Mai fejjel sok szempontból nem tartom vállalhatónak ezt a jogászi gondolkodásmódot nélkülöző, sértett egóm miatti dühödt önellemtmondásokat tartalmazó, haragtól fröcsögő kvázi vitát.
Szerkesztette: Gdat88 - 2017.07.23. 15:36
Duma topic 14
Így még én is kimerészkednék a szobámból valami nyílt edzőterembe: https://www.youtu..._65GN2npGs
Gdat88 írta:
A magyar népből hívő népet csinálni? Saphi. Ez Kádár népe. Előbb züllesztenénk le a sok évszázados hagyományukat húsevő, sörivó ateizmussá, minthogy megtérjünk. És ezt nem a magyar néplélek nemeslelkűsége miatt, hanem a végtelen cinizusa miatt mondom. Egyszerűen kivetnénk ezt magunkból, nem kompatibilis. Képzeljétek el azt a vallást, ami megtiltja az alkoholt. A városok olyan grafitikkel lennének tele, ahol Mohamedet egy disznó kúrja. Leszart Koránok lapjai szarral felragasztva a mecsetek falára. Én valahogy így képzelném.
[...]
Nekem a Stark ház jut eszembe a túlzott büszkeségről. Úgy hullottak mint a legyek. Míg Kisujj Királyvárból hackelte meg az egész királyságot, gerinc nélkül. Nem mindegy, hogy győztesek akarunk lenni vagy büszkék. De vehetjük a magyarok és a románok esetét is. Mi voltunk a becsületesek, de Erdély valahogy mégis náluk van.
Az pedig ne legyen már érv, hogy áttérhetnek az utódaim. Áttérhetnek. (De asszimilálódni? Nehezen látom magam előtt, ahogy a magyarok cigányszerű népekkel tömegesen keverednek.) Háborúban meg veszíthetnek. Nyilván, elsülhet minden rosszul is. Pont ugyanannyi esély van a kettőre. De a te verziódban még rosszabbul is járhatunk. Ráadásul ne hasonlítsuk már a török uralomhoz. Mert mi lesz? Idejönnek az osztrákok és felszabadítanak, ha elég sokáig kitartunk? Azért ne már.
De főleg ha Konkrét ISIS lenne, akkor tényleg csak az maradna, hogy fel kell venni és kinyírni a vezető réteget. Az iszlám fegyvere a moráljuk. Hogy rendíthetetlenül hisznek a szarságaikban. Ha sajátjaik gyilkolnák őket tömegesen, akkor egy olyan problémával találkoznának, amit nem tudnak izomból megoldani. Ez pedig túltesz rajtuk.
De asszimilálódni? Nehezen látom magam előtt, ahogy a magyarok cigányszerű népekkel tömegesen keverednek.
Nem hiszem hogy jól állna neked a páncél Max az MMO-s női páncélmegoldások
Véleményem szerint a 2017-es év nagyon fontos lesz olyan szempontból hogy merre megy tovább a világ. Mi lesz Trump és Putyin közelkelet politikája, megnyeri e a jobbos francia nő a választásokat (nem szeretem a csigazabálókat de remélem igen). Ha mákunk van Európa immunrendszere elkezd végre dolgozni Nagyon bízok ebben. Naív idealista barom vagyok XD
Tessék, kaptok egy Bonniet:
[img]http://kephost.com/images/2016/11/19/15086969_1858308617737643_820244451_ne82d0.jpg[/img] Nem jól adtad meg az elérési útvonalat.
Liberalizmusnak köszönhetően nem tudna a magyar nép asszimilálódni az iszlámhoz. Ennek oka a liberális környezet, az, hogy bármit megtehetünk az erőszak határáig. Mi generációnk és a következő már nem tud fejet hajtani. Viszont, ha a nagyszüleink generációját nézzük , akkor ők biztosan betudtak volna illeszkedni az iszlám kulturális rendszerébe. Férfi dominancia, nők szolgai hozzáállása a házassághoz, ragaszkodás ahhoz, hogy valaki uralkodjon rajtuk...Mai nyuggerek édes álma.
Ez a "belülről bomlasztom/hackelem meg a rendszert" pont az, amit a komcsi kollaboránsok hímeztek előszeretettel a zászlajukra Rákosiék meg Kádárék alatt. Nagyon sokan "bomlasztották belülről a rendszert" a kommunizmus évei alatt Magyarországon. De ez persze nyilván szebben hangzik, mint a minimális elvek feladása.
Nem azt vonom kétségbe, én a tettet magát vitatom. A kollaboráció az kollaboráció, akármilyen ideológiai köntösbe is van bújtatva. Még ha titokban utálod is őket, a környezetet ettől még azt fogja látni, hogy te is behódoltál a többiek mellett, és a végén egy olyan országot kapunk, ahol mindenki 'belülről bomlasztja a rendszert' míg azt hiszi, hogy a másik nem. Így bár senki sem hódolt be "igazából", együtt mégis mindenki le lett igázva, és a rendszer működtetését segíti. Sajnos ez egy olyan szituáció, amit nem lehet "okosba" megoldani, a magyar nép nagy szíve bánatára.
Sabaku írta:
Nem azt vonom kétségbe, én a tettet magát vitatom. A kollaboráció az kollaboráció, akármilyen ideológiai köntösbe is van bújtatva. Még ha titokban utálod is őket, a környezetet ettől még azt fogja látni, hogy te is behódoltál a többiek mellett, és a végén egy olyan országot kapunk, ahol mindenki 'belülről bomlasztja a rendszert' míg azt hiszi, hogy a másik nem. Így bár senki sem hódolt be "igazából", együtt mégis mindenki le lett igázva, és a rendszer működtetését segíti. Sajnos ez egy olyan szituáció, amit nem lehet "okosba" megoldani, a magyar nép nagy szíve bánatára.
Ugrás a fórumra: |