Kiegészíteném egy kicsit, volt egy másik fake spoiler áradat, csak akkor még ide nem nagyon jutott el.
Az U6 torna közben jött, hogy Piccolo legyőzi Frostot, utána Magettával harcol, valami ilyesmi volt a lényege. Azt is mindenhol lehozták.
Ezután jött a Freeza visszatérése spoiler, ami nagyon fakenek tűnt elsőre, aztán mégis bejött.
Freeza spoiler után jött ez a fake adag, amit gondolom azért hittek el sokan, mert a Freeza dolog is bejött, arra sem számított senki, gondolták akkor ez is lehetséges és hát na, az esély megvolt.
Viszont én azt nem értettem ,hogy amikor már meg volt erősítvbe, hogy fake, akkor is terjesztették tovább (nem itt), főleg youtubeon és nagyobb oldalakon. Ezzel rengeteg embert összezavartak, szerintem pont az ilyen oldalaknak kellene megvárnia, hogy megerősítsék ezeket az információkat és utána terjeszteni maximum, de mindegy, ez az én személyes véleményem.
Az ember nagyon sokat tudott a sorozat készítőiről, ismerte az írók, animátorok nevét, ezeket is hozzá írta a spoielrekhez, így még hihetőbbek lettek (természetesen ebből egyet sem talált el). Aztán megjósolta, hogy a 97. részben indul a torna. Ezt eltalálta, csak rajta kívül mindenki más is kb. Én is erre tippeltem még a spoilerek előtt is, minden jel erre mutatott.
Ezen kívül semmi nem jött be.
A spoiler szerint Freeza és Goku nem érezte volna az assassinok Ki-jét és nehéz dolguk lett volna vele, a rendes részben Freeza végig darálta őket.
A spoiler szerint Freeza átállt volna a 4. univerzumhoz, a rendes részben csak megpróbált a 9.-hez de ott sem teljesen biztos, hogy ez volt a célja.
A 97. részhez azt írta, hogy aki kiesik a ringből megsemmisül, de láthattuk a heti részben ,hogy nem.
98. részre meg azt írta, hogy a torna 2 csapatra oszlik, akik az U11 mellé állnak és támadják az U7et és azokra akik nem. Ebből sem jött be semmi, a 98. részben Vegita és Goku a 9. univerzum harcosaival küzd majd.
Szóval az a fake spoiler egy nagyon jól előkészített és ötletesen kitalált trollkodás volt. Nagyon hihetően adta elő az ember és hát be is jött a terve.
Én az ilyen esetek miatt szoktam odaírni ,hogy hivatalosan megerősített, vagy hivatalosan nem megerősített, hogy legalább itt ne terjedjen a hamis információ.
Az ilyenekre számítani kell, nagy a fanbase, sok a troll, viszont annyiban tetszett, hogy legalább lehetett teóriázni rajta.