11 Összecsapás eddig (vélemény)
Loki vs Simon. Ahogy azt már joval korábban írtam hogy mind2 fél igencsak trükkös és kiszámíthatatlan. Picit tartottam töle hogy így igen magasak lesznek az elvárások és csalódás lesz az egész ahogy az volt számomra a Tesla vs Belzebubnál.
A helyszin ahol a harc zajlik Simon terepe nyílván ami egy nagyon jó húzás volt nagyon hiányoltam az egyedi pájákat és nagyon tetszik hogy nem egyből szemtől szembeni harc van hanem lehetőséget adnak a helyzeti előnyökre is Jacknál ez brutál jol érzödött is. Okitánál kevésbé de ettől függetlenül legalább tudott patogni és ugrándozni egyik házról a másikra arról nem is beszélve hogy így a karakterek pusztitó ereje is nagyban megmutatkozik és így látványosabb harcot tudnak vivni egymás ellen. Simon a havas erdős tájon szintén nagyon jó és az hogy Loki az ellenfele ő is nagyba kitudja használni a táj adta előnyöket.
Loki képessége nagyon op és nagyon veszélyes szinte ezzel a képességel az utolsó pillanatig lehet számítani rá hogy ő fogja bezsebelni a győzelmet. Ha jol emlékszem azt mondta hogy 3 vagy 4 dolgot tud lemásolni... valami azt sugja hogy ez kamu az ő részéről ahogy Jack is kamuzot Herkulesnek

Simonról is valamenyit. Jó a karakter nagyon érződik hogy egy gyíilkologép és nem oszt nem szoroz ha több elenféllel áll szembe. Az hogy fáról célóz az egem is megakasztott mert minden videó ami Simonról találtam kihangsúlyozta hogy ő direkt kerülte a fára mászást és a fáról való célbalővést mert könnyen csabdába lehet esni ha észreveszik... de bum ez legyen a legkisebb gond. Az tetszik hogy már az elejétől megmutatkozik a völund ereje és szerepe nem úgy mint Okitánál.... viszont a Völund képesége hát na ne.... már engem is ekzd zavarni az öngyilkos technikák. Igaz Lokinál is bizonyos szinten fen áll ez de az ő esetébe nem volna meglepő hogy csak kamuzik és megtévesztésből mondja amit mond. Amit várok még a későbbiekbe hogy Simon mikozben helyt változtat számos rejtet csabdát álít ellenfelének ami okozhat némi stratégiai hátrányt Lokinak.
Összeségébe én Lokit érzem esélyesebbnek a győzelemre de csak mert nála valahogy fent áll a kamuzás és megtévesztés trükközés Simontol csabdákat és Lokihoz hasonlóan meglepetés trükköket de végső soron Loki győzelemre számítok. Pláne hogy ki lett hangsúlyozva hogy az istenek még egyszer sem győzték le az embereket a saját pájájukon szerintem Loki lesz az aki megfogja törni ezt a Láncot de ez még nagyon messze van.
Ha a következő fejezetek is hozzák ezt a szintet amit ez elmúlt pár hónapba láttunk és netán egy picit ahol kell még jobban oda is teszi magát akkor jó esélyek vannak rá hogy a Hercules vs Jack-ot is tulszárnyalja. Remélem így lesz de úgy gondolom már izgalmasabb és komoylabb összecsapás zajlik mint az előző kettőbe.
Kamigami no Apocalypse
Azota hogy fut a Simon vs Loki van hogy 2-3 nap után ugrik be hogy iylen is van... Ra és Cu harcát követően engem valahogy már nem tud érdekelni.... Prométeusz veszitett várható volt. Wokung győzött várható volt. Nem azért de egy Rá vs Wokung sokkal királyabb lenne és ott mondjuk Wokung beveti az erejának a 80%-át amivel már képes lett volna Rá-t legyőzni azt kész. Nem tudom Cu ellen hány %-ot fog használni ? 5%-ot ?
Indra vs Suzaku
Suzaku stratégiát alkalmaz és bevallóm ez nagyon tetszik. Én Suzaku győzelembe bizok mégpedig úgy hogy Indra végül megérkezik de szemmel láthatólag igen kimerült és fárat így komoly hátránnyal indít. Vagy akár Indra sima egyszerüséggel kizárják mert nem jelenik meg és Suzaku harc nélkül tovább jut. Briliáns lenne. Nem arról van szó hogy nem akarnám látni ahogy a 2 isten egymással megküzd de szerintem ez igen komoly és veszélyes jellemet adna Suzakunak. ahogy Szun-Ce mondta az a hadvezér aki 100 csatából 100-at megütközik és győzedelmeskedik az nem a legjobbak legjobbika. az a hadvezér aki 100 csatából 100-at nem ütközik meg de mégis győzedelemskedik az már a legjobbak legjobbika.
Belial karaktere hát valóban démoni de nekem elsőnek egy jolakot elégedett ovodás jut rolla eszembe.
Indra vs Suzaku
Suzaku stratégiát alkalmaz és bevallóm ez nagyon tetszik. Én Suzaku győzelembe bizok mégpedig úgy hogy Indra végül megérkezik de szemmel láthatólag igen kimerült és fárat így komoly hátránnyal indít. Vagy akár Indra sima egyszerüséggel kizárják mert nem jelenik meg és Suzaku harc nélkül tovább jut. Briliáns lenne. Nem arról van szó hogy nem akarnám látni ahogy a 2 isten egymással megküzd de szerintem ez igen komoly és veszélyes jellemet adna Suzakunak. ahogy Szun-Ce mondta az a hadvezér aki 100 csatából 100-at megütközik és győzedelmeskedik az nem a legjobbak legjobbika. az a hadvezér aki 100 csatából 100-at nem ütközik meg de mégis győzedelemskedik az már a legjobbak legjobbika.
Belial karaktere hát valóban démoni de nekem elsőnek egy jolakot elégedett ovodás jut rolla eszembe.

Szerkesztette: NagyZsolt01 - 2025.05.01. 14:51