Nem volt még olyan sajnos, de mivel semmi önbizalmam úgy se lenne semmi
Duma topic 14
Három és fél hét után ittam egy sört, száraz november (és egy hét október) kipipálva, de egyáltalán nem volt nehéz.
Egy alapból kicsit túlsúlyos nőtől (aki valószínűleg gyereket vár, de nem biztos) hogyan lehet "biztonságosan" megkérdezni, hogy hányadik hónapban van?
Nem lehet. Ne akarj még nagyobbat égni mint én, aki anno megjegyezte a könyvtárosának, hogy milyen cuki az unokája, csak azért, hogy kiderüljön, hogy az a fia igazából.
Am pro gépszerelési tipp: ne tegyétek vissza a hátlap egy részét, és hirtelen jobb lesz mint az elmúlt héten bármikor.
Sabaku írta:
Sinistram megelőzött, míg szétkaptam a laptopom, de ja, vicces, hogy itt megy mindig a nagy rohadtlibsizés meg a PC-szidás, aztán amikor a leninádé folyik, az már hirtelen kicsit túl sok Kettős mérce?
Hát, a PC szidása pont az ellen az álláspont ellen helyezkedik. A PC ugye az, hogy ha a cigánykérdést kiejted a szádon akkor náczi rasszista vagy, hogy a szőke Jézus az whitewashing de a néger Jézus az progresszív és csodás, és hogy a nő verhesse a férfit meg eleve legyen kvótája meg eleve minden a fehér férfi hibája az ártatlan elnyomott mindenki mással szemben, szóval őket lehet ütni. Itt meg nagyban fut ennek a kettős mércének az elítélése, meg a hülye elborult amcsik szidása, ahol ez létrejöhetett no meg eleve, kinek árt pár gyapotszedős vicc? Aztán érdekes módon, amikor már a Magyarországhoz tematikában nyilván közelebb álló komcsik a viccelődés tárgyai, hirtelen és álszent módon már kicsit sok az a Joseph Stylin'.
Lehet az volt a gond, hogy nem esett le mindenkinek elsőre, hogy ez poén. Vagy azon az állásponton vannak, hogy ilyenekkel nem szabad viccelődni. Ami egy teljesen jó álláspont, bár én úgy gondolom, hogy mindenki azt tudja igazán kifigurázni, amit elítél. Ami számodra szent, azt sosem teszed nevetség tárgyává. A PC ezért harcol, hogy semmiről se lehessen értelmesen beszélni: mert foggal körömmel ragaszkodik a kis safe space-ben összegyűjtött szent hazugságaihoz, tudja, hogy amint ezeket kinevetik, végleg elbukik a harc.
Szóval, ha kifigurázol valamit, gyakorlatilag lerombolod a szentségét, és ezzel együtt a hatalmát, a megingathatatlanságát és a tiszteletét. Kevés dolog van, ami bárminek is annyit tud ártani, mint hogy viccet csinálnak belőle. Tehát igazából mindenkinek örülnie kéne a leninádénak, Aest kivéve, mert ő komcsi.
Nekem a pc elméletével nem az a bajom, hogy gondolatrendőrség, hanem, hogy gondolatrendőrség, ami nem megfelelő dolgokat büntet. De azért is írtam azt, hogy az elméletével ez a bajom, mert amit Saphi ír, annak nagyon is van alapja. Veszéllyel jár tiltani dolgokat, mert romantikája lesz akkor. Ettől függetlenül persze nem lehet mindent nevetségessé tétellel elintézni. Pl. A liberalizmus több jogot biztosít a bűnözőknek, mint amennyi kötelességgel terheli őket. Ezzel szemben pedig csak határozott és ellentmondást nem tűrő módon kell fellépni, mint ahogy a liberálisok lépnek fel az európai értékek ellen.
Igazából nem a leninádé zavar engem, sőt az még vicces is. a Kulákok vére mondjuk az az ami nekem kicsit már erős. Amíg csak az ideológián, személyi kultuszon meg ezeken poénkodnak az oké, de azért a kulákok közül sokat ténylegesen kinyírtak, és emiatt érzem ezt egy kicsit erősnek. Ettől függetlenül én mindig is nyitott voltam a morbid humorra, szóval tőlem oké, de akkor zsidóvér is legyen a nácis kocsmában.
Erről beszéltem egyébként.
http://444.hu/201...-az-orokre
Ahelyett, hogy megköszönnék az őröknek, valószínűleg meghurcolják majd őket. De örülnék, ha nem így lenne.
Kicsit olyan érzésem van néha hogy a South Park mutat utat, az ő szemükben úgy egyenlő mindenki hogy mindenkibe ugyan akkorát rúgnak.
Gdat te a leg"anitsafespace"ebb helyen dolgozol talán már csak a harctér rosszabb, szóval te jobban látod a dolgokat. A valóságot. Míg az emberek nagyrésze csak a "Mátrixot" éli meg. De kíváncsivá tettél milyen az a gondolatrendőrség ami jó ? Az miket tiltana?
Én őszinte leszek magamtól én nem mennék el ilyen helyekre mint komcsikocsma vagy nácipub mert valahogy nem vágyom ezekre vagy talán csak 1x kíváncsiságból. A viccet értem és nem háborodok fel, de jobban vonz a steampunk pub, meg a barcraft.
Ugrás a fórumra: |