Ashura írta:
Hát nem tudom, valahogy nagyon nem hiszem, hogy csak 500 fejezetes lesz a manga.
Nem tudom,hogy honnan szedtétek ezt a hülyeséget,de még sok dolog van vissza. -.-
Fairy Tail manga
Ashura írta:
Hát nem tudom, valahogy nagyon nem hiszem, hogy csak 500 fejezetes lesz a manga.
Csak ismételni tudom önmagam. Tudni fogjuk ha vége lesz. Mindig előre be szokták jelenteni. Minimum fél év. Nem olyan mintha filmet néznél és nem tudod, hogy reklám következik vagy már vége van.
Oliver írta:
... August ugye a nyárnak a vége és mint tudjuk Natsu neve a nyarat jelenti. ... Ezért úgy gondolom hogy a visszaszámlálás végén Natsu halálát kapjuk és az vagy egy END-et eredményez ...
Lad írta:
Nem feltétlen lenne értelmetlen egy időutazás 400 évvel korábbra, és Hiro egyszer már megoldotta nagyon jól a Rave Masterben. (Ugye ott az utolsó előtti ív volt az időutazás. És ha lassan az FT is véget ér, még ebben is hasonlítanának.)
Itt sem tartom kizártnak, persze nem muszáj megváltoztatni dolgokat, de mondjuk megismerni/kideríteni valamit.
Csibe írta:
Mit akartok még tudni a kapuról, Zeref és Aquarius mindent elmondtak már róla, nincs már mit ragozni rajta, egyébként is a kaput Natsu elpusztította, és nem hiszem, hogy készült volna belőle másik.
littledragon írta:
Számomra hatalmas nagy csalódás lenne ha Gajeel meghalna ennyitől. Azért mégis csak egy sárkányölő, akinek fontos szerepe lenne Achnologia legyőzésében.
Chakra
Úgy van. Nem is azért hoztam fel a Rave-et. Azt akartam nyomatékosítani, hogy pár emberrel ellentétben én nem félek attól, ha Hiro ír/írni akarna egy időutazós ívet az FT-be.
FOX írta:
Az a dolog, hogy Gajeel lekerült az Alvilágba csak azt bizonyíthatja Mashima részéről, hogy A vassárkányölőt fel akarja turbózni. Ezt az érvem arra alapoznám, hogy ha a Csillagszellemek világában máshogy telik az idő, mint az emberekében, akkor az Alvilágban is máshogy kéne, hogy teljen csak fordítva (1 nap=3 Alvilági hónap). Azt is meg kockáztatom, hogy pont akkor tűnik fel újra mikor Levyt meg akarják ölni, mert kinézem belőle, hogy átverekszi magát az egész pereputtyon.
Mintha a számból vetted volna ki a szót Én is valami ilyesmiben reménykedem. Ahogy korábban mondták: "álmaik edzőhelye", ebben az esetben az alvilág lesz és én is kinézném belőle, hogy szétcsap ott mindenkit. Valamint megváltozik a mágiája és a "vas" helyett kap valami durvábbat.
FOX írta:
Az a dolog, hogy Gajeel lekerült az Alvilágba csak azt bizonyíthatja Mashima részéről, hogy A vassárkányölőt fel akarja turbózni. Ezt az érvem arra alapoznám, hogy ha a Csillagszellemek világában máshogy telik az idő, mint az emberekében, akkor az Alvilágban is máshogy kéne, hogy teljen csak fordítva (1 nap=3 Alvilági hónap). Azt is meg kockáztatom, hogy pont akkor tűnik fel újra mikor Levyt meg akarják ölni, mert kinézem belőle, hogy átverekszi magát az egész pereputtyon.
Mintha a számból vetted volna ki a szót Én is valami ilyesmiben reménykedem. Ahogy korábban mondták: "álmaik edzőhelye", ebben az esetben az alvilág lesz és én is kinézném belőle, hogy szétcsap ott mindenkit. Valamint megváltozik a mágiája és a "vas" helyett kap valami durvábbat.
Az ötlet tetszik,csak nem örülnék neki,ha Gajeel visszatérne. Részben leírta Chakra,hogy miért. Másik pedig Oliver a Levy terhes ötlete jobban tetszik. Hősies feláldozása lenne a kövi generációra. Így legalább Lilynek és Levinnek majd később nagyobb szerepe lenne. Ez lenne a legjobb lezárás a karakterének.
Korábban már volt szó az Acno-Gajeel hasonlóságról de bizonyos tényezők miatt gyorsan lemondott róla a többség. Na te azokat a bizonyos tényezőket nagyon faszán megmagyaráztad és még kivitelezhető is lenne. Nekem tetszett az alapötlet, szóval teljes mértékben ki lennék ezzel az eredménnyel is békülve. Viszont ha lehet annyi időugrásos/időutazós szálat ne rakjanak bele mert azt mindig nehezebb nyomon követni
Meglehetne azt csinálni hogy amiről beszélnek nagy ünnep ami volt a múltban az fog következni most Mármint értitek Rave-re alapozva úgy történt az akkori Sárkánykirály ünnep hogy innen valahogy visszamentek van is egy kép mintha Natsu menne egy sárkány ellen Csak akkor értelmét vesztené a jövőbe küldése a sárkányölőknek
Azta mindenit 1% esélyt se látok rá, de nagyon király elmélet Lehet, hogy még jól is működne a történetben.
Amúgy Gajeel nem halt meg véglegesen. Oké, erre a fejemet nem tenném rá, de egy komolyabb összeget simán. Leírtam már múltkor részletesebben, de nem tudom elképzelni, hogy egy ilyen fontos karakter így legyen kiírva. Egyszerűen nem létezik.
Persze lehet, hogy tévedek. De nehezen tudom elképzelni.
http://mangafox.m...489/3.html
Na, ez érdekes lesz.
Na a színvonal maradt de úgy látam a kövi fejezetben érkezünk a tetőponthoz.
Mavis kiszabadult, hogy miben fogja ez a történetet befolyásolni azt még nem tudom.
August teliba kapta a srácokat de remélem a nevéből adódóan azért nem olvadtak el.
A fejezet középpontjában most Irene és Acnologia párharca állt.
http://www.mangah...89/14.html
Középen mi az a fej?
Azt hiszem Acno méltó ellenfelére akadt. Látszott is rajta, hogy kezdi élvezni. Irene úgy tűnik unatkozott vagy csak pontot akart már tenni a dolog végére. Egész Fiore területét bevonta a mágiájával. Word Reconstruction Magic. Nagyon brutális a hangzása. Vajon emiatt van a visszaszámlálás? És a végén mindent és mindenkit visszaküld a Zero-ba?
Hát legközelebb megtudjuk, hogy mi a fene történt.
490. fejezet: Fairy Tail Zero
Egy biztos, a spoiler topicot mostantól nagy ívben kerülöm.
August feje eléggé Hadeséra emlékeztetett.
Hogy is nevezik "A mágia királya?" Nos szokás szerint ez egyenlőre abban mutatkozik, hogy nagyobbat durrogtat a szokottnál.
Na, de Irene vs Achnologia érdekes volt nagyon. Achnologiának még mindig nagy szája van, de ha ezt megússza szárazon azt mondom akkor tényleg tud valamit. Egyébként csak én gondolom azt, hogy a Spriggan egyes tagjai speciel August és Irene kb erősebbek Zerefnél? Most is Zeref elhűlt Irene mágiáján. Persze azt látjuk, hogy ismeri a mágiát, de látszik az arcán, hogy nagy durranás lesz.
Nagyon Edolas feelingje van. Remélem nem valami párhuzamos univerzum dolog lesz, inkább az tudom elképzelni, hogy az egész területet újjáalakította Eileen és egy általa elképzelt világ jött létre. Natsuéknak minimum meg kellene halniuk ebben a támadásban, de tulajdonképpen egy marék hamuvá kéne porladniuk. Tippre Eileen baszkurálása most megmenti őket. Mavis beszáll a buliba hurrá.
Nem volt semmi fejezet az angol átnézése után
Lehetséges hogy Mestnek és Brandishnak annyi , szerintem Lucy túléli Natsunak köszönhetően !
Mavis is kiveszi magát a fagyasztóból ,érdekes lesz a viszontlátás Zerefel kettőjüknek !
Bár egyenlőre nem tűnik harc képesnek , jobbára járni se kéne tudnia jelenleg !
Hát igen , végre valaki aki ellenfél Acnologianak !
Ha tippelnem kéne , ez a mágia vissza tudja állítani , egyes kor mágia szintjét.
Talán a 400 évvel ezelőtti , mágia szintet fogja visszaállítani
Amikor az erősen apadóban volt , ha jól emlékszem , és a sárkányok is csak vergődtek benne !
Így kedves gonosz fekete szárnyú ismerősünk , hátrányba szorul
De így talán feléled E.N.D
Így egyenlőre látásra ennyi , várom a magyar fejezettet , előre is köszöntem !
Ugrás a fórumra: |