Köszi a fordítást ,
mindig ezt várom a héten a legjobban
Boku no Hero Academia manga
Varom en is a folytatast . Viszont remelem nem az lesz hogy hirtelen amint fel ebredt uralja az ereje 100%-t es hirtelen o a legerosebb hos ...
Bizok egy edzesben es hogy kifejtik ki az ket hos akit nem ismerunk dekuban. Meg hogy kicsit meg valtozik a szemelyisege is de ne Erenesedjen el xdd
Nagyon szépen köszönöm a fejezetet, nagyon vártam már. és borzasztóan félek ettől a kapkodástól, remélem nem lessz össze csapva az utolsó történet szál. de komolyan... még ki mondani is rossz... annyi, de annyi mindent lehetne még kihozni ebből... és kellene is, hogy nagyon csalódott vagyok
izgatottan várom a folytatást.
Szerintem ez túl nagy változás túl gyorsan. Egyelőre több a kérdés mint a válasz, szóval nem tudom hovátenni. És hiába tűnik úgy, hogy éveket ugrottunk csak pár hét telt el és valószínűleg Deku már 100%-on képes használni az erejét.
Bár megértem Deku érzéseit (hisz nem úgy fogatta el a AFO, hogy a jövőben célpontja lesz a világ egyik legnagyobb gonosztevőjének, és emiadt hátra kell hagynia minden kapcsolatát, felhagynia úgymond az álmának a UA-nek, hogy biztonságba legyen minden ismerőse), de hatásosabb lenne egy kicsit nagyobb időugrással. Tehát így kb. négy hónappal ezelőtt vidáman közli, hogy ő "Megment mindenkit!" most pedig ott áll, hogy "Lyály de szár az élet!" (bár lehet rájöt, hogy nem lehet mindenkit megmenteni, vagy nem tudom...) A gyógyulásával kapcsolatban úgy is kapunk majd választ. Bár még az arc eleje remélem most sem fogok csalódni.
Négy hónap? A Tomura harc március végén volt szóval maximum pár hete mondta azt, (de lehet csak 1 hete), hogy megment mindenkit most pedig minden lelkesedését elveszítette.
Én nem értem meg az érzéseit mert ez karakter idegen tőle. A mangaka szereti a Narutot, de nem láttom a logikát, hogy miért kellett Dekuból Sasukét csinálni.
Az UA-ben amit elvileg hősök őriznek ott van minden ismerőse. Ha a gonosztevők akarnák bárkit elkaphatnának és zsarolhatnának vele akkor ugyanott vagyunk.
Pl. Elrabolnák az édesanyját akkor Deku azonnal odamenne és azt csinálná amit mondanak neki. Szóval kit védd is meg igazából ezzel?
Bedobom ide, hogy mindenki örvendhessen.
Szóval, a héten NINCS fejezet, tehát az egyébként április 4.-én megjelenő 308-as majd csak 11.-én érkezik. A 307-es természetesen jön, dolgozunk rajta.
https://comicbook...308-delay/
Ugrás a fórumra: |