Akkor azt írtam volna, hogy glans, mert biológiát tanulok.
Duma topic 14
Húsz éve jelent meg minden idők legjobb játéka
http://index.hu/t..._a_satant/
Igazából soha még egy játék nem volt, amit ennyire szerettem volna. Van sok kedvencem, de a Dio1 és 2 azért így is kiemelkednek.
Nem értek egyet veled. Minden idők legjobb játéka, nincs. Ezt nem lehet objektíven statisztikák alapján egy játékról sem kijelenteni. Mindenképpen meghatározó volt a Diablo, de hogy legjobb ezt nehezen merném kijelenteni úgy, mint te. Doom számomra meghatározóbb volt, de hogy csúnyát mondjak a KOTOR is. Aztán meg nem is beszélve a Witcher 3-ról ami nem lesz soha kultikus, de nekem az is egy masszív játékélmény. 10-nél több játékot nem tudtam végigjátszani az elmúlt 5 évből, mert borzasztóan meguntam őket pár óra után. Witcher 3 meg 2 hónap alatt kb. 170 órámat szippantott magába. Tény, hogy én is nagyon imádom a Diablot és a 2. részt is, de nekem nem ez a legnagyobb hatású játék. Addig is: IDDQD, Doom rulez!
Hát objektíven ezt biztos nehéz meghatározni. A statisztikák legfeljebb arra jók, hogy igazoljanak abban, hogy a Diablo tényleg jó, mert sokan érzik még így. Persze nálam is vannak más hasonlóan meghatározó játékok, pl. a KOTOR, de a C&C sorozat is jó volt.
Egyébként a legtöbbet valóban borzasztó hamar meg lehet unni, a tucat CoD-ok erre kiváló példa. De a direkt single player módra fejlesztett játékok azok amik igazán meg tudják fogni az embert. Mert igye itt tényleg jó játékot kell csinálni, mert az emberi ellenfelek véletlenszerűsége és változatossága itt nem segít be. A Diabloban igazábol tényleg az volt a nagyon jó, hogy a véletlen pályagenerálás miatt ezerszer végig lehetett csinálni.
A Doom esetében meg a netről letölthető pályák, sőt komplett 32 pályás készletek teszik lehetővé az újabb és újabb kalandokat. Te szoktál amúgy ilyenekkel játszani? Ha nem, szívesen ajánlok párat, ami Zdoomal simán megy, és nagyon izgalmas.
Én a Red Alterteket nyomattam rengeteget anno, meg a régi Tomb Raidereket, ahol be kellett zárni az öreg fazont a kamrába, hogy ne kövessen. Na meg a Drakant, de azt senki sem ismeri.
A Witcher 3-at meg ne emlegesd, mert az enyém nem viszi A Dishonored 2-t meg olyan lassan, hogy nem is számít, bár az is impresszív tekintev, hogy mennyire alulmúlja a minimumot is.
Saphira írta:
BÚJIK KI A MAKK!
Mostanság nem nagyon játszok ilyen jellegű játékokkal. Legutoljára még a középiskolában kaptuk elő amikor napi 7-8 informatika óránk volt.
Capac: Life is Strange is jó, műfajának legjobbja szerintem. De nincs akkora replay valueja, mint a KOTOR játékoknak. Azokat 10-15 alkalommal toltam ki, Life is Stranget meg 3 alkalommal.
Sabaku wooden pc?
Jó, de a mi generáción szerencsés. Pont abba a korba születtünk, amikor a játékok még bírtak az újdonság varázsával. Ezért van az, hogy 5 éve nem vittem végig kalandjátékon kívül semmit.
Dishonored féléket hypolják a mai fiatalok a legnehezebb fokozaton elvittem 80%-ig a játékot és töröltem, mert semmi kiemelkedő vagy kihívást jelentő dolog nem volt benne.
Ha majd tényleg eljut odáig a virtuális játék ipar újra lesz értelme "újdonságot várni".
Talán még a Star citizenféle játékoknak lesz jövője. Ahol szinte bármit csinálhatsz. Mmo ipar is haldoklik semmi nem képes a Wow hangulatát visszahozni vagy annyi időre lekötni az embert.
Assasin creed 1 et is abba hagytam 5 óra után, mert kattintottam kettőt és a fél pályán átugrált a karakter a segítségem nélkül. Hát én Tomeriderhez szoktam meg Prince of persiához ahol volt, hogy kezdhettem ellőről a pályát, ha leestem a végénél.
Sabaku írta:
Én a Red Alerteket nyomattam rengeteget anno
https://www.faceb...mp;theater
A háromból mindegyik kép magyar, így mégis hogyan állapítsuk meg, melyik országnak van nemzeti ünnepe?
Reggel óta ennyit nőtt Platón (így hívják).
https://s11.posti...ls_nap.png
Ugrás a fórumra: |