Köszi a fordítást!
[Naruto-Kun Projekt] Shingeki no Kyojin - Attack on Titan anime (Tilos a spoiler!)
Áááá... fel tudnám borítani az asztalt, amikor így van vége egy résznek. Nagyon erős késztetést érzek, hogy elolvassam a mangát, hogy gyorsan-gyorsan megtudjak mindent. (tudom, hogy a manga jobban kifejti a dolgokat, mint az anime. De míg az anime fut, addig nem akarok belekezdeni a mangába. Kicsit ilyen önkínzó vagyok, izgulok, tűkön ülve várok, hogy mi lesz a következő részben és közben millió elméletet gyártok, hogy "mi lenne ha". Aztán, ha beigazolódik, akkor diadalittasan kiabálok a monitor előtt, hogy "Tudtam, b@szdmeg!" ) Na de, ha az animével kezdtem már a legelejétől, akkor először végig nézem azt. Utána majd elolvasom a mangát is. Nagyon köszönöm a munkátokat! <3
ÁÁ, nem hiszem el, hogy így lett vége, és pont most tartanak szünetet... Kíváncsi leszek a szőke fickó beszédére is, szerintem ő lehetett a 7. tag a gyerekek kis csapatában, akik közül a 6 Harcost válogatták ki. Legalábbis az a szőke srác nem tűnt Zeke-nek, gondolom, ő korábban megkapta már a Fenevad titánt, mert elvileg kevesebb ideje maradt hátra a "mandátumából", mint a többieknek.
Ugrás a fórumra: |