Egyébként vicces, hogy Goku azért nem megy át kékbe, mert spórolni akar az erejével. Közben pont,hogy kékben spórolna a legjobban a Ki kontroll miatt. Sebaj.
Dragon Ball Super anime (Tilos a spoiler!)
Aki kiesik, az a lelátóra kerül. Ezek szerint kamu volt, h az azonnal megsemmisül! Ennyire lehet hinni a fake spoilereknek.....
Bergamo azért bírta ki, mert előtte rengeteg erőt szedett be Gokutól. Lényegében pedig nem bírta azt ki. Goku direkt tápolta fel, hogy megmutathassa milyen erős anélkül, h az belehalna.
A taktika már az elején befuccsolt, ahogy azt vártuk!
Egy kis ézrevétel: Gohan mindig elmondja hogy többen küzdjenek egy ellen!
Senkinek sem bírja el a büzkesége, csak Friezának tetszik! Mekkora egy aljas szemétláda már...
Nekem elég érdekes, hogy C 18 partiban van a Pride T.-ból a csajjalm ez azért reményteli!
Vegita végig ugyan azt az ellenfelet püfölte. Még a jövő rész előzetesében is.... :/
A kilences univerzum harcosai kb az adás 2/3-át töltötték ki, pedig nem nagy eresztés egyik sem. Nekem az volt az érzésem, hogy itt az erőviszonyokat szépen fokozatoan akarják bemutatni, másképp miért kapnak olyan nagy figyelmet az ilyen hulladék karakterek, mint a kielnces és tizes univerzumé?
Az azért vicces volt, amikor Jirent meg akarta támadni az egyik töltelék, de ránézve az inkább elhúzott, mint a vadliba!
A hármas univerzum szuper túlélő gépét is darabokra szedték!
Pedig még külön részben is mutatták, hogy milyen pöpec lesz! Na pufff....
Amit várok a későbbiekben:
-Frieza megkínozza az összes ellenfelét, mielőtt kiüti azokat!
- A karakterek a későbbiekben kapnak egy kis ismertetőt is, mint a 6-7 univerzumok tornáján, amikor a bíró bemondta, hogy milyen állapotai vannak Frostnak, stb.. jó lenne.
-A robotos univerzum felismeri a Cyborgokban lévő tecgnológiát és rájön, hogy nem annyira fejlett az a 3-as univerzum!
-Kale bedurvul és megkapjuk végre a gyílkológép LSSJ-t!
-Jó lenne, ha Goku tartana egy kis bemutatót a SSJ-szintekről! Kis nosztalgia beleférne.
Krilin kienzanja ha úgy működne ahogy a Z elején működött akkor testeket kéne félbevágnia szóval igen egy halálos technika lenne ha nem butitották volna le. Piccolonak most nem kellett sokat töltenie az ultiját sem
Ezzel csak az a baj,hogy már Cell ellen sem vágott semmit,ezek meg kb mind az akkori szintjén vannak .
Piccolonak meg gondolom attól függ a töltési idő,mennyire kell lyukat lőni az ellenfélbe,de amúgy itt mindenki gyengén támadott,ha Gohan vert volna egy komolyat borul a brigád,szólt is neki az öreg Roshi,hogy tartsa magát a tervhez,ne menjen át Gokuékba. XD
shrek11 írta:
Ezzel csak az a baj,hogy már Cell ellen sem vágott semmit,ezek meg kb mind az akkori szintjén vannak .
Egy technika is sokban függ attól mekkora erőt fektetnek bele. Ha keveset kevésbé lesz hatékony. Így egy gyilkos támadás is lehet gyenge életlen.
De amúgy ne felejtsük már el hogy ez még az eleje a +bemelegítő" szakasz. Itt még azért mérik egymás erejét. Na meg persze ez már nem a gyerek csoport szóval. Mennyire gyilkos egy technika amit Krilin alkot meg teljes erejéből egy pl Vegita vagy Goku kaliberű harcosnak!? Szerintem semennyire. Könnyen ki tudja védeni.
Jó rész volt, de egy valami nem tetszett. Mégpedig Basil. Most ő lett a főszereplő, vagy mi? Mert többet mutatták őt harcolni, mint a többieket összesen. És csak úgy aprította a népet, egyedül, ráadásul ő a leggyengébb univerzumból való...
Én is úgy gondolom, hogy addig mutogatják az U9-et amíg lehet
Basilnak én mondjuk örültem, az ő stílusa jön be legjobban a farkas trió közül. Viszont szerintem az U9 az elsők között fog kimenni az U10-zel és a mai rész alapján az U3-mal.
Gokut a végén akik megtámadták mind a 9. univerzumból vannak, meg ha jól tudom még az is, akivel Vegita harcolt, szóval nem sok jót jósolok nekik.
Ugrás a fórumra: |