Nagyon szépen lezárták a történetet! A kiegészítések is jók lettek, a zene a végén, valamint a monológ zseniális! Szép animáció és képek, egy kis Iruka-Naruto, rég volt már amúgy is. Meglepődtem mikor Kakashiék várták Narutot és közölték vele a kinevezést, majd betrollkodták hogy ahhoz tanulnia kell..... Az indok viszont rá nagyszerű pillanat volt, ahogy Naruto reakciója is. Szóval nagyon szép a volt vége, bár én azért szívesen nézem majd az epilógust is, hiszen abban van benne Naruto álmának végkimenetele. Addig is: Köszönet Kishimotonak, a készítőknek, és Nektek NKWT csapat, hogy ezt a remek történetet hétről hétre követhettük, és a részesei lehettünk!
A továbbiakhoz: engem a novellák nagyon érdekelnek, ez a kis rövid filler arc nem tudom mire lesz jó, meglátjuk.
Lad: és tényleg, Guren meg a kis srác, és még a monstrum pasas is a háttérben Amúgy , 7:39-nél meg ott látható a 3 falusi csaj a The Last-ból. Ez a jelenet is nagyon jó volt mellesleg, jól megmutatták milyen népszerű lett Naruto!