Persze, mint amikor az új avengersnél cáfolták, hogy End Game lesz a film címe
Nyilván ők akarják bejelenteni, amit meg is értek, ha tényleg lesz valami júliusban, akkor áprilisban, legkésőbb májusban jöhet egy bejelentés.
Dragon Ball Super Anime
Legyen igazatok, de szerintem több sebből vérzik a dátum. Le is írom miért aztán ha nagy butaságot írok legfeljebb kijavít valaki, hátha jobban otthon van itt valaki a témában.
Valahol régebben (talán a MAL fórumon) olvastam, hogy egy 12 részes animén kb. 1 évig is dolgozhatnak. Geekdom101 videója szerint ( ha jól szedtem ki a "konyha angolommal" ) szeptember vége / október óta folynak az előkészületek. Ennyi idő alatt elő tudják készíteni a terepet egy (jó eséllyel) 100+ részes sorozatnak? Szerintem nem, főleg úgy, hogy a Toei-ről van szó, akik ugyebár gőzerővel tolják jelenleg a One Piece-t és a sorozat 20 éves jubileumát ünneplő mozit is. Dolgoznak jelenleg egy szintén 20 évet ünneplő Digimon filmen is, amihez a korábbi filmekkel ellentétben nagyon szép animációt ígértek. Meg ott van a DB Heroes-os villámtréfa is. A Broly movien kb. 1 évet dolgozhattak (mert muszáj volt 2018-ban leadni) és bár a film más szitu, mint a sorozat, de azon is látszik, hogy a felét tudták normálisan megcsinálni utána romlik az animáció. A lényeg: szerintem (!) ilyen rövid időn belül ennyi projekt mellett nem tudják normálisan megcsinálni az új évadot.
Egy említést megér a manga is. Helyenként jobb, mint az anime, még a ToP Saga-ban is voltak jobb részek, de összességében a végét nagyon összecsapták pont azért, hogy végre az új történetszálra fókuszáljanak, ami még sehol se tart. Júliusig még kijön pár fejezet és ha tegyük fel a Beerus/Freeza filmekhez hasonlóan feldolgozzák a Brolyt és hozzácsapnak pár fillert azzal is nyernek 3 max 4 hónapot (fejezetet), de még így is pillanatok alatt be fogja érni. Utána mi lesz? Bleach-hez / Naruto-hoz hasonló fillerhegyek, amiket büntetés lesz nézni ( fordítani meg pláne ). Ha meg lehagyja a mangát felesleges volt összecsapni a végét meg pihenőre küldeni a sorozatot...
Kicsit hosszú lett sorry
Az egy év nem feltétlen szükséges. Super legjobban leanimált részei mint pl a 130. is 1-2 hónap alatt készült el. Szerintem te ezt az egy éves dolgot esetleg egy OPM cikknél olvashattad. Ott ugyanis tényleg már egy évvel az első rész előtt hozzákezdtek,de hát azon látszik is az eredmény
(Még mielőtt letámadtok: az 1-2 hónapot csak az animálásra értettem,nyilván,ha még hozzávesszük,hogy a részt meg is kellett írni,és le kellett storyboardolni,az még hozzátesz vagy 2 hónapot a 130.részhez)
Xindrix-nek van igaza, a füles eredeti terjesztője is ugyanezt reagálta a Toei cáfolatára egy újabb video-ban, illetve még, hogy ha nem lenne 100%-ig biztos a dolgában, akkor nem rombolná le a szavahihetőségét egy ilyen próbálkozással.
Az 1 éves gyártási időt pedig már korábban megcáfolta egy másik fórumozó.
Nem értelek.Nem a manga miatt,hanem a Broly mozifilm miatt ért véget a super..Az anime eddig is a manga előtt járt,talán mikor Champa feltűnt először,akkor volt előrébb a manga.agateonoob9 írta:
Legyen igazatok, de szerintem több sebből vérzik a dátum. Le is írom miért aztán ha nagy butaságot írok legfeljebb kijavít valaki, hátha jobban otthon van itt valaki a témában.
Valahol régebben (talán a MAL fórumon) olvastam, hogy egy 12 részes animén kb. 1 évig is dolgozhatnak. Geekdom101 videója szerint ( ha jól szedtem ki a "konyha angolommal" ) szeptember vége / október óta folynak az előkészületek. Ennyi idő alatt elő tudják készíteni a terepet egy (jó eséllyel) 100+ részes sorozatnak? Szerintem nem, főleg úgy, hogy a Toei-ről van szó, akik ugyebár gőzerővel tolják jelenleg a One Piece-t és a sorozat 20 éves jubileumát ünneplő mozit is. Dolgoznak jelenleg egy szintén 20 évet ünneplő Digimon filmen is, amihez a korábbi filmekkel ellentétben nagyon szép animációt ígértek. Meg ott van a DB Heroes-os villámtréfa is. A Broly movien kb. 1 évet dolgozhattak (mert muszáj volt 2018-ban leadni) és bár a film más szitu, mint a sorozat, de azon is látszik, hogy a felét tudták normálisan megcsinálni utána romlik az animáció. A lényeg: szerintem (!) ilyen rövid időn belül ennyi projekt mellett nem tudják normálisan megcsinálni az új évadot.
Egy említést megér a manga is. Helyenként jobb, mint az anime, még a ToP Saga-ban is voltak jobb részek, de összességében a végét nagyon összecsapták pont azért, hogy végre az új történetszálra fókuszáljanak, ami még sehol se tart. Júliusig még kijön pár fejezet és ha tegyük fel a Beerus/Freeza filmekhez hasonlóan feldolgozzák a Brolyt és hozzácsapnak pár fillert azzal is nyernek 3 max 4 hónapot (fejezetet), de még így is pillanatok alatt be fogja érni. Utána mi lesz? Bleach-hez / Naruto-hoz hasonló fillerhegyek, amiket büntetés lesz nézni ( fordítani meg pláne ). Ha meg lehagyja a mangát felesleges volt összecsapni a végét meg pihenőre küldeni a sorozatot...
Kicsit hosszú lett sorry
cobydick írta:
Engem nem érdekel, hogy a manga vagy az anime fog előrébb járni, és az sem érdekel ha az animáció nem a legjobb, csak folytatódjon már végre és soha ne legyen vége.
Szemi1992 írta:
Egy kérdés, én most kezdtem el évek után nézni újra a Dragon Ball-t, itt miért néz ki Gohan úgy mint egy fogpiszkáló pedig tisztán emlékszem, hogy a Z-ben volt rajta izom rendesen.
Szemi1992 írta:
Egy kérdés, én most kezdtem el évek után nézni újra a Dragon Ball-t, itt miért néz ki Gohan úgy mint egy fogpiszkáló pedig tisztán emlékszem, hogy a Z-ben volt rajta izom rendesen.
A superba mindenki leadott pár kiló izmot, sőt még az érhálózatukat is kivették, szóval ilyen gumi emberek lettek. Amúgy meg ha hétköznapi ruhába ábrázolják őket (Gohan undorító zöld melegítője is az) akkor nem szokták izmosra rajzolni őket.
Az, hogy Gohan 1-2 év után ennyire elpuhult, nagyon elkeserített egyébként. Oké, a normális élet, család, tanulás mellett nincs idő az edzésre, ezt értem. Itt eleve a történet hibádzott, nem kellett volna hagyni, hogy ennyire szánalmasak legyenek. Mondjuk lehet nekem jött le rosszul és ugyanolyan erősek maradtak, és ez csak arra kellett, hogy szemléltessék Frieza erejét
https://nyaa.si/v...
Parancsolj, itt a torrent adatlapja. Ez mind a 131 részt felölelő pakk.
Igaz, hogy most December 21-22.-e környékén készülőben valami bejelentés új movie kapcsolatban ?
https://www.youtu...erAcyGjkaQ
Ugrás a fórumra: |