A tanulás sosem árt. Hátha nem egy zetorba zárva ér utol majd a nagybetűs Élet.
Boruto manga
valaki beszorult egy zetorba írta:
köszi haver vagy és mikor várható?
Kint van az új fejezet:https://ww6.readn...hapter-41/
Azt mondom elég jó fejezet volt most ez kivételesen
Ez a taktikázás meg gondolkozás hiányzott eddig a fejjel rohanás helyett.
Bár ahelyett, hogy bambultak volna én elrohantam volna nagyon gyorsan Narutoért aztán tippli onnan.
De régóta végre kaptunk egy jó fejezetet igy kell zárni az évet
Én is kiváncsi leszek, hogyan fogják megállítani, ez a képesség, vagy legyen ez bármi, ninja tech talán? Amivel újra helyreállítsa a testét, elég macerás. Kérdés hányszor használhatja. Vagy valaki a segítségükre fog sietni, legyen az Sasuke aki miután meggyógyították és megtudja, hogy a gyerekek átmentek egy másik dimenzióba megjelenik és most ő fog hősködni kicsit. Vagy esetleg Kashin Koji megjelenik és kisegíti őket.
Arról van bármi információnk, mi történik akkor, hogyha egy ilyen lepecsételt edényt összetörnek, vagy mondjuk megrepesztenek?
Mert elvileg ügye Shukakut is azért zárták be egy ilyenbe az animében, hogy nehezebb legyen vagy egyáltalán ne találhassák meg. Ha megreped egy ilyen lepecsételt edény, tényleg meghal aki benne van? lehet ez csak trükk.
Én eddig szerintem több száz animét már láttam lassan szerintem már vagy 1000-et is talán
A lényeg mindenhol ahol megrepedt/eltört a pecsét aki benne volt az kiszabadult.
Elég fura ez a megoldás, hogy meghal aki benne van, ha összetörik.
Szerintem vagy Sasuke menti meg a napot vagy ha a gyerekek tényleg bajban lesznek előjön Naruto és feltöri ő belülről a dolgot.
Mondjuk ha használná a Rikodu módot.
A Sharingan is mióta lett olyan pontos, hogy vírusokat lehet vele látni?
Egyáltalán tudja még használni Rikodu módot? mármint az nem csak addig volt meg amíg legyőzték Kaguyát? De lehet csak figyelmetlen voltam és még mindig megvan, de szerintem az csak addig állt a tulajdonukban amíg a pecsét el nem tűnt a kezükről.
Sharingan: ha csak abból indulunk ki, hogy Boruto szeme mitől lett olyan amilyen akkor már ezen sem kell meglepődni. XD Nem elég hogy eddig elvileg csak jutsukat tudott lemásolni az a szem, meg genjutsut alkalmazni, most már biológiai mikroszkóp is.
Ugrás a fórumra: |