' mosolyog a gyerek olyan elánnal,csak elrejtik őket valami zsebdimenzióban,de aztán kicsit átgondova valszeg nagy susmus megy a háttérben,amit Gokuéknak kell megoldani,nyilván ököllel.
Nagyon a főpapfelé terelődik a gyanű,ő ügyel Zenora,minden gyereke egy Pusztítás istent pátyolgat,elég sokmindenben benne van a keze,semmiből nem tart kénye-kedve szerint pusztítgatni bármit,Zeno jóvoltából.
Szerk.: Igen a Friezás részt elfelejtettem megemlíteni,az a rész fénypontja volt mikor a szárnyas leugrott előle inkább a semmibe. XD
Az a vigyor az egyik angyaltól, mikor elpusztult a saját univerzuma, továbbá az a rideg nézés Goku és a főpap között.... egyre inkább gyanús számomra az angyalok viselkedése, a főpap mintha élvezné a helyzetet. Sztem nem véletlen, hogy Zeno kb egy öt éves gyerek és ezzel befolyásolható, irányítható és fogalma sincs mit csinál.
Az, hogy Zeno gyerek módjára viselkedik, egyáltalán nem azt jelenti, h szellemi szinten is ott áll.
Volt nem egy komoly pillanata.
1.Mikor Goku meglátogatta és testőrei elé álltak:
"Álljatok félre vagy meghaltok"
2.F.Trunks univerzuma:
"Ez így nem jó, ti csináltátok? (törlés....)
Szerintem gyermekként viselkedik, mert megteheti.
Nem hiszem, hogy egy befogott "univerzum teremtő/pusztító" entitásról van szó, melyet, mint bábokat mozgatnak az angyalok, élükön a Főpappal.
Hát az biztos hogy Zeno nem gyerek. Ha ötéves kis gyerek lenne akkor Beerus nem ismerné olyan régóta. És amikor volt a két univerzum között a harc és megjelent akkor nem úgy viselkedett mint aki tegnap találkozott vele.
Nagyon erre utaltak
Az előzetesben viszont az nem tetszik, hogy Krillin pont a papagáj ellen harcol.
Viszont annak az U4-es rókának nagyon bejön a dizájnja, remélem valami érdekes képessége lesz.
A hivatalos honlapról lehetett tudni, hogy Mojito utálta Roht és Sidrát, inkompetens idiótáknak tartotta őket. Ez akkor is látszott, mikor Sidra Hakaial tett rendet egy bolygón. Valószínűleg örült neki, hogy megszabadult a munkájától. Vacak dolog évmilliókig összezárva lenni valakivel, akit utálsz. A kérdés inkább a Főpap szerepe ebben az egészben. Valahogy idegennek érzem a DB-től ezt a "háttérből manipulálós, azt hittük, hogy rossz de mégse" stílust. Eddig ha valaki gonosz volt, akkor azt az első perctől tudtuk. Bár, lehet Toriyama stílust vált? Mert Frostnál kicsiben már eljátszotta ezt.
Egyébként attól, hogy Zenoh nem ötéves, még lehet gyerek. Szimplán soha nem nő fel, megmarad ezen a szinten évmilliókig.
Szerintem is C18 ütötte ki, de biztos mutatják majd a következő részben.
Zeno meg nem gyerek, max gyerekesen viselkedik. De hogy ez mennyire komoly tőle?
Nem fogják mutatni a köv részben, mivel most történt meg...
Imperator98
Milyen hivatalos honlap? Úgy tudom az a hivatalos infó ami az animében vagy a mangában egyértelműsítve lett.
Mojito és univerzuma viszonya ennyire nem egyértelműsíthető az eddig látottak alapján.