Akkor te is anyám sorsára jutottál. Jobbulást Micsudi. Én is betegeskedek, de lázas nem voltam egy ideje.
Ich bin Deine Hoffnung und Dein Bangen. Deine Lust und Dein Verlangen. Du musst mich nur aktiviern.
Duma topic 14
Akkor te is anyám sorsára jutottál. Jobbulást Micsudi. Én is betegeskedek, de lázas nem voltam egy ideje.
Igazából a néped és a kultúrád akkor is elveszne, ha a módszereddel belülről szétrágnád a muzulmán vallást. Ez még nem oldaná meg azt, amit felvázoltál: Európa elesett, nincs hadseregünk és rendőrségünk. Az ország fele arab.
Szimplán lehúznád a hódítókat is mai identitásvesztett európai szintjére, de ettől Európa és a magyarság etnikailag és kulturálisan is a múlté lenne.
Ja, csak most láttam, amit utána írtál, mert tíz percig tart elküldeni egy hszt a haldokló netemmel.
Én már elmondtam. A zsidók útját választanám, mert azt legalább már kipróbálták párszor. Megmaradnék kereszténynek, de megpróbálnám még inkább szegregált filozófia irányába terelni, ami nagy súlyt helyez a kiválasztottságra, az európai kultúrára és a történelemre, a felsőbbrendűségérzetre és a büszkeségre, hogy teljesen kizárjuk a keveredést (persze azt úgyis tiltja az iszlám is, szóval kétfelől vagyunk bebiztosítva), és elhinteném benne a Messiás-eszmét, hogy bizony egyszer Európa fel fog szabadulni, ha elég sokáig kitartunk.
Ha megvan az erős, különálló identitásod és az összetartó követőid, akkor már csak be kell épülni a bankszektorba... onnan meg tudod.
De ehhez a mai magyarországi lakosság elég köpönyegforgató és cinikus, ahogy te is mondtad.
Persze ez a végső eset, egy bebetonozott kalifátus esetén. Az első eset nyilvánvalóan a nyílt harc, olyan büszkén, ahogy XI. Kónsztantinosz Bizánc kapuinál, és akkor nem lenne esélye a világ összes muzulmánjának se ellenünk. Kár, hogy a hozzá hasonló büszke európaiak meghaltak az I. világháborúban, és itt maradtak a nyomorékok.
Ja, a profilképemen is ő van.
Nem volt szó az ISIS-ről, szimplán az iszlámról. Még hozzá is tettük, hogy szabadon dönthetsz, hogy fizeted a dzsizját, vagy áttérsz.
És én nem győznék, de a leszármazottaimnak még lenne rá esélye. A tieidnek nem. A történelem az én módszeremet igazolja.
De jó, hogy megint ott lyukadunk ki, hogy én vitázom szarul, és mindenben neked van igazad. Miért is vártam mást, mondjuk, nem értem. A történelem ezt igazolja...
Mert annak látod az esélyét, hogy IS-féle kalifátus alakuljon Európában, mikor még az iszlám világban sem sikerül hosszútávon fennmaradniuk, annyira gyűlöli őket mindenki.
Észak-Korea más, mert ott olyan hatalma van a Kedves Vezetőnek a nép fölött, hogy konkrétan bármit megtehet velük, és még csak eszükbe sem jut, hogy elküldjék a kurva anyjába. Azt a népet 1953 óta arra nevelik, hogy az életük lószart sem ér. Nekik ez a természetes. Hitler és Sztálin csak álmodozni mert volna ekkora hatalmon a nép felett.
Ugrás a fórumra: |