Ha a három isten ennyire szétbarmolta a ringet, mi marad majd a Goku vs Jiren harc végén? Ugyanakkor nem gondoltam volna, hogy mind a 80 harcost bemutatják, egész széles a paletta. A végén vártam, hogy elsüssék a Dyspo - Beerus poént.
Dragon Ball Super anime (Tilos a spoiler!)
Nagyon jó felvezető rész volt! Remek!
Következő résztől meg kezdődnek is a harcok! Még jobb!
Goku és Vegita meg ahogy reagálnak a csapatmunkára meg a tervekre. Igazi csillagharcosok. Forr bennük a vér küzdeni akarnak és nem törődnek semmi mással. Ezért jó a csapatban Gohan az ő ereiben is ott a csillagharcosi vér mégis képes higgadtan gondolkodni és stratégiát építeni.
Frezer és Frost a fagyos szentek meg tényleg nem vallanak csalódást! Pont amire lehet számítani. Nagy összedolgozás aminek biztos hátba szúrás lesz a vége.
Amúgy érdekes hogy a yardratsei (jadragi) meg a 2 univerzumból van!? Na ez tényleg érdekes, nem pedig a 6 testvér-univerzumból.
Végre van egy kis csillagharcosi összejövetel is. Goku is most lát először igazi női csillagharcosokat. És milyen volt már azoknak is a köszöntőjük!
Goku is megtalálta a végső ellenfelét aki segíthet neki továbblépni, szintet lépni. Pont amire szüksége van.
Én Hittol is sokat várok, őt sem konnyu kiutni. Bitang technikai vannak amiket a tobbiek nem ismernek, csak goku es vegita. Ez a jiren biztos eros de Goku mar most elkezdte kiismerni. Most attol hogy o nem ugrott felre meg nem sokat jelent, ezt akar krilin is megtudja sztem csinalni
Gohan es piccolo meg iszonyat jol fogjak sztem egyutt nyomni
Jirentől a víz kiver! Az a szürke ufo, akitől minden ember tudat alatt parázik!
Szerintem nagyon jó választás volt egy ilyen karakter,mert a félelem ezektől a tömegpszihológiában van. Ügyes marketing.
Mellesleg tényleg van ok parára, mert az, aki Goku mögé tud kerülni,tényleg tud valamit!
Frost és Frieza érdekesek lesznek együtt! Champa és Beerus tombolni fog a dühtől!
Nem tudom ti gondoltatok-e erre, de a decemberi trailerben lévő összes isten térdepel rész ( itt a kép: https://s-media-c...37aca9.jpg ) teljesen kimaradt.
Valószínűleg egy nyers koncepció anyag lehetett még, de furcsa. Az openingben lévő Goku gömböt dobálós rész is kimaradt.
laszlo222 írta:
Nem tudom ti gondoltatok-e erre, de a decemberi trailerben lévő összes isten térdepel rész ( itt a kép: https://s-media-c...37aca9.jpg ) teljesen kimaradt.
Valószínűleg egy nyers koncepció anyag lehetett még, de furcsa. Az openingben lévő Goku gömböt dobálós rész is kimaradt.
Ez volt az első előzetes az egész arcról ha jól emlékszem, gondolom akkor még vagy nem volt kész minden isten dizájnja vagy nem akarták még felfedni őket.
Jiren akkora badass a previewban. Mindenki ott harcol ő meg csak ott áll a közepén
Lehet olyan erős, hogy tudja úgy sem tudják kilökni a pályáról és a nyeréshez elég fent maradni.
Rotcsa írta:
Jirentől a víz kiver!Az a szürke ufo, akitől minden ember tudat alatt parázik!
Szerintem nagyon jó választás volt egy ilyen karakter,mert a félelem ezektől a tömegpszihológiában van. Ügyes marketing.
xindrix írta:
Ez volt az első előzetes az egész arcról ha jól emlékszem, gondolom akkor még vagy nem volt kész minden isten dizájnja vagy nem akarták még felfedni őket.
Jiren akkora badass a previewban. Mindenki ott harcol ő meg csak ott áll a közepén
Lehet olyan erős, hogy tudja úgy sem tudják kilökni a pályáról és a nyeréshez elég fent maradni.
shrek11 írta:
Caulifla is frankón kóstolgotta Vegetáékat,nagy csoda hogy nemlőtte el a Saiyan prince ütkártyáját.
Ugrás a fórumra: |