A tesóimmal szoktam nézni a Shipuudent, és azt hiszem, hogy az, amit a hugom mondott, elég kifejező erre a két részre: "Végre úgy éreztem, hogy Narutot nézek."
Nagyon-nagyon jó részek voltak. A harcokat zseniálisan egészítették ki, főleg Sasuke részéről, nagyon jól növelték percről-percre a feszültséget, (és azok a jelenetek, amikor Sasuke sharinganja cikázik..., vagy a végén Naruto tekintete... ) és nem flashbackelték rommá, ez külön plusz pont. Talán (talán) egy kicsit nekem sok volt a zene nélküli rész, de ez legyen a legnagyobb probléma.
És két jelenet pedig egészen...méltó volt a történet már-majdnem-lezárásához: Az első, amikor Sasuke áll kis-Naruto mellett, Naruto meg a kis-Sasuke mellett, a második meg, amikor Naruto csak nézi Kuramát, és öklöznek... ezek... szinte megindító részek voltak. Ilyenből kell sok jövő héten, amikor egy kicsit az ember...belegondol, hogy mekkora utat tettek és velük együtt tettünk meg mi is, és hova jutottunk... És, hozzáteszem, egyik jelenet sem volt benne a mangában Le a kalappal, tényleg.
A következő résszel pedig valószínűleg el is jutunk a 699. végéhez. Remélem, azt is megcsinálják így, mert...az egyik kedvenc 1,5 részem jön az egész mangából (de vagy 200 fejezet óta biztosan). Hajrá