Komcsi kocsmában pizza? Az nem a hanyatló imperialista nyugat ópiuma?
Duma topic 14
Az miért lehet, hogy 3 napig nem ettem körülbelül semmit se, és most 3-4 szál krumplitól hányingerem van?
(Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: ( úgy tűnik ez a magam ellen elkövetett merénylet beválik, alakra legalábbis 100%, kevesebb mint egy hét alatt ))
Valahogy mostanában enni sincs kedvem, vagy is... rosszul vagyok ha ételre nézek (no meg magamra, természetesen). De, legalább az edzést még jól bírom, jobban mint mikor kezdtem.
Jó, én se érem el a 70-et 175cm-rel párosítva, nem is azzal van itt a baj. De, én túlaggódom a dolgokat, és abba biztos lehetek hogy a semmitől pl. nem hízok.
Az 50 kiló az kemény. Én gimiben 193 centi voltam és 60 kiló. Két éve olyan 70 kiló körül lehettem, fél év edzés után 80 és 85 között voltam (akkor elkezdtem hasra is erőteljesen hízni és arcra is kikerekedtem, bár a magasságomhoz képest ez még kevés súly volt, de túl sokat ettem), most némi kihagyás után 80 kiló körül vagyok. A "végső" cél olyan 95-100 kiló, de értelemszerűen izomból.
tl;dr a sikeres hízás titka, hogy edzeni sem árt a (nem ész nélküli) zabálás mellé.
Hát én inkább maradok ennyi, minthogy 50 kiló legyek. Még a verekedésekben is hátránnyal indítanék. Jó, mondjuk te max. megveszed magadnak a győzelmet, én meg végső esetben... ledolgozom.
Köszönöm Sabaku, hogyan jutottál erre a következtetésre? Vagy ez a tipikus nagy száj, kis méret összefüggés?
Alacsonynak lenni mióta sértés? Egyébként több opció közül választhatsz, egyrészt megszoktam, hogy a legtöbb lány kisebb nálam, másrészt míg a legtöbb 170 cm feletti csajnak olyan a tartása, hogy legszívesebben a hátukra basznék egyet, hogy ne görnyedjenek már, addig az alacsonyabbak nagyon kihúzzák azt a magasságot ami nekik jutott. Bár te nyilván bepózolsz a képeiden, tudat alatt az egyenes tartásról mégis erre asszociáltam. Meg ismerek pár hozzád hasonló fejű embert, akik szintén alacsonyabbak. Kielégítő volt a válasz?
Ja most látom a fehéret, és persze, a pofád is nagy
Ugrás a fórumra: |