Lol tényleg, ezt el is felejtettem Bár el tudok képzelni ezzel is csavart. Akkor viszont lehet, hogy Chion tényleg őt találta meg. Nem bánnám, ha kapna majd megint egy kiadósat, ha tényleg Escanor mágiájával rendelkezik Gawain.
[Naruto-Kun Projekt] Nanatsu no Taizai & Mokushiroku no Yonkishi manga
Nagyon szépen köszönöm a fejezetet.
Érdekes fejezet volt, és egyben fúj.... Nem értem miért kell lancelotnak is egy kislánnyal lennie, még Bann-al nagyjából megtudtam érteni Elein-t mert tündér.... Ok, idős, felnőtt, csak nem látszik.... De ide most komolyan.... Minek?
csizi_kun írta:
Érdekes, nekem fel sem tűnt . Valami szerepe biztos lesz a rövid hajú lánynak de nem hinném hogy ő lenne Gawain.
Mivel a manga eleje óta tudjuk hogy a 4 lovag mindegyike fiú.
https://mangatoo....hapter-59/
Bastian igazad lesz/lett.
Egyre biztosabb számomra hogy akit felfedtél a háttérben tényleg ő lesz Gawain.
Chion ezt is benézte, ideje lenne szögre akasztania a Lovagi álmait, nem neki való ez a munka xD
Guinevere érdekes karakter várom hogy őt is kibontsák kicsit.
Lancelot nem nagyon ellenkezett
https://ww3.read7...hapter-60/
Elég egyértelmű volt azt kell mondjam
Eddig nagyon tetszik ez a manga, sokkal jobban mint a Hét fő bűn. Úgy érzem, itt sokkal jobbak lesznek az erőviszonyok is, és a harcok is sokoldalúbbak lesznek.
Az egy jó pont volt, hogy a Percival által okozott ,,sérülést" Tristan nem tudta meggyógyítani, mivel ezzel Suzuki-sensei bemutatta, hogy Perceval mágiája mennyire különleges.
Szerintem úgy lesz, hogy Tristan leginkább fizikailag lesz nagyon erős, míg Percevalnak a mágikus ereje lesz hatalmas. Lnacelot meg a gondolat-olvasó -és alakváltó képessége miatt lesz erős.
Gawain karaktere viszont nem igazán jön be, de hátha ez pár fejezet múlva meg is változik.
59-60. fejezet
Ha csak 4 év van Lancelot és Guinevere között, máris kevésbé olyan émelyítő. Attól még a csókot nem kellett volna erőltetni...
Az angol fordításban már-már szexuális felhangja volt a "did at the lake" résznek, ami tekintve a rajongói álláspontot, hogy Jericho biztos Lancelotra hajtott, ha már az apját nem kaphatta meg, olaj volt a tűzre. Mindenesetre tartom magam hozzá, hogy Jericho valószínűleg halott, és a csillag alakú sisakrostéllyal rendelkező Zűrzavar Lovag, akit Lancelot keres ölte meg.
Na, Anne tájékoztatta Tristant, aki hitt is neki, és lekapcsolta Chiont. Kétségessé vált ezzel, hogy ő lesz az áruló, mert tényleg nem jön neki össze semmi.
Jönnek a találatok. Először Pellegarde. Rohadt menő volt az a pár panel meg az az oldal, amikor rákerült a páncél.
Múltkor sikerült eltemetnem Golgiust is, erre itt van és még keményen tolja. Már ha most nem égett szénné. ^^"
A másik lovag nekem is ismerős valahonnan, de egyszerűen lövésem sincs, hogy tényleg láttuk-e már vagy keverem valaki másnak a páncéljával...
Milyen meglepő, hogy Pelio pont egy "mindfuck" mágiával rendelkezik, ha már Gowther edzette és tanította.
Második találat: Gawain. Úgy néz ki, hogy előszeretettel majszolna szőnyegeket. A végén még kiderül, hogy azért lépett le, mert meghallotta, hogy Tristanra hercegként hivatkoztak, pedig nőnek gondolta. Poénnak tűnhet, de lehet, hogy a beállítottsága fogja leleplezni Nasienst is, már ha ő is nő lesz. Még nem lett megcáfolva végérvényesen.
Most pedig azon gondolkodom, hogy mennyire természetes úton jött létre Gawain? Simán el tudom képzelni, hogy Merlinnek köze lesz hozzá. A Napsütés birtoklása is felvet több kérdést.
szerintem a lánya lesz nekiBastian írta:
59-60. fejezet
Ha csak 4 év van Lancelot és Guinevere között, máris kevésbé olyan émelyítő. Attól még a csókot nem kellett volna erőltetni...
Az angol fordításban már-már szexuális felhangja volt a "did at the lake" résznek, ami tekintve a rajongói álláspontot, hogy Jericho biztos Lancelotra hajtott, ha már az apját nem kaphatta meg, olaj volt a tűzre. Mindenesetre tartom magam hozzá, hogy Jericho valószínűleg halott, és a csillag alakú sisakrostéllyal rendelkező Zűrzavar Lovag, akit Lancelot keres ölte meg.
Na, Anne tájékoztatta Tristant, aki hitt is neki, és lekapcsolta Chiont. Kétségessé vált ezzel, hogy ő lesz az áruló, mert tényleg nem jön neki össze semmi.
Jönnek a találatok. Először Pellegarde. Rohadt menő volt az a pár panel meg az az oldal, amikor rákerült a páncél.
Múltkor sikerült eltemetnem Golgiust is, erre itt van és még keményen tolja. Már ha most nem égett szénné. ^^"
A másik lovag nekem is ismerős valahonnan, de egyszerűen lövésem sincs, hogy tényleg láttuk-e már vagy keverem valaki másnak a páncéljával...
Milyen meglepő, hogy Pelio pont egy "mindfuck" mágiával rendelkezik, ha már Gowther edzette és tanította.
Második találat: Gawain. Úgy néz ki, hogy előszeretettel majszolna szőnyegeket. A végén még kiderül, hogy azért lépett le, mert meghallotta, hogy Tristanra hercegként hivatkoztak, pedig nőnek gondolta. Poénnak tűnhet, de lehet, hogy a beállítottsága fogja leleplezni Nasienst is, már ha ő is nő lesz. Még nem lett megcáfolva végérvényesen.
Most pedig azon gondolkodom, hogy mennyire természetes úton jött létre Gawain? Simán el tudom képzelni, hogy Merlinnek köze lesz hozzá. A Napsütés birtoklása is felvet több kérdést.
Tok erdekes egybkent hogy mind a 4 lovag a magiajaval tunik ki meg Gawain is pedig ugye nap eddig fizikai erot kolcsonzot de hat ugye amennyi hasznalo annyifele kimenetel .
Amugy o tuti hogy sajat kapura jatszik meg azt is el tudom kepzelni hogy utalja a ferfiakat es ezert lepet le Tristrantol .
Lattom nem csak nekem tunt fel hogy nagyon hasonlit Merlinre
Pelio pedig kicsit kolcsonvette Shinji kepesseget a Bleachbol
Nagyon klassz kis fejezett volt
Ugrás a fórumra: |